Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Crazyman33
senior tag
Ezzel én is így voltam, csak egy külföldi oldalon sem volt kapható.
Ezt felütöttem és két nap, már toltam is. Nekem ez többet ért, mint nézegetni mikor lesz majd újra külföldi oldalon, várni a csomagot, stb.
És szerintem jó áron vettem 6ezerért itthon, Magyarországon.
Inkább egy magyar kereskedőt gazdagítottam (na ezt a baromságot magam sem hiszem el.)
Muhahahaha -
-
bLaCkDoGoNe
veterán
"Ráadásul még csak szükségem sem volt a kontrollerre."
Ehhez csak gratulálni tudok, igazi "tesco-nation" mentalitás. Remélem egyszer, ha valami hasonlóra szükséged lesz, azért nem fog neked jutni, mert a sok "élelmes" már leszívta a készletet, pedig szükségük sem volt rá.
-
bwoay
nagyúr
rengetegen csinálták, mert rengeteg paraszt van. egyébként biztos, hogy hülyeség a másiknak segítő szándékból bizalmat szavazni? mert olyanról már hallottam, hogy valaki a jó üzlet reményében előre elutalta egy PS3 árának a felét egy ismeretlennek, aki aztán meg is lépett vele, de itt ugye az illető csak jól akart járni, nem az volt a célja, hogy megkönnyítse a csaló helyzetét. másrészt ez karma, gondolom a károsultnak volt már a rovásán egy ingyen kicsalt x360 kontroller.
-
scorpy02
aktív tag
Ezt a produkciót ismerem, hogy beszorult a gomb, és küdjetek azonnal egy újat, a gond csak ott kezdődik, hogy még gépem sincs.
Csak azért kérdeztem a kontrollert, mert itt találtam a legolcsóbban Elite géppel együtt, csak nehogy aztán nekem egy limitált kiadású házibarkácsosat küldjenek.
A 2 kontroller meg azonnal kéne, amint géphez jutok.
-
Malklar
tag
Hát egyszerre nemfogok 10 játékkal játszani. Végjátszok egyet aztán jöhet a kövi. De mondjuk mentések sem hiszem hogy 20 megásak, meg ha fifában el akarok menteni pár replayt akkor gondba lennék valóban. Mind1 majd eldől. Lehet hogy Elitet veszek, nemtudom hogy lesz pénzem. 2 hét múlva kiderül.
-
Def26
félisten
Ugyanez a game.co.uk -n. (Ugye..
)
Gears of War 2 15 font 5250FT
Guitar Hero: Greatest Hits 18 font 6300Ft
Tom Clancy's H.A.W.X 7 font 2450Ft
James Bond 007: Quantum of Solace 8 font 2800Ft
Red Dead Redemption 38 font 13300Ft
Wolfenstein 10 font 3500Ft350 Forintos font árfolyamon. (nem is emlékszem mikor volt ilyen magas
)
-
adalbert1
veterán
-
redXIII
senior tag
Megjött a box amit vettem,elsö generációs premium,hdmi nélkül.Lecserélem a ventit 1 whisperre,plux még süniket akarok rakni a memóriákra meg az ana csipre.ez eddig még menni is fog.Viszont le szeretném cserélni a gpu hütöbordáját egy rev2-re,és eggyuttal ujrapasztázni a cpu-t is.Hogy mire kéne figyelnem ha le akarom szedni mind a 2röl a bordát,nem szeretném kitépni egyiket sem.Megoldható házilag a gpu borda csere+ a pasztázás?
-
bwoay
nagyúr
valamiféle javítással kapcsolatos dolgokkal foglalkozik.... szóban
Torry:
itt maga az adat hitelessége kérdéses, mint azt nagyon jól felvetették a többiek: 3 év gari a boxra, plusz azokkal zömében a gyártó foglalkozik. szóval ilyen kijelentések még nem képeznek alapot egy statisztikához -
-
bLaCkDoGoNe
veterán
576 Árkád.
A röhej a dologban, hogy elvileg van (volt?) kártyatermináljuk, a srác valami olyasmit mondott, hogy "sajnos kártyával már nem tudsz fizetni", ami lehetett az is, hogy zárás előtt negyed órával értem oda (bár ez nem tudom, miért befolyásolná a dolgot, a POS terminál nem megy haza és nem alszik), vagy az, hogy megszűnik a bankkártyás fizetés. Igazából nem is érdekelt, ha nem akarnak pénzt keresni, akkor én nem erőltetem, ATM-et keresgélni meg pénzt kivenni nem indultam neki, ilyenekre valahogy nincs ingerenciám ilyenkor. -
Djuree
félisten
a legjobb rá a tanktaposóakna, leteszed rá és szétlövöd és egyből robban, nem kell várni
jó nagy genyóság, de hatásos. vagy rárobbantod az épületet a lerakóra, akkor is egyből siker
mi mikor együtt volt a banda sosem kaptunk ki. a többiek már lvl50-esek, én is az lennék ha nem fejeztem volna benagyon tudtunk, jó lenne ebből valami bajnokság....
-
Djuree
félisten
hát vannak az biztos
az a jó mikor páran bemegyünk az ellen mögé, és hátulról szedjük őket, és nem jönnek rá, mindig csak mennek előre mint a birkák
mondjuk én mindig csak rush-ot toltam, az a conquest elég rosszul van megcsinálva, csak killekkel is lehet nyerni, pedig ott nem az lenne a lényeg
-
heihachi
addikt
Csakhogy a második tulaj nem potenciális vásárló az eredeti áron. Az alacsonyabb, használtpiaci áron potenciális vásárló.
De sebaj, végülis ez még jó is lehet: ezeknek a játékoknak a használtpiacon gyakorlatilag nulla lesz az értékük, de legalábbis a mostaninál alacsonyabb. Aki csak a single miatt tolja, annak simán jó lesz ez. Mint pl. én -
bLaCkDoGoNe
veterán
Xbox-ban mennyi FPS-t csinál?
Amúgy meg nemakarunkittenofftopikotolvasni! Jelen bejegyzés 5 másodperc múlva megsemmisíti önmagát, hogy ne növelje az offok számát.
Tanácsom egyébként, hogy az ilyen jellegű aprókat mindenki pakolja bele az aláírásába, így szem előtt lesz, de nem a topikot offolja szét.
-
adalbert1
veterán
Igen, ráadásul mindig mindenhol másmilyen akció van, ezért érdemes folyamatosan figyelni a piacot... Habár valakikből a hazai kereskedőknek is meg kell élni, ráadásul néha itthon is vannak jó kis akciók.
FefeeX : az ár témára mondjuk annyit hogy ezek a játékok teljes áron is nem kis bevételt hoztak, így meg megveszi a fogyasztóknak egy második, harmadik, sokadik árérzékeny vonala is a folyamatos árcsökkentések után... Mindenesetre ez semmit nem von le az említett játékok élvezeti értékéből.
-
FefeeX
veterán
Forza2 3 fontért pl ajándék, de sok ilyen van game.co.uk-n
(mondjuk tegyük hozzá, ezzel az árral is gennyesre keresik magukat az eladók, csak nem 2 darabot kell eladni, hanem 2 tucatot. Most vettem itthon Commandos Anthology-t 2240 forintért, az például piszkosul megérte megint, de hát ez olyan dolog, mi, kinek, mennyit.)
-
FefeeX
veterán
Attól még, hogy nem 5 nap alatt érkezik meg, a postás nem nyúlja le... Nem tudom, egyébként ezek a legendák mennyire igazak, hogy ha így keletkeznek...
Nekem a tizedik napon jött meg mindkét csomagom a zavvitól. Bubis borítékban, egyesével csomagoltan jöttek meg a lemezek, 1 nap különbséggel, de az elsőről értesítőt kaptam az átvételhez, a másodikat meg bedobták a postaládába; így egy napon lett meg mindkettőMost rendeltem is 4ezerért heroes V goldot, de ez nem ebbe a topicba tartozik
-
Xirtam
veterán
Nekem meg mindjárt TV-m nem lesz. Akkorát belerugtam. Egyszerűen állandóan elmegy a színe. Már mindent megpróbáltam.
(#46786) Djuree De vibrálva játszik a színel,szóval gondolhatod milyen kellemes!
Def26 megigazgattam már mindent vagy 30x átrendeztem mindent, nehogy egyik kábel zavarja a másikat de semmi.
-
Xirtam
veterán
Nah most instalálom a Forza3-at
Remélem ez is tölt majd le egy kg frissítést. Nehogy tudjak játszani! 11 óta csak frissítget!
Amúgy 2009.11. hónapban lett gyárba a gépem. 12V-os így Jasperes. Ami így elsőre feltünt. Halkabb mint a Falconos testvére és sokkal hűvösebb is már bekapcsolás után is. A táp meg pihe könyü lett.
-
Djuree
félisten
bayonetta nagyon fasza
nem gondoltam volna, de igen jó. végigjátszás után is van benne kihívás, én sok pályát többször is végigtolok. vicces és jó benne a csaj is
dmc4 is jó nagyon
brutal legend nekem nem tetszett, olyan semmilyen...
ff13 sem tetszik, rossz a harcrendszer sajnos
cod mw2 meg egyértelműen király -
Djuree
félisten
engineer vagyok leginkább, de mind ki van maxolva a snippán kívül, azt nem bírom
jó kis rakéta a hátamon meg egy durva soti a kezemben, soti upgrade-val verhetetlen, 200m-ről szedem le a snipereket 1 lövéssel sotival, olyan pontos és erős ha rajta van az upgrade, kicsit talán már túlzás is...
ha jön egy tank meg elő a rakétát és annak is kukucskáltak
az engi a legjobb szemétkedős kaszt
viszont a medic-kel van a legjobb statom, alámvágom a medipackot és majdnem halhatatlan vagyok, ha meglőnek már gyógyolok is+ egy m60 és tölteni sem kell, az is 1 lövés ha fent van az ugrade
marika harborját én is csípem -
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
Aktív témák
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest