- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
no1r
őstag
hm... akkor ezek szerint a microsoft fiókom címe (xxx@outlook.com) megmaradhat nem kell újat létrehoznom? mert akkor akkor már csinálom is!
(#25108) mukibuci : jelentem nálam nem működik... nyelvet, telefonrégiót és keresési nyelvet is változtattam... restart is volt.
[ Szerkesztve ]
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
pushalias
addikt
-
Integrale
veterán
Nalam smartarifaval, ledobalt, terero maximumon H+, Wifin az otthoni nettel ment.
Egyebkent hulesehet irtam, a hangalaput nem engedelyezi a Telenor, es ezt a csomag leirasanal az aprobetus resznel ki is fejti."További részletek
A tarifacsomagban foglalt adatforgalom kizárólag online APN-en keresztül vehető igénybe.
A tarifacsomag igénybe vétele esetén internet alapú hanghívások nem kezdeményezhetők
""Bad reklám is reklám too"
-
Oppenheimer
nagyúr
Ráadásul agyonreklámozott bullshit feature volt. Ha már annyira hypeolták, mehetett volna rendesen. Mondjuk nekem nem kéne (bár asszony ellen használhatnám ), de amikor kipróbáltam, csodálkoztam, hogy milyen szar.
nem volt könnyű értelmessé szerkeszteni a hszt
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
-
KomloiJenci
tag
Szeretnék egy bejelentést tenni. Megkérek mindenkit, hogy foglaljon helyet, de előtte a zsebekben található súlyos tárgyakat adják át a biztonsági őrnek. Köszönöm.
Szóval..nem is tudom hol kezdjem. Kiléptem telefonból, repülóős módba. tehát minden online kapcsolat megszűnt telefonon. Aztán felhívtam fatert PC-ről, megkértem, hogy küldjön nekem üzenetet facebookon. küldött kettőt. Pár perc múlva a telefonon kikapcsoltam a repülős módot. Alig lépett fel a telefon a toronyra, 4-5 másodperc múlva megjött mindkét próba üzenet. Tehát szeretném ünnepélyesen bejelenteni, hogy nekem is van saját Microsoft szerverem, aminek nagyon örülök . Pörög a kinagyított ÉN csempe és a hátoldalán kiírja ha egy velem kapcsolatos esemény történik . Na most szaladok mielőtt elveszitek a köveket a biztonsági őrtől és megdobáltok .
És a legjobbat még nem is írtam. Tegnap megyek az utcán, hallom a Skype csengőhangját. Először nem érdekel, mondom magamban én nem indítottam ma el, biztos nem az enyém. És mégis az enyém volt . Faján fut a háttérben, mert összekapcsoltama Microsoft (saját szerverű) fiókommal. És minden Skype üzenet megjön (külön Skype logóval jelzi, hogy az Skype üzenet) és ha hívnak, akkor tudok beszélni )))
[ Szerkesztve ]
Microsoft szerver tulaj - Külön VIP működő Skype csatorna - Exclusive VIP mindig működő Facebook Chat
-
KomloiJenci
tag
Én ugyan Jenci vagyok, de nekem ott termett egy szám a csempén a bevásárlószatyron. Ráböktem és kiírta, hogy mit akar frissíteni. Bocs, azt hittem már nem tudok szerkeszteni.
[ Szerkesztve ]
Microsoft szerver tulaj - Külön VIP működő Skype csatorna - Exclusive VIP mindig működő Facebook Chat
-
Tim82
félisten
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Kasya
nagyúr
Lehet már kezd eleged lenni belőlem, de a speciális beállításra katintva (gmail-on) belül csak ssl beállítást hoz be. Ezen kívűl még új email hozzáadásánal látom ezt az opciót, ahol mindent manuálisan kell megadnom.
A ZIP tuti letöltődött, mert meg is nyitja a fájlt emailon belül, de azon belül csak egyesével engedi megnyitni és menteni a fájlokat..na ezt nem szeretném végig zongorázni 😊
-
Kasya
nagyúr
Ezt a speciális beállítást hol találom, Illetve az Outlook push nem fog eltűnni, ugye?
Letöltöttem egy ZIP fájlt emaikban. Viszont nem tudom hogy tudom ezt esetleg skydrivra feltenni, mert nem jelenik meg seholse. Egyesével elég macerás lenne jucsinagoknom, ahogy az emailben rabökve megnyitja. Felratam az archiver nevű programot de az se latja... -
savoo
addikt
Wp centralon az egyik fórumban azt olvastam, hogy az olasz (vagy spanyol?) samsung a facebookon azt írta, hogy hardveresen nincs benne a telefonban. Elvileg készült olyan változat amiben benne van, meg olyan amiben nincs (Konkrétan 2 féle SoCal gyártották). Aztán lehet, hogy bullshit.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
MODERÁTOR
i don't know, i don't care
savoo: egy időre visszatértem ff-re, mert az ie11 alatt van egy kis bugom, de 1-2 hét használat után megint ugyanolyan fos lett, mint évekkel ezelőtt is, amikor lecseréltem ie-re. minden ok nélkül szaggat, görgetni is kínszenvedés, pedig csak 2-3 tab van megnyitva
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Oppenheimer
nagyúr
Szerintem eleg egyértelműen fogalmaztam, de te sem érted amit irtam. FB app folyamatosan 5 perces késéssel jelez az üzenetekről, mikozben Online vagyok az Integrált messaging appban. Arrol kapok értesítést amire mar valaszoltam. Ez ilyen bonyolult?
Az FB appba meg azert nem kapcsolom ki, mert ha csoportos üzenetet kapok, akkor csak az tud jelezni.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Lacces
őstag
Pin kód beírása nélkül nem tudta használni És ha
nemvolt benne sim, akkor mindig kérte a pin kódot, és a nem engedte meg senkinek, még nekem sem, hogy használjam a telefont, amíg nem adom meg a helyes pin kódotJa bocs, tényleg kevertem, csak fel van az agyam ***** és a gondolatok előrébb szaladtak, mint a szavak. . De most a sarokba vágtam a telefont és mással foglalkozom
2. - de most írok is nekik... Szívhez szóló lesz
albios Meg van a windows phone 8 support oldal! Igaz angol, de akkor is, győzedelem . Forum oldal, szolgáltató support oldal, meg twitter is. Yeah.
No én leléptem velük kommunikálni
[ Szerkesztve ]
-
savoo
addikt
"Csinálj légyszi egy egyetemi statisztikát. Az úgyis reprezentatív."
Hát ezen most feküdtem..
Egyébként ez a hülye májkrémszoft miért nem úgy csinálta meg a rencert, hogy az már egyből ébresszen akkor amikor én akarom? Tiszta balfékek így aztán nem tudom a mindennapokban használni.
[ Szerkesztve ]
-
Lacces
őstag
1. Rendben van, de könyörgöm, miért nem lehet ezt gyárilag már így beállítva szállítani a WP-t? Nálam a Nokia Symbain N8, nem csinált ilyet... Pedig ő is wifin lógott .
2. Azt csináltam, amit írtál És nem szinkronizálja le, csak a bemenőket, és kimenőket, meg a kukát. A többit amit létrehoztam, nem hajlandó! Az írja, hogy nincs üzenet, de mégis a webes felületen ott csücsül. Sőt a piszkozatok, meg 7 napon belüliek (ami alapesetben ben van állítva a WP8 outlook kliensben...).
Ez most nekem nagyon fontos lett volna, és ezt nem tudom megbocsátani csak úgy... Ez baki és az én életemben nagyon súlyos. Most már tudom, hogy nem tudok a WP8-ra számítani a minden napokban. -
StLui
veterán
Az ingyenes elsőre felzaklatott, de már nem tudom miért, amikor megvettem a telefont s nem találtam runkeeper kapcsolatot, és ezért inkább átálltam az endomondóra, egy futás erejéig.
Na jó lehet megkísérlem Ez lesz az első fizetős appom WP-n, ha nekifutok.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
MODERÁTOR
jah igen, azt tényleg nem használja senki se (csak mi ketten) és nincs felhasználóbázisa endomondo is tud ilyet - legalábbis kukarobin
egyébként lehet importálni - én is átköltöztettem cirka két évnyi futást a nike+-ból
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Oppenheimer
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!