- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
-
nofi
addikt
válasz
Djuree #24149 üzenetére
szerintem aki kiadta a parancsot az első millió undorító neonzöld dvd tok gyártására már nem küzd különösebb anyagi problémákkal... Egyébként idehaza nem hinném, hogy nagy biznisz boxos játékokkal foglalkozni. Még mindig iszonyúan kevés a konzolos és azok nagy része inkább maradt a ps2nél, vagy ha már van valamilye, itt keleten jobban szeretík "okosítani", mert a verbatim design jobban bejön egyeseknek. Legtöbb a webshop, de akkor a plusz 2-3 nap miatt inkább megéri külföldről rendelni pár ezressel olcsóbban > pont ma olvastam erről egy cikket: [link]
-
Prof01
veterán
-
Kasza08
őstag
válasz
Djuree #23738 üzenetére
Miből gondolod, hogy nagylenne?
Am. igen, de lehetnék 10cm-el nagyobb
Am. meg miről beszélsz, (most ne nyilazzatok le, de előrfordult már, hogy 3an mentünk vele, persze csak egy utca hossznyit.) Én már vittem le embert Dabasig meg vissza éppségben, közel annyival, amennyivel egy személlyel. Szóval ne bántsátok a robogómat
Egyébként nekik aztán mind1, ha valami viszi a seggüket, akkor már nyert ügyem van
(szomszédom barátnője mondjuk ugyanolyan jól érezte magát az 50-es SR-emen, a 125-ös CBR-en, meg a 250-es MZ-n
)
Egyébként ekkora motoroknál még nem beszélhetünk fenntartásról, max. a szerelő, ha elromlik. Ez nem 4ütemű, hogy kötelező szervízekre járjak vele. Haverom DT-je 1x szorult szervízelésre a 2 év alatt, amíg meg volt neki. -
p_milan
aktív tag
válasz
Djuree #23732 üzenetére
A fentartás miatt adtam most el az 1200es Banditomat.
Az éves költsége 100k volt, úgy hogy nem hoztam ki a garázsból!!! Ennyit nem ért meg az a pár hónap motorozás a jó időben. Úgyhogy inkább jöjjön a box.
(Ha valakinek kellene motoros ruha az szóljon nyugodtan, vagy egy eladó kollekció ocsóért. 195-200cm közötti, csimma, gatya, dzseki, 2sisak.)
-
Kasza08
őstag
válasz
Djuree #23695 üzenetére
fú, az biztos
Mi múltkor lementünk 50-es robogókkal Balatonra
kicsit jó volt.
Nem ismerem kolombuszt, de szerintem még soha nem ült motoron, és nem érezte azt, amikor beléd kap a szél és visza a járgány az útonNincs is annál jobb.
Ha pontoznom kéne egy 10-es skálán, akkor box 5, motor 11 -
p_milan
aktív tag
válasz
Djuree #23722 üzenetére
Már kitalálták a PChez hasonló Hamachi nevű program boxos adaptációját. Ezzel Live nélkül is lehet hálóba játszani. Múltkor találtam is egy ilyen magyar oldalt, ahol lehet gameket szervezni.
Csak mivel ezt általában a flashelt gépesek használják, ide nem nagyon néznek be elmesélni.
(Gugli megmondja szerintem)
-
p_milan
aktív tag
válasz
Djuree #23694 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Akkor csinálok egy profilt majd golddal, és lehúzom a frissítéseket. Ha jól tudom, még tudok 2x utána regelni más helyre. Itt új profilt is létre kell hoznom, és azzal regelni? (Mert akkor ez a variáció se lenne jó.
)
Profilok között át lehet vinni a gamescoreokat, meg a arch.okat?
(Ha minden kötél szakad akkor az első profilt használom, és veszek egy éves reget.)
-
sch_a
addikt
-
Rosep
senior tag
válasz
Djuree #22726 üzenetére
Hú de jó kis oldal. Igaz hogy van Live-om, de sok ezek közül nincs is fent már. Meg sok címet most látok először. Azok vajon el fognak indulni a mi kis PAL-os boxunkon?
Az a szar hogy ha ki is írom lemezre nem engedi felrakni a HDD-re.Tényleg, le akartam szedni a GOW1-hez az ingyenes kiegészítőket, és azt mondja ebben a locationban én ezt ugyan le nem szedhetem. Ez lehet azért mert USA Gold-om van de a játék PAL-os?
-
Szentes
tag
válasz
Djuree #22460 üzenetére
Ezt magyaráztam én is a gyermeknek, de háááát.....ezek a mai fiatalok, mindent jobban tudnak mint a 40 korosztály.....
Egyébként igazad van! Ha nem is 2000 de 10 000 többet abszolút nem ér ez a ketyere.
A másik meg az, hogy ki sem lehet előtte próbálni sehol sem (gondolom akkor senki nem venné meg, főleg ennyiért nem) meg nem sok ilyen félresikerült van mint én, hogy ennyi pénzért megvásárolja, hogy legalább a tapasztalatokat megossza velünk... -
tiv83us
veterán
válasz
Djuree #22463 üzenetére
Nemtom, de eddig mar kaptam tole egy Halo 3 special editiont /amihez jar a sityak
/ amit viszont en ajandekoztam el havernak, mert nekem abszolut nem jott be. Tovabba tole van a CoD3-am is, de azzal sem nagyon jatszom, ugyhogy valszeg az is erre a sorsa jut
Olyan ez itt mint a baptista szeretetszolgalat
-
dunc
nagyúr
válasz
Djuree #22309 üzenetére
Elég szomorú,hogy alapba nem lehet egy next gen konzolra egeret+billt kötni,talán majd a köv. generációra. Rálehet kötni: kontrollert,táncszőnyeget,kormány,fénypisztolyt,és még ki tudja mi mást
(tudom gitár,dobszerkó,mic)de egy szánalmas egeret,nem.(a bill. müködik de csak dashboardba)
-
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Djuree #22057 üzenetére
Jah és ott az az idegesítő, hogy nem adja át a hostot, hanem kilép a lobbyba. Kurva szar.
Ezért szeretem, ha ha engem betesz hostnak, márpedig 20M/10M-el általában betesz, mert én hajnalig nem lépek ki.És ezt még a cod5-ben sem tudták megcsinálni, pedig sok más játék már rég tudja.
-
_ak_
addikt
válasz
Djuree #22039 üzenetére
Elméletileg pedig talán fontosabb mint a 12V. Ugye amikor kikapcsolod a boxod, akkor teljesen megáll a légmozgás és bent rekedt hő akkor okozza a legnagyobb kárt. Nem véletlen, h szinte soha sem maga a játék közbe jön elő a 3led, hanem általában akkor szembesülünk vele, amikor pár óra múlva vagy másnap bekapcsoljuk a boxot. De itt bővebben is olvashatsz róla.
-
-
_ak_
addikt
válasz
Djuree #21928 üzenetére
Tudna ez sokkal többet is, de crtre rákötve nincs lehetőség állítani a képfrissítésen, és így automatikusan 60hzen megy. kis crt ezért is bukott ötlet, mert ha vmit látni is szeretnénk akkor közel kell ülni, de ahhoz h elviselje a 60hz által nyújtott dolgokat, már szvsz elvakult gamernek kell lennie.
Bár az enyém sem nevezhető nagynak azért 21"nál már kényelmesen hátra lehet dőlni. Viszont nem tudom, h mennyire lesz problémás a felbontás, mert ha jól láttam a box csak 1024*768as felbontásba ad vissza 4:3as képet, a többinél nem tudom, h torzít-e vagy kicsíkozza. Van esetleg vmi ajánlott tft a boxhoz?
-
_ak_
addikt
válasz
Djuree #21926 üzenetére
Sajnos jelenleg csak egy crt monitorom van, az lcd vagy tft még várat magára. Az a baj, h haverokkal szoktam system linken játszani, olykor és ilyenkor általában úgy kaparjuk össze a tvket, igaz a monitort is elvihetem ennyi erővel, csak akkor mindig azon kell lennem egyedül.
Asszem még megpróbálok itt-ott utána olvasni.
-
tiv83us
veterán
válasz
Djuree #21825 üzenetére
kickbankill
Inkabb jatszal egy kicsit a kedvenceddel
-
Coyote2000
őstag
válasz
Djuree #21616 üzenetére
a név nem számit annyira, túl fogom élni
Viszont a lájvért rinyál (nekem egy xbox ne rinyáljon
) illetve a gamestats is idegesit, a tököm kivan hogy elérek a nidforszpid feléig, és ha új profilt akarok akkor nem tudom innen folytatni
A kábelről szó sem lehet, vájörlessz mánia van, minden vélan, rádió vagy blútúsz... már azt várom, hogy az áramellátás is mehessen vezeték nélkül...
szóval van bajom, de túlélem
-
Coyote2000
őstag
válasz
Djuree #21576 üzenetére
mindegy, megszokom majd az új dasht.
2. kérdést másképp fogalmazom:
A nicknevemmel létrehoztam egy profilt az xbox vásárlásakor. Utána elértem szép eredményeket, amit nem szeretnék elveszíteni. Most, hogy csatlakoztam a Live-ba, létrehoztam egy gamertaget, amibe importálódott minden elért eredményem. Eddig gondolom tiszta.
A kisebb probléma az, hogy a nicknevem véletlenül sem volt elérhető, így a gamertag egy hülye nicknév lett. A nagyobbik az, hogy minden bejelentkezéskor kapcsolódni akar a nethez, és rinyál, ha nem tud.
Mivel nem akarom kapcsolódva tartani (esetleg ha lenne benne wireless, de nincs), jó lenne ha vissza tudnám alakítani az egészet offline profilba, azaz nem kell a gamertag meg ilyenek, simán csak offline szeretnék játszani.Persze megtehetném hogy létrehozok egy új profilt, de akkor meg elveszítem az eddig elért eredményeimet...
Aktív témák
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest