- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meszipeti
aktív tag
Nekem telepíti a CU frissítést 950re, és 730ra is.
[ Szerkesztve ]
"A játék az nem játék"
-
scyllarus
veterán
válasz meszipeti #91611 üzenetére
Jogos, de mostanában a CU-t a Creator's Update rövidítéseként használjuk, ezért volt zavaró, amit írtál
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz touchscreen #91615 üzenetére
Nekem is megvannak a régebbiek, ismétlődők és egyediek egyaránt.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
havasil
csendes tag
wp8.1-en 11-e óta van valami issue a onedrive eléréssel: onenote nem szinkronizál, az office app nem nyitja meg a dokumentumokat. Félek tőle, hogy ez így is marad, lelőttek valamit, ami miatt a wp8.x-en lévő eszközök, gondolom még valami nem publikus API-t használva, nem férnek hozzá a onedrive-hoz. Androidos telefonról, w10-ről (desktop) minden OK. Fórumokon megjelent a téma, de ms oldalról semmi választ nem találtam. 920-am van, nem opció az upgrade w10-re
-
Sanyi52
tag
válasz this is life #91576 üzenetére
Sikerült megoldani? Mert Lumia 535-ön nekem is ez jön elő.
-
9CS
senior tag
válasz havasil #91620 üzenetére
MS fórumon is van topik egyelőre semmi hivatalos válasz. Érdekes, hogy ha le is lőtték a 8.1-eket, miért nincs hivatalos tájékoztatás.
830,930 telefonokat még mindig megöli a W10 frissítés?
'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''
-
Aakisan
senior tag
A frissítési tanácsadót internet nélkül indítsátok el,akkor engedni fogja a a win10-re való frissítést .
-
psg5
veterán
válasz Aakisan #91625 üzenetére
Na ezt még megprobalom de recovery tools nelkul.
B..szki tenyleg igy mar ment...
Mikor lehet visszakapcsolni? Most azt irta hogy tovabbra is hasznaljon wifi kapcsolatot. Kapcsolhatom vissza? 50% toltottseg elég lesz?
Na most kellett már a net a frissites letolteshez.
Már megy is de tuti megegyszer nem csinalok recoveryt...remélem igy is mukszik majd.[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
Aakisan
senior tag
lehetséges megoldás A 2. válaszoló megoldása segíthet.
-
k-adi
nagyúr
válasz Sztyepadzso #91634 üzenetére
nyugi, 925-ön sem opcio a wp10...mert....csak.
-
tomboy0013
veterán
Gondolom nem akar idegbajt kapni a 920-on a 10-től. Van 920-am meg 930-am is de még a 930-ra sem ajánlom, a 920-on meg egyszerűen idegtépő.
-
havasil
csendes tag
Volt fenn rajta, messze nem volt problémamentes. Mikor kivették az insider programból, és ezzel th2-n ragadt esély nélkül arra, hogy bármi is javuljon, visszatértem 8.1-re. Most már csak ráhekkelni tudnám, de félek tőle, hogy abban nem lenne sok köszönet.
-
9CS
senior tag
válasz havasil #91624 üzenetére
Supportnak írva is csak annyi válasz volt (de legalább gyorsan), hogy dolgoznak a hiba elhárításán. Hivatalos közlemény még nincs a jelenségről, tehát elvileg nem direkt lett tiltva, bár fura lenne, hogy 4 nap alatt nincs meg, hogy mi okozza.
'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''
-
sfefe
addikt
-
sfefe
addikt
Ami ismetlodore van beallitva az megvan csak amit naponta irok be az nincs.
Ha visszalapozok pl masik honapra ezt irja ki:
"Nem sikerult megjeleniteni az idoszak nehany semenyet. A fiokszolgaltaton keresztul megjelenitheti oket."Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
zsoltzsolt
addikt
Most komoly, hogy 930-on csináltam egy wdrt-t, és nem lehet már rátenni a w10m-et????
Valakinek ötlete?? -
tomboy0013
veterán
válasz zsoltzsolt #91643 üzenetére
Örülj neki
-
Aakisan
senior tag
-
Aakisan
senior tag
-
this is life
Ármester
válasz zsoltzsolt #91643 üzenetére
Basszus tegnap ota errol irtunk egy paran , wdrt jelenleg kerulendo w10m alatt mert per pillanat es remelhetoleg nem vegleg de wp8.1-en ragad a telefon... ha az insider appot telepited wp8.1 alol , az nem frissit w10m-re ? Nem probaltam csak otlet , anno igy mentuk th2-re..
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
zsoltzsolt
addikt
válasz this is life #91648 üzenetére
De most van időm ☺, de sokadik próbálkozásra végül megcsinálta net nélkül. Szerintem most hanyagolni fogom a fast kört, és a stabil w10m-et rakom fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Elite: Dangerous
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest