Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Kuo: egy évig még nem lesz új Apple Watch Ultra és SE
ma Az Apple-jós szerint 2025 őszéig nem fogja frissíteni az Ultra és az SE órát sem az Apple.
-
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom - Mit várhatunk a játéktól?
gp A fejlesztők egy hosszabb előzetesben beszéltek arról, hogy milyen kalandok várnak Zeldára.
-
IFA 2024: 4K lézerprojektorokat mutatott be a JmGO
ph A 1080p-s N1S-től indul a kínálat, az N1S Pro 4K mellé pedig érkezik az N1S Ultimate 4K és az N1S Ultra 4K is.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
válasz Oppenheimer #2307 üzenetére
Jó, hogy mondod. nem fogja kiírni, hogy "fatal error", ha nem állítok be ilyesmiket (mert nem használom őket)?
a mai világban nem lehet tudni.amúgy email klienssel hogy áll a wp? be lehet állítani olyat, h az egyik címemre pl h-p 8-20-ig 10 percenként nézzen rá ha talál wifit, akkor azzal, ha nem, akkor 3g-vel, míg 20-8-ig csak óránként, sz-v meg óránként, míg egy másikra meg bizonyos időben csak egy bizonyos wifi-vel szinkronizáljon?
tehát címenként,naponkénti több időtartamra külön hozzáférési pontot, vagy prioritást megadni, illetve frissítési időközt?
mert az nagyon dium disum lenne[ Szerkesztve ]
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Muton
addikt
válasz Oppenheimer #2309 üzenetére
az mondjuk elég gáz. azt hittem, h '12-ben ez már full alap
meg kell néznem Mikrobit is, mert ez fontos nekem.De legalább Fatal error-t nem írkál ki
-
-
Oppenheimer
veterán
Nem értem, hogy ilyen marginális dolgokkal miért kell foglalkozni... Szerintem a WP7 userek azért szeretik a WP7-et, mert valahogy így gondolkodnak Simán szard már le hogy mikor mennyi időközönként és hogyan nézi meg az e-maileket.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Oppenheimer
veterán
Arrrhg. Olyan eros birtoklasi vagyat erzek a 8X utan, mint telefonert meg soha
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
btudos
veterán
válasz Oppenheimer #2314 üzenetére
Ezzel en is igy vagyok, csak nem tudom melyik szin legyen
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
gzbotii
veterán
válasz Barthezz2 #2186 üzenetére
Rear-facing AF camera with LED or Xenon flash, optional front-facing camera (both need to be VGA or better) and dedicated camera button
Tessek? Akkor majd jon ZTe egy 3.2mp kameraval
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Lall
veterán
Konkrétan milyen adatok kellenének? Mert van egy kiskiskiskapu. Ha felhívod magad és felveszed akkor windows gombal bejutsz a telefonod menüébe. Itt tudsz garázdálkodni, pl. képeket feltölteni skydrive-ba esetleg sms-ket kimásolni emailba stb... De ez időigényes és igencsak macerás plussz felmerülhet a telefon költség is ha nincs ingyenes csomagod valakivel. Viszont ha csak pár adatra van szükséged, akkor nem rossz és utána mehet a hr.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Muton
addikt
Nekem ez nagyon furcsa. A sokat szidott 2 vagy 3 éves s60-ban alapnak számító funkciókat miért nem raknak bele egy új fejlesztésbe, ezt nem értem
.
A példánál maradva, nem hiszem el, hogy a wp fejlesztői között nincs senkinek privát és céges emailje, amiből a privátot éjszakát kivéve mindig meg szeretné kapni, míg a céges leveleket csak munkaidőben, a céges wifin. Nem hiszem, hogy ez egy totálisan, a valóságtól elrugaszkodott verzió lenne.Pont telefonra fejlesztek, ha nagyon nincs és mégis a wp8 mellett döntök, akkor nekiállok, és lefejlesztem, csak hát mint javas, már a c++ nevétől is kiráz a hideg
Érdekelne még valami:
Most mindegy, hogy default feature, vagy le kell hozzá tölteni vmit, de van normális fekete és fehér lista?
pl automatikus sms válaszküldés, ha nem vagyok elérhető (meeting van), bizonyos számoknak csak csöngjön ki (a túloldalon), de nekem ki se írja, h x y hív, vagy pl fehér lista, hogy ha csendes módban van éjszaka, akkor is csörög, ha pl a családtag hív (sos-ben), de némában senkinek sem (pl mozi, színház alatt)?Illetve az ébresztőt, ha beállítom, akkor kiírja, h mennyi van még az ébresztésig? Gondolom, legalább ott van naponként megadható több ébresztés
-
Воланд
titán
"de van normális fekete és fehér lista?"
nincs.
"Illetve az ébresztőt, ha beállítom, akkor kiírja, h mennyi van még az ébresztésig?"
nem.
"Gondolom, legalább ott van naponként megadható több ébresztés "
igen, van.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Muton
addikt
htx!
ez a hülye esős időnél is lehangolóbblassan szét kell néznem az appstore-ban, ha nincs megoldás, akkor másfelé keresgetni, mert ezek számomra fontos dolgok, míg a fb kliens, meg az angry bird nem.
pedig ez a csempés felület nagyon tetszik...
-
MODERÁTOR
Az a szitu, hogy a WP8 rengeteg új fejlesztési lehetőséget hoz, de funkcionalitásban biztosan elmarad a simbyantól. Sajnos ez van, ha ilyen moddolásra vágysz, akkor inkább iOS, de főleg android lesz a te rendszered (ráadásul a Davlik VM miatt, Javaban kódolhatsz ).
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
catroot
veterán
Basszus, ez eszembe se jutott...
Amúgy, ha ne adj' Isten elhagyom a telefont és fogom magam törlöm a telefonon lévő tartalmat (webes felületen keresztül), attól még követni lehet a telefont, igaz?
Szóval az a tartalomtörlés nem egyenlő a HR-el Ilyenkor egyébként, mivel bankkártya van hozzáadva, mi a teendő? Az MS accountnál deaktiváljam pl. a bankártyát, vagy mi?
Szerencsére még nem jártam így sosem, azért kérdezem.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Воланд
titán
wp7-re nem fogsz ilyen programot talalni es szerintem wp8-ra sem lesz ilyen, mert pl egy fekete/feher lista jellegu programnak allandoan futnia kellene.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Muton
addikt
én nem vágyok moddolásra. én abból már jó pár éve kinőttem, én arra vágok, h kicsomagolom a dobozból, és működjön úgy, ahogy szeretném, mindenféle trükk, meg install (bár az még belefér, ha nem ront a teljesítményen), meg nem tudom mi nélkül.
lehet, fejleszteni kellene wp8-ra, _alap_ dolgokat, amiket pl fent említettem, és dőlne a pénz
csak ez a cé dolog nem akar feküdni...negyedes: én maradnék, az e55-el nagyon meg vagyok elégedve, meg, h hetente 1-2x kell csak tölteni, de sajnos a netezés elég korlátozott rajta, sőt mondhatom, hogy nem elfogadható, max sos-re
woland_y2k: és az miért gond? gondolom zenét is lehet a háttérben hallgatni, akkor ez is mehetne...
Rolly: mert nem szeretnék pl céges cuccot éjszaka kapni, meg saját pénzből fizetni a letöltögetést. az csinálja a wifin a cégnél. meg ne merítse állandóan az akkut éjszaka, vagy hétvégén, amikor nem számít a válaszolási idő...
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
veterán
Es ilyenkor csak ugy beenged a telefonba? Hmmm..erdekes, ki kell problanom.
cer: nyugi, en az uj notimara raktam Win7-et, ugyesen jelszo minden beallit. Driver telepites utan ugye restart ...es nem tudtam mi a kod. Mi kovetkezett? Ujra Wint huzni ra
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-
Muton
addikt
iOS nekem előreláthatólag nem lesz. akkor inkább marad az s60
meg lehet, hogy nővér pajti nekem adj egy galaxy s2-tkomolyan elgondolkodtatott, hogy meg kellene nézni a wp8-as apikat, és kitolni egy két épkézláb sw-rt rá. Hobbinak is jó lenne, meg egy kis cé tudás sem ártana. Csak nem szívesen vennék telefont 100+-ért úgy, hogy rajtam múlik a használhatósága (ha most feltételezem, hogy az online storeban nincs ilyesmi)
-
Rolly
veterán
gyorsan végigmentem a wp8 apikon (persze lehet kimaradt jópár) s sajnos ahogy látom hívásfogadásba és hangerőállításba + csengőhang állításba nem lehet beleavatkozni , így hívás szűrés dátum szerinti hangerő állítás ... nem lehetséges külső fejlesztőknek persze lehet, hogy Nokiának és gyártóknak vannak plusz api hívásaik ...
-
Воланд
titán
"és az miért gond? gondolom zenét is lehet a háttérben hallgatni, akkor ez is mehetne"
zene nem megy 7/24-ben, ez meg menne. es ilyen akksigyilkos api-t nem fog adni az ms a fejlesztoknek, akkor mar inkabb a gyartokra bizza (lasd samsung, ott van call blocking).
-
sastam
tag
tapasztalt valaki olyat hogy calendarban nem mutatja azokat a taskokat amik valamilyen rendszeresseggel jelennek meg? ez eddig mukodott
www.tamassasvari.com
-
pushalias
addikt
válasz catroot #2339 üzenetére
Na de hogy ráadásul!
A Lumia kamerájáról, elismerték, hogy minden körülmények között jobb, részletesebb és színhelyesebb a többinél, sötétben meg egyenesen agyonveri a konkurenciát. De! Mivel szerintük az ilyen szintű színhelyesség nem jó (!) az átlag júzernek, hanem annak (szerintük) a direkt színhelytelen képek kellenek, ezért 8-as.
A Mini kijelzőjéről a maguk módján elismerték nem túl nyerő: ezen a felbontáson a konkurencia túllépett, és szintén ezen a szinten elfogadhatalan mértékben pixeles. A verdikt: 7-es osztályzat.
Tehát ami kiemelkedik a kategóriájában, ám egy homályos szempont alapján nekik nem tetszik, annak 8-as osztályzat, ami meg a kategóriájában még általuk is elismerten
átlag alattinem kiemelkedő minőségű, annak 7-es osztályzat jár. Ha nem olvasod el a tesztet, hanem csak az osztályzatokat nézed, az ilyesmi nagyon nem derül ki.Mi lenne, ha esetleg elfogultak lennének?
[ Szerkesztve ]
-
laccy88
senior tag
válasz amanoba #2047 üzenetére
és a folyamat helyes. HR után a lépéseket betartva, már "intelligens" lett a Mozart, elvileg
Ha jól értelmeztem(búvárkodás után) Mozart-ot 7.5-tel nem lehet unlock-olni, csak ha előbb visszatérek 7-re? Esetleg valakinek van épkézláb leírása erről? Tudom, g**gle... Csak, kb ahány forrás annyi verzió, és nem tűnik egyszerűnek...
[ Szerkesztve ]
-
saiyajin
senior tag
Hello! Sim kartyarol importalt szamokat hogyan tudok torolni egybe? Vagyis szeretnem a people hubot kipuculni.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
sastam
tag
válasz polonic #2343 üzenetére
kozben rajottem hogy amit telefonrol hozok letre az megjelenik google-ban is, de amit google-ban hozok letre az nem jelenik meg a telefonon. mult heten volt egy rovid probam windows8-al, lehet akkor tortent valami a beallitasokkal...vagy nemtudom mi lehet...
egyebkent. a live.com-on, a calendarban szerepelnie kellene a googles taskoknak? nekem ott nem mutat azokbol semmit
[ Szerkesztve ]
www.tamassasvari.com
-
Rage47
veterán
Lumia 820 review
sztem jó teszt
a telefon is tetszik -
Dzsosy
senior tag
válasz pushalias #2345 üzenetére
Én is ezen értetlenkedtem.. Nagyon nem következetesek a pontok.. Meg a 920-nál ez a "Ecosystem"-es lehúzás.. pff.. kb annyi volt, hogy megnézték, mennyi pont kell, hogy átlagban leessen 8 alá és kész. Szánalmasan elfogult egy oldal ez a verge (legalábbis ezek a tesztek).. :S
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Steam topic
- Mikrotik routerek
- Gumi és felni topik
- EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Lightyear - befektetési app
- Nincs elég CPU-ja a garanciális cserékhez az Intelnek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen