Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nagyot ugrott az új Snapdragon 8s Gen 4 teljesítménye
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bszg@
tag
válasz
Sanyi52 #93482 üzenetére
Hívás közben bejövő hívást valóban nem jelzi, de utána a nem fogadott hívást igen. Minimum a csempén ott kell lennie Nálad is.
A lehúzható értesítési sávra az értesítések beállításainál lehet kitenni.
Zárolási képernyőre pedig a személyre szabás - zárolási képernyő beállításnál. -
starr
őstag
válasz
Sanyi52 #93482 üzenetére
A Wi-free nagyon megbízhatatlanul működik. Ha kicsi a jelerősség, és nem tud kapcsolódni, akkor újra bekéri a jelszót. Én úgy állítottam be, hogy ne kapcsolódjon automatikusan, és ha muszáj hozzá csatlakozni, akkor rányomok.
Hívás közbeni jelszés megszűnt valami hiba miatt, és nem törődik a MS azzal, hogy újra legyen. -
válasz
Sanyi52 #91677 üzenetére
Amelyik Os verzio fut rajta az allitja alapra , de sajnos w10m alatt annyira el van rontva hogy csak hibak tomkeleget hozza , es ahany hr annyi kulonbozo hiba csokrot produkal , alaphelyzetbe mint fentebb is emlitettek csak a wdrt a jarhato es legkevesebb problemat okozo ut.
-
Kin Tan Te
tag
válasz
Sanyi52 #91677 üzenetére
Bocsánat, hogy belekotyogok, de ha már frissítettél W10M-re, akkor az alaphelyzetbe-állítás maximum a W10M első verziójára állít vissza. Az a 107-es build.
Amúgy alaphelyzetbe-állítás nem biztos hogy a leghatékonyabb módszer. A WDRT erősen ajánlott, ha már ennyi időt szánsz a telefonra.(Keresd Eagle-kollégát. Én is tőle kaptam tanácsot és linket is a WDRT letöltéséhez.)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Black & Decker töltőt keresek
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest