- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Visszatér a Pebble
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
Én is terjesztem az igét köztük, ahol csak lehet, de nem elég gyors a dolog, a facebbok jobban csinálja.
Ezeknek az ügyfeleknek az e-mail címét nyugodtan küldd el nekem, egy rövid személyre szabott előadáshoz a közösségi oldalak használatáról.
Biztos, hogy nem a viber reklámban lesz benne a nokia legújabb nagy durranása először
-
ng0ofy
KORREKTOR
A baj ott kezdődik nálam, is, hogy 20-25 éves kislányok a facebook chatet preferálják, mint kommunikációs formát idegenekkel és sértődékenyek, ha az ember nem időben válaszol.
Így találjon valaki magának megfelelő párt WP-vel... Ez biztos valami sszületszabályozási dolog meg konteó meg NWO -
Rage47
veterán
nálam 2 ember jött át whatsappra, többi viber vagy még többen fb.
sajna mivel az ő ismeröseik is vibert és fb-ot használnak, nem jönnek át értem whatsapp miattde hát nem kell elégedetlenkedni, meg kell szokni, hogy ne használjunk közösségi szolgáltatásokat és akkor jó a WP
amcsi fórumokon szoktam olvasni sok embernél, hogy sosem használt közösségi oldalakat, ezért tökéletes neki a WP, remek...[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
sorry cask lejárt az idő.
Szóval augusztus 2-án került fel play store-ba.
Friss még a dolog, és jön WP-re is
Published on Jun 26, 2013
Instaweather app - iOS, Andorid, Windows Phone - coming soon,
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Lall
veterán
Kb. nálam is ez a tendencia, ennyit kibírok (fogalmam sincs miért csinálja). Napi több száz whatsapp üzenetet váltunk haverokkal ilyen-olyan telefonokkal. Az auto correct egy nagy szar iOS-en és Androidon is. Annyi elírást csinálnak a többiek, hogy tök felesleges károgni emiatt. Ugyan olyan jó (szar) mindegyik rendszeren. A WP-s szótár semmivel nem jobb vagy rosszabb a többi rendszerénél. A nagy kibaszás inkább a WP7-esekkel volt, hogy a mangóval nem bírták belegyömöszölni azt a nyamvadt szótárat, pedig a bétában benne volt.
Rage47: Mert más rendszerhez nem kell a saját felhasználói szokásaidat alakítani? Ugyan már...
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
dejaris
addikt
Szerintem a first letter nem a mondat kozepen talalhato
Azt meg miert kapcsoljam ki, hogy javitgasson? Nem am az MS csinalja meg normalisan, inkabb ne hasznaljam. Sot miert nem javaslod, hogy ha valami nem mukodik rendesen, akkor vegyek egy Nokia 3310-tpushalias: Vilagosits fel, miert mondtam hulyeseget! Neha alapveto szavakat, vagy alapveto ragozott alakokat nem ismer. Es senki nem mondhatja, hogy csak azert, mert a magyar piac egy nagy nulla, mivel az office-ban meg sincsenek ilyen problemak.
-
Tomeeka28
aktív tag
Most hogy mondjátok tegnap egy csomót utaztam folyamatos zene + net és eset még félig volt mikor felraktam tölteni este.. na csinálok egy tesztet...
[ Szerkesztve ]
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
szőröscica
addikt
Igen! Ugyanolyan jellegű használat mellett kb. 8-10 óra pluszt ad. Ami annyit jelent, hogy ha leveszem egyik nap reggel töltőről, akkor másnap délelőtt nem kell aggódnom, ha nem jutok konnektor vagy autó közelébe. Most is 11 órával töltés után még 67%-on van, ráadásul nem is volt csak 96%-ig töltve. Beszéltem kb. Negyed órát, írtam jópár sms-t és neteztem rajta 3g-n 20 percet, napsütésben. Wifi, bluetooth, location mindig be van kapcsolva nálam, időjárást 3, emailt 2 óránként frissít magától.
Érezhetően jobb lett. Bár nekem eddig voltak néha gyanús akku merüléseim, lehet csak azok szűntek meg. Mindenesetre örülök.
-
Воланд
titán
a verizon volt az elso szolgaltato, amely tamogatta a data sense-t, ott a megjelenes ota benne van a keszulekben.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
polonic
félisten
Hogy tudsz streamelni? Nekem azt írja ki, hogy elutaztam, bekaphatom, vegyek music pass-t ha szeretnék valamit. Ugye a régiós köcsögösködés miatt.
Nekem a forgalomszámlálás bőven elég lenne. Sőt, az lenne az igazi funkciója. Az adattömörítés csak egy plusz. Enélkül pedig szerintem nem kéne akadálynak lennie a magyar szolgáltatóknál sem.
-
Tomeeka28
aktív tag
Sokat ne remélj... beszéltem egy HTC-s képviselővel + írtam is nekik (amit soha többé nem fogok mert felesleges)... mindkét esetben ez a "hmmmm nem tudunk semmit" válasz...
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
negyedes
addikt
ooo hat ez egy kalapkutyakaki. az egy dolog hogy a ceges mailt nem tudja lekezelni, nem lat semit a telon, de meg a hibauzenet helyen is cska egy hulye ok gomb jelenik meg. a fizetos verzio is ilyen szar?
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
daniel909
addikt
nekem orrba-szájba.
+ még mindig rengeteg vakhívást kapok, azaz csörög, felveszem, de valójában nem is hív senki, mert már PCn lebonyolítottam a hívást. ezt egyszerűen nem képesek javítani valamiért. ez is nagyon zavar.
meg ha felveszem PCn a teló ugyanúgy csörög tovább.[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
daniel909
addikt
hát ez nem igaz, ennek kéne most ősszel jönnie nem 2014-ben... nem tudom az MS mit gondol, vagy nem néz-e körül a piacon mik a frissítési trendek... van bőven munka a WP-vel ez egyértelmű, nem egy tökéletes rendszer, szeinrtem nem engedhetik meg ezt a luxust, hogy ennyire kitolják a major update idejét. persze mit is vár az ember... most a Win 8-at kellett kicsit helyrepofozni, biztos arra mennek el az erőforrások. de a szép az lett volna ha a win 8.1 frissítés és a WP 8.1 egyszerre jelent volna meg. szép álom.
még a Nokia féle Amber frissítés kicsit szépíthet ezen az egészen. arra nagyon kiv vagyok.
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- LG LCD és LED TV-k
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?