Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Beindult a Galaxy S25 képhenger
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Íme a Frostpunk 2 nyitánya
gp A kezdő animáció mellett egy rövid trailert is kaptunk, ami néhány tényet mutat be a folytatásról.
-
Hallókészülék lett az Apple fülhallgatójából
it Az amerikai FDA engedélyezte azt a szoftvert, amely segítségével hallókészülékké változik az Apple AirPods Pro 2.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Franc, még mindig a Nokia csinálja a legkívánatosabb WP készüléket.
Bakker milyen feketéje van a kijelzőnek? Pedig nem Amoled a cucc, nem?(#1707) csoki46
De ez csak a duma, valójában valami IPS cucc, nem?
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Gabesz77
senior tag
válasz catroot #1703 üzenetére
Egy Lumia 900-assal videózta, szóval tuti ismerős neki a felület. Ahogy én láttam a videók alapján, hétköznapi felhasználóként alig van különbség a WP7.5-höz képest. Persze gyorsabb, több, jobb, szebb, de egy telefonos kameráért ki nem adnék ~200 ezret.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
Blyan
félisten
válasz Gabesz77 #1710 üzenetére
Igazad van, de amit meg kell tudni érteni, hogy a VALÓDI különbségek, még csak ezután fognak kiütközni. Nézd meg félév múlva, mi az amiben különbözik majd a WP7.8 a WP8-tól.
Amikor majd jönnek az alkalmazások, amiketa. hiányoltál
b. bár megvoltak, de szarul és vagy nem megfelelően működtek.Szóval. ma még nem tűnik marha fontosnak a váltás. De minden nappal ez egyre erősebb lehet.
A legnagyobb genyaság, hogy nincs teljes értékű update a legalább a 2. gen készülékekre. ÉS persze lehet dumálni, hogy a hw meg izé, de eleve ott elbaszták, hogy a 2. gen alig különbözött a 1. gentől - másként fogalmazva, hogy nulla volt a hw követelmény bővítése, vagy ha volt is, az inkább csak lefele ment, felfelé nem nyitott egyáltalán.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Gabesz77
senior tag
Meglátjuk. Most egyelőre úgy tűnik, hogy inkább arra koncentrálnak, hogy az egész Win 8 felület egységes legyen. Ami jó dolog, de valljuk be, hogy a legtöbbünket nem igazán érinti. Pont abban kéne nagyot virítani, amit mondasz: alkalmazások. Ez az , ami ide-oda csábíthatja a felhasználókat, s ebben eddig szerintem gyenge a MS.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
Rage47
veterán
WP8-ban sem marad bekapcsolva a wifi képernyőzár után
-
Blyan
félisten
válasz Gabesz77 #1712 üzenetére
Nem nagyon volt lehetőség alkalmazásokat csinálni, amíg nem volt mire elkészíteni azt. Lassul a WP7.x bővülés, jelentősen. Viszont a WP8 alkalmazások készítése, frissítése, stb viszont a következő hónapokban ugrásszerűen fog nőni.
(#1713) Rage47
Egyszerűen nem tudom miért zavaró ez. Nekem nem volt vele problémám egy évnyi WP7 használat során sem, és az elmúlt 4-5 hónap iPhone tulajdonlás alatt sem okoz gondot.
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #1704 üzenetére
Egy 920-as menüjében bóklászik a csóka. És feltűnt, hogy amikor belép az FB-appba, akkor nem darabos a lapozás, olyan, amilyennek lennie kell.
Mondjuk durva is lenne, ha akadna a 920-on.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Blyan
félisten
-
MODERÁTOR
újabb érv a lumia
mellettellen, mi maradt még, amiben annyira egyedi? Gondolom a vibert nem szeretnék tovább vinniNem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
csoki46
senior tag
EZT érdemes elolvasni, ha valaki nem tette meg volna eddig! Örömteli hír, remélem így is lesz ahogy írják!
-
Magnum_
nagyúr
srácok!
a WP8-ban van/lesz hotspot funkció? ill az IE9 elég gyors? mondjuk a ios safarijához képest? van abban olyan feature, hogy ha a kijelző tetejére bökök, akkor a weboldal tetejére ugrik? könnyen szokható iOS után? vannak már rá alap, képszerkesztő programok (pl instagramm, PerfectPhoto, stb?)?
(#1724) emvy: mi a böngészője akkor?
képszerkesztő progikkal hogy áll a platform?
(#1725) woland_y2k: köszi, akkor valami isntagramm alternatíva csak van.. :-)
mondjuk ez a böngészőben lap tetejére ugrás jó lenne.. de a lap közepén is tudok beírni új webcímet?
Nokia Lumia 920 a szolgáltatókhoz érkezéséről tudtok valamit? csiklandoz...
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Воланд
titán
válasz Magnum_ #1723 üzenetére
"a WP8-ban van/lesz hotspot funkció?"
van.
"ill az IE9 elég gyors?"
ie10, tesztek alapjan gyors.
"van abban olyan feature, hogy ha a kijelző tetejére bökök, akkor a weboldal tetejére ugrik?"
nincs.
a tobbit passzolom. instagram tuti, hogy nincs.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Dzsosy
senior tag
válasz Magnum_ #1723 üzenetére
Instagram alternatíva van több is.. (de még szeptemberben elhintették, hogy Nokiákra még idén kijön az official app is.. )
(#1727) Saint_: Biztos, hogy fog jönni, de egyenlőre a hazai értékesítésről semmit nem mondtak.. (szerintem legkorábban csak decemberben lesz nálunk elérhető hivatalosan)
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
de a lap közepén is tudok beírni új webcímet?
Nokia Lumia 920 a szolgáltatókhoz érkezéséről tudtok valamit? csiklandoz...(#1726) Dzsosy: tudsz mondnai program nevet/neveket? köszönöm
(#1728) catroot: mi igen? a böngésző közepén a webcím beírás?
woland: pedig van, ahol tegnap óta kapható... :-)
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Magnum_ #1727 üzenetére
igy nez ki a bongeszo. a cimsor alandoan lathato.
hwsw-n volt egy cikk, ott azt irtak, hogy nem lehet tudni, hogy mikor lesz nalunk kaphato a ket uj lumia.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Magnum_
nagyúr
Viber - What'sUpp van/lesz WP8-ra, ugye? :-)
-
Magnum_
nagyúr
köszönöm mindenkinek!
-
-
-
Maateeo
aktív tag
Igazából a Viber üzenet része nekem több mint tökéletesen müködik csak indítás után pöppet lassú.
Egyébként igen, a Locations fényévekkel jobb. De kijött az Egérút is, szóval elveszni már nem fogok.
[ Szerkesztve ]
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
-
MODERÁTOR
válasz blackmajesty #1737 üzenetére
pedig a voda és a wp kapcsolatában lesz pedig a bibi, szerintem a wp-s viber valami olyan portot használ, amit tilt a voda, androidon pedig nem mert nálam is ez van, a kártyámat átrakva egy kukarobiba tökéletesen működik a viber ráadásul ha megosztom a netem, arra kapcsolódva egy másik wp mobillal, azon se megy a viber
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Maateeo
aktív tag
válasz blackmajesty #1737 üzenetére
Nekem mindenhogy. (Titan-telenor)
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
btudos
veterán
válasz mukibuci #1740 üzenetére
Telenorról hadd ne meséljek, vicc ami ott folyik (ennek ellenére én Djuice előfizető vagyok, az éri meg legjobban nekem).....
Mondjuk mikor a saját székházukban lőtték le a mobilhálózatot, akkor szétszakadtam a röhögéstől, annál elba**ottabb banda nem nagyon van a világon (A cégen belüli kommunikációs platformjukatt mi hostoljuk, demozni voltunk náluk mikor ezt előadták )
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
nagyúr
Megtapogattam a 8X es 920 makettet a phones4u-ban. A lenyeg: a 8X joval kisebb. Magasabb egy kicsit es nem kevesbe vastag, de sokkal kevesbe szeles, mint a 920. Emiatt kicsit jobb kezben fogni, viszont kerdes, hogy pl. landscape modban mennyire lesz hasznalhato a kijelzo. Meg a 8X tetejen levo gomb nem tunik tul hasznalhatonak.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
nagyúr
Eeees, 380 font a L820 wireless chargerrel itt az UK-ban, fuggetlenul. Ez 470 euro, vagyis 133e forint. 2 eves szerzodessel ingyen elviheto havi 31 fontert (10e HUF), 400 perc beszelgetessel, 750 MB adattal.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
-
nagyúr
Ja, es azt mondtak a boltban, hogy penteken jon a 920.
while (!sleep) sheep++;
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen