Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kin Tan Te
tag
válasz Sanyi52 #91677 üzenetére
Bocsánat, hogy belekotyogok, de ha már frissítettél W10M-re, akkor az alaphelyzetbe-állítás maximum a W10M első verziójára állít vissza. Az a 107-es build.
Amúgy alaphelyzetbe-állítás nem biztos hogy a leghatékonyabb módszer. A WDRT erősen ajánlott, ha már ennyi időt szánsz a telefonra.(Keresd Eagle-kollégát. Én is tőle kaptam tanácsot és linket is a WDRT letöltéséhez.)
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Sanyi52 #91677 üzenetére
Amelyik Os verzio fut rajta az allitja alapra , de sajnos w10m alatt annyira el van rontva hogy csak hibak tomkeleget hozza , es ahany hr annyi kulonbozo hiba csokrot produkal , alaphelyzetbe mint fentebb is emlitettek csak a wdrt a jarhato es legkevesebb problemat okozo ut.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
starr
őstag
válasz Sanyi52 #93482 üzenetére
A Wi-free nagyon megbízhatatlanul működik. Ha kicsi a jelerősség, és nem tud kapcsolódni, akkor újra bekéri a jelszót. Én úgy állítottam be, hogy ne kapcsolódjon automatikusan, és ha muszáj hozzá csatlakozni, akkor rányomok.
Hívás közbeni jelszés megszűnt valami hiba miatt, és nem törődik a MS azzal, hogy újra legyen.[ Szerkesztve ]
-
bszg@
tag
válasz Sanyi52 #93482 üzenetére
Hívás közben bejövő hívást valóban nem jelzi, de utána a nem fogadott hívást igen. Minimum a csempén ott kell lennie Nálad is.
A lehúzható értesítési sávra az értesítések beállításainál lehet kitenni.
Zárolási képernyőre pedig a személyre szabás - zárolási képernyő beállításnál.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest