- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibike8
őstag
válasz scyllarus #77643 üzenetére
Ööö, mi ez a 'Csoportértesítések fiókok szerint a Műveletközpontban kapcsoló'...?
Amúgy most vettem észre, hogy úgy alapból semmilyen értesítést nem ír ki a zárolási képernyőre. Végigpróbáltam a nem fogadott hívástól, az üzeneteken keresztül a viber/skype/whatsapp értesítésekig mindent. Jelez a teló meg ott is vannak az értesítések, ha feloldom a kijelzőt és lehúzom az értesítési sávot, de a zárolási képernyőn nincs semmi, bárminek is állítom be az értesítését rá.-------------
Ja közben megtaláltam azt a kapcsolót, de az nálam nem aktív illetve bekapcsolva látom.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz tibike8 #77641 üzenetére
A preview topicban is beszélgettünk erről, ketten is találtunk megoldást. Bekapcsoltam egy órája a Csoportértesítések fiókok szerint a Műveletközpontban kapcsolót, azóta van hang bejövő mailnél. Kicsit fura, hogy van egy Outlook Posta hangbeállítás, meg külön fiókok szerint is van, de így működik, a fióknál beállítottat használja, nem az egész programra vonatkozót.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
HaJózsi
aktív tag
Sziasztok!
Lumia 925-re az utolsó Windows 10 Mobile Insider build a .104 lesz?'Ne higgy el mindent, amit az interneten látsz.' - Albert Einstein
-
tibike8
őstag
válasz MrZidi #77617 üzenetére
Na majd meglesem. Amúgy tényleg öngyógyító a 10-es mert most a térképekben megjelentek a hiányzó beállítási menüpontok is amik reggel még nem voltak ott. Már csak a mél értesítésnek kellene meggyógyulni és rb a rendszer. A mélnél viszont félek, hogy csak HR lesz belőle. Bár az előbb is értesített egy mélnél, de azóta sem, pedig jött azóta is levél...
-
-
psg5
veterán
Navigációs sávra nem lehet visszahívni a 8.1 alatt meglévő kis nyilat az eltüntetéséhez, hogy ne lepöccintéssel kinlódjak?
F.K.T.
-
-
fulton
addikt
Sziasztok
Most hogy minden frissült wp10 alatt, a fénykép csempén hogy mi jelenjen meg , ki lehet választani hogy "kedvencek". Viszont nincs ilyen könvtár, meg képet sem tudok kedvencekké tenni. Csináltam egy ilyen könyvtráat tettem bele képet is, de nem hozza a csempén. Hogy lehetne elérni hogy működjön?
A többi lehetőség megy. -
kovacsroli
senior tag
válasz kovacsroli #77604 üzenetére
Valaki?
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
starr
őstag
Várható, hogy a most kijött hivatalos 164-re kapunk még javítást a RS megjelenése előtt?
Pl. az emlegetett 200-as build-et? -
psg5
veterán
Sziasztok!
Tetszik a win 10.
@ jelet nem tudok bevinni, mindig a vágólapra másolt szöveget teszi be ha megnyomom...ez miért? (igazából a facebook bejelentkezésnél tapasztaltam)
Navigációs sáv rezgés kikapcsolás továbbra sem elérhető az extrák menüben pedig minden frissítés megvan. Bele kell törödni?
Lumia 735[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
spider80
őstag
válasz #05304832 #77620 üzenetére
Az ébreszteni is tudott kikapcsolva. Ezek számítógépek már. És tudtommal az iphone sem ad névtalálatot a mai napig tárcsázáskor. Mégis sok millióan megveszik.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
törölt tag
válasz Darellus92 #77586 üzenetére
Ne automatábannkerestesd vele hanem kézileg tallózva keresd meg,sajnos ez ilyen, ha továbbra sem megy akkor microsoft ügyfélszolgálat
-
spider80
őstag
válasz #05304832 #77613 üzenetére
A negyed milliós iphone-okon mióta is működik ez a funkció?
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
MrZidi
tag
válasz tibike8 #77615 üzenetére
Alapból van hang a navihoz nem kell letölteni meg csinálni vele semmit. Próbáld ki és látod, legálabbis én nekem így volt és a Herén se szedtem le hangot mert HR után alapból töröltem.
[ Szerkesztve ]
ZTE Grand X In --> Sony Xperia SP --> Nokia Lumia 735/Microsoft Lumia 535
-
tibike8
őstag
válasz #05304832 #77613 üzenetére
Mondjuk idáig is volt rá áthidaló megoldás a Rapdialer-el.
A mél értesítés viszont továbbra sem megy. Illetve az éjszaka érkezettekből 1-et jelzett, de azóta sem jelez pedig PC-n látom, hogy van 2 új mél.
Illetve a térképeknél a hangos navit sem vágom, hogy hogy lehetne használni. Egyáltalán hangot beállítani, bármit beállítani hogy lehetne mert ilyenek nincsenek a beállításokban. A here megy csak. Nem nagyon akartam HR-t, de érik már. Csak tartok tőle, hogy nem mindent old meg ez sem mint másnál.[ Szerkesztve ]
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz Plazmacucci #77590 üzenetére
Nos 4 készülékre telepítettem ezt a *rt..és köszönöm szépen minden jól fut. Ezek között egy 925 van. Mindegyiket felismeri a számítógépem! Jah igen tudom mar hol találkoztam ilyen problémával...ahol talan más módon került beszerzésre a win..
-
Wincsester
csendes tag
válasz Plazmacucci #77609 üzenetére
Szomorúan hallom.
Köszi az infot!"Varázsló az, aki varázsolni Tud"
-
félisten
válasz Wincsester #77607 üzenetére
735-ben nincsen előre tervezett értesítési funkciókkal működő LED.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
scyllarus
veterán
válasz Wincsester #77607 üzenetére
Senkinek sem működik, nem is fog soha.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Wincsester
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem a Windows 10-et telomra.(L735)
Sajnos nem működik az értesítési LED. Tudtok valamit róla? Esetleg van valaki akinek működik?
Előre is köszi!V:1511 build:10.0.10586.164
"Varázsló az, aki varázsolni Tud"
-
scyllarus
veterán
válasz #97246720 #77503 üzenetére
Pont így jártam, nekem is az Outlook frissítése után ment el. (Előtte talán jó volt, de nem emlékszem pontosan). De nem csak szimplán kikapcsolta, mert visszakapcsolgattam, de azóta sem jó. Próbálgattam már mindenhogy, összekapcsoltam az összes fiókot, ki-majd visszakapcsoltam, szétbontottam, ki-be kapcsolgattam, akkor sem hajlandó jelezni.
Az a baj, hogy HR volt már, és utána frissítette az Outlookot, szóval hiába nyomnék egyet, ugyanott tartanék, frisítene és szevasz hangok. Pedig előtte mintha már több opciót is kínált volna, örültem is, hogy valamit csak változtatott a HR...."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok.
Win10 whatsapp-ban az értesítések rezgését hol tudom levenni?
Csak az in-app értesítéseknél látok ilyen lehetőséget.Köszi
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #77587 üzenetére
Szerintem sokan egyszerűen kíváncsiak, meg benne van az emberben az újabb iránti vágy.
-
félisten
-
mirci18
addikt
válasz Plazmacucci #77587 üzenetére
Gondolom mert izgatja az embereket az hogy ez már windóz 10 és ki akarják próbálni.
Én is majdnem belelovaltam magam de kivártam hogy meglássam mi lessz.
S szomorúan tapasztalom hogy ugyanaz mint eddig minden új rendszernél.
Vagyis kiadástól számítva minimum 6 hónap mire stabil rendszer lessz addig lehetnek nyűgök az elején.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- PlayStation 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Horgász topik
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
- Samsung Galaxy S24/24 Ultra 5G 128 GB/ 256GB / 512GB /+ Ajándék - Bontatlan - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest