Hirdetés
- Google Pixel topik
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Íme az új Android Auto!
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- Vernee Thor - mondhatni isteni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amanoba
őstag
oroszul értők előnyben, hands-on videók, képek htc 8x-8s.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
frisco
aktív tag
válasz pushalias #2048 üzenetére
Megvallom számomra a kamera a érdektelenebb szempontok egyike a telefonomnál, sajnálnám ha pl. egy családi képet telefonnal készítenék, pár év múlva már nem számít minőségnek. (igen, tudom, ad hoc megoldásokra jó, elismerem)
De azért megnéztem tételesen mindkét masina képeit és tényleg kicsit jobb képeket készít a kamerája.
Az, hogy elfogult-e a Verge én nem tudom megítélni, gyanítom Te sem, legfeljebb érzésre ezt vallod. -
legiaap
nagyúr
válasz Oppenheimer #2054 üzenetére
De nagyon bírom, hogy lassan már az egész világ letesztelte a 920-ast, de még mindig nem lehet kapni EU-ban. Őrület.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
PofaJenö
senior tag
Űdv
kipróbáltam ezt az alkalmazást [link] mert láttam hogy a droid teszteken agyba-főbe nyomják ,én a utolsó kettőt kikapcsoltam mert az szerintem nem mérvadó ,szóval megcsináltam a tesztet és 2213 pontot kaptam,szerintetek ez jó arány?Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
catroot
veterán
Főleg, hogy a másik topikban (android, mint elterjedt platform) aki a wp-t forszírozza, az még a 7.5 hiányosságait emeli ki.
Még mindig iszonyatosan bejön a 8S... remélem majd a tesztelés során előjön, hogy mire elég a félgiga ram.
Ha a játékokra lenne kihatással, akkor azonnali vétel lenne.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #2059 üzenetére
Azért van 1-2 beszólás, amire írnék, de inkább maradok kussban. Nem sok értelme lenne ott egymást "téríteni".
-
Muton
addikt
Most a 820-at tényleg egy fos szappantartó lesz, és nem normális, szögletes, mint a 800 vagy a 920???
Komolyan, feldughatnák maguknak a körzőjüket
Nem érzik, hogy ez az egyszerű gagyi forma már pár éve lejárt ?Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
gzbotii
veterán
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
bull84ghia
őstag
Mozart tulajoktól kérdezem hogy milyen a kamera minősége? Valahol szídják valahol meg kiemelkedőnek jellemzik. Omnia 7-et akarnám lecserélni.
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
Alexios
veterán
-
catroot
veterán
válasz Alexios #2068 üzenetére
Én, ha telefont veszek, akkor az egyik utolsó szempont, hogy tetszik-e külsőre. Szóval lehet csúnyácska is, ha összességében rendben van.
Viszont, - mint írtam - kíváncsi leszek a 8-ban, hogy mire nem lesz elég a 8S HW-e.
Ja, ma dél körül másnál is gatyán volt a beépített/IM+ FB-chat?
-
Oppenheimer
veterán
válasz bull84ghia #2071 üzenetére
8X
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
amanoba
őstag
-
gzbotii
veterán
válasz bull84ghia #2071 üzenetére
Nekem volt nehany darab Wp-s telom, es szerintem Omnia 7 azert eleg jo..nem hinnem, hogy megern a valtast
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
pushalias
őstag
Fontos vagy nem fontos neked, egy szempont. Nekik is, hiszen osztályozták. Low-ligt képek esetében a 920 fölénye lealázó, egyéb esetekben is valamivel jobb, és akkor még ott az OIS. Ezek után azonos pontszámot adni az meglehetős elfogultságot jelent. Ez nem olyan, hogy nekem jobban tetszik a csempe, vagy az ikon, vagy én jobban szeretem a polikarbonátnál az alumíniumot.
-
bull84ghia
őstag
válasz amanoba #2073 üzenetére
Leginkább az a célom hogy tovább maradjak wp vonalon mert tetszik. Az viszont már kevésbé hogy ismét lemaradtam egy hívásról és így egy jó kis üzletről mert nem vettem észre hogy csörög. Mivel itt sokan írtátok hogy csak a Htc képes egyszerre rezegni és csörögni ezért szeretném kipróbálni.
-
Integrale
veterán
válasz bull84ghia #2077 üzenetére
az Optimus 7 is kepes egyszerre rezegni es csorogni!
Legalabbis az enyem![ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
amanoba
őstag
válasz bull84ghia #2077 üzenetére
nekem se (surround) és barátnőmnek (radar) se csörög és rezeg egyszerre..bucimaci (titan) kivétel, de ő is csak erősíti a szabályt.
-
bull84ghia
őstag
Meg kell nézzek élőben még pár wp7-es telót hogy legyen összehasonlítási alapom.
-
-
polonic
félisten
Új nokia drive, wp7.hu-nak köszi a videót.
Látható, hogy van opció az autópályák kikapcsolására. Végre.
Már csak az a kérdés, hogy jön-e wp 7.5-re.
-
amanoba
őstag
csak azt nem értem, hogy lehet, hogy se első genes, se második genes htc nem csör+rezeg egyszerre, ugyanakkor van egy kivétel a titan...lehet hogy user error lenne.
Saint_ többen is válaszoltak, szal nem, de nem tudjuk pl. azt se, hogy ez 7.8-al fog-e változni.
#2086 crey na akkor tényleg nem értem, nem találom itt a logikát.
vagy ne is keressem?[ Szerkesztve ]
-
Maateeo
aktív tag
TITANon müködik.
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
Maateeo
aktív tag
válasz bull84ghia #2091 üzenetére
Még a végén tanulmány lesz belöle. De úgy rémlik, hogy firstgen HTC-knél megy..
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
MODERÁTOR
Dettó. Remélem hamarosan kapunk teszteket.
Meg élőben is meg kéne már néznem magamnak őket, mert lassan feketében kezdem megkedvelni a 8X-et, viszont még nem érte be az Ativ S-t, de azt meg azért kéne megnéznem, hogy mennyire gagyi a műanyag.
Mondjuk tavaszig még kijöhet a surface phone, aztán berendelem azt, és el van intézve
Everybody lies.
-
amanoba
őstag
htc és ativ s árak északi szomszédunknál.
szerk. most nézem, angolra is lehet állítani az oldalt, akkor viszont cseh koronában írja ki az árakat.
[ Szerkesztve ]
-
-
amanoba
őstag
válasz bull84ghia #2097 üzenetére
& Oppenheimer
ha jól veszem ki, a piros az áfa nélküli ár, alatta van a rendes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- MárkaLánc
- Asszociációs játék. :)
- ASUS notebook topic
- Google Pixel topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- További aktív témák...
- Apple iPhone eszközök szoftverezése, jelkód levétele, szoftveres meghibásodások elhárítása.
- Apple iPhone kamera lencse / kamera csere, garanciával!
- Apple iPhone hátlap/házcsere, garanciával!
- Apple iPhone akkumulátor csere, garanciával! Gyári minőség/Utángyártott alkatrészekkel!
- Apple iPhone kijelző csere, garanciával! Gyári/Utángyártott alkatrészekkel.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen