Hirdetés
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony: idén nem lesz Xperia 5
- Redmi Note 8T - T-modell
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
Hirdetés
-
Minimumlétszámra állítja a texasi Taylor üzemet a Samsung
ph A GAAFET node-okra specializálódó gyár jövője egyelőre bizonytalan.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Bemutatta második generációs hajlítható telefonjait a Tecno
ma A Phantom V Flip2 és V Fold2 szeptember 23-tól kaphatók, de sajnos elkerülik az európai régiót.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
btudos
veterán
Neked is sok volt a 4 nap
Nehéz elképzelni hogy csak a Verizonnak készít a HTC egy teljesen más felépítésű 8X-et, bár Amerikában bármit el lehet képzelni. Mindenesetre még mindig jobb megoldás, mint a Nokia féle, itt legalább van választási lehetősége a jónépnek.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
cer
tag
válasz catroot #2220 üzenetére
Köszönöm, megpróbálkozom vele.
A Zune biztonsági mentéséről mi a véleményed?
Olvastam, hogy csak frissítéskor csinál biztonsági mentést a telefonról, de gyakorlatban még nem próbálkoztam vele.... Volt már szerencséd ilyenhez?
Továbbá meg tudná valaki mondani ha nem az elsődleges számítógéphez csatlakoztatjuk, akkor hogy kell eljárni?
Ezen az oldalon: Biztonsági másolat visszaállítása a telefonra tesznek említést erre, de a Zune lejátszó vagy telefon szinkronizálása másik számítógéppel linkre kattintva valami Xbox akármi jelenik meg. -
catroot
veterán
Nincs mit!
Viszont lehet nem sok értelme lesz (de ettől függetlenül megér egy próbát) a backupnak, mivel ahhoz, hogy elinduljon maga a folyamat "nyitott" kijelzőre van szükség, ami ugye pont a célod lenne...
A Zune egyébként akkor csinál csak mentést, amikor frissítünk, ezt jól tudod. Ez a külső program ugyanazt csinálja, amit a Zune, tehát a mentés is ugyanabba a mappába fog kerülni. Ezért is fontos, hogy a jelenlegi mentést (ha van ilyen), akkor másoljuk ki valahova, mert az a mostani mentéssel felül lesz írva.
Amit utána írsz, azt így hirtelen én sem tudom Asszem, mintha lenne valami "vendég" opció?
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
l!nk87
aktív tag
Azon tanakodtam, hogy ha beszerzek egy htc 8s-t abban a sárgás-zöldes színben, akkor az alját vajon lehet majd cserélni mondjuk a fehér színűre ? Gondolom igen, csak annyi a kérdés, hogy az csak a telefon hátulját és alját takarja csak és elől a gombos részt meg nem lehet cserélni ?
-
catroot
veterán
Szerintem nem lehet cserélni őket, elég macerás.
De itt egy kép.
Először nekem ez a szín tetszett, de inkább maradok a fekete/fehérnél. Ahhoz megy minden szín, így ha beteszek zöld, vagy kék csempét, akkor az is megy hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Na úgy néz ki hogy elviszik az Xperia S-emet, így már csak az itteni tesztet várom és hogy a T-nél meg lehessen venni a 920-at.
Haver nem rég vett Lumia 710-et és ahogy nézegettem bejön a WP. Eddig volt 2x iOS és 2x Android. Kíváncsi vagyok hogy mennyire fog bejönni.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
btudos
veterán
Nem merem megrendelni a kéket, látni akarom élőben a színét
Bulányi: Igen, igaz. Semmi nem indokolja ezt, de a MS nagyon nyomja a Win8-at, ezért ez van, megszoksz vagy megszöksz
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Nem is vészesen drága.
Más:
SDK
A fejlesztőkészlet futtatásához 64 bites Windows 8 operációs rendszer szükséges, az emulátor azonban csak Windows 8 Prón működik, mivel igényli a kliensoldali virtualizációt (Client Hyper-V), és ehhez kapcsolódóan a Extended Page Tables (EPT) támogatást tartalmazó Intel vagy Rapid Virtualization Indexing (RVI) támogatást tartalmazó AMD processzort. Az érdeklődő fejlesztők számos példaprogramot is találnak a Microsoft oldalán, különböző nyelveken (C++, C#, VB.NET, JavaScript).Ez tényleg igaz? Bakker, ekkor faszságot.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
catroot
veterán
válasz Alexios #2266 üzenetére
Már dörzsölöm a tenyeremet, arra vevő leszek én is.
Egyébként kártyásan ennyibe kerül a 8X Telenornál is.
Csak ami nekem nem "okés" az az expansys garanciája. Tényleg Franciaországba kell küldeni a készüléket, ha valami gebasz van?
-
Blyan
félisten
válasz Alexios #2268 üzenetére
Hát ez megint csak nem segíti elő a gyors WP8-as app fejlesztést...
(#2277) adam014
Nézd a W8 sem örvend egyelőre óriási népszerűségnek, és ez kötelező kellék a WP8-as fejlesztéshez.
Persze a nagycégeket nem érdekli ez, a portolást elvégzik (ha elvégzik) és kész, de az ugrásszerű app növekedésre a megélhetési fejlesztőkre is szükség van. Akik pedig csak mellékesen fejlesztenének WP8-ra (mellékesen, mert hogy anyagilag kevésbé érné meg, mint droidra vagy iOS-re, de ha már lehet akkor miért ne), azok talán nem vágnak bele a W8-as projectbe.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
catroot
veterán
Olyannal találkozott már valaki amivel én, hogy XY-nak küldtem sms-t, válaszolt is, de azt már nem a thread-be tette bele, hanem egy különálló üzenetként jött.
Mert eddig ugye ha olyan ember írt, akitől már volt üzenetem, akkor a már megkezdett beszélgetés "folytatódott".
Nem halok most ebbe bele, csak érdekes, hogy külön rakta.
[ Szerkesztve ]
-
-
Alexios
veterán
Értelek én, de szerintem pont a developerek azok akik fogékonyabbak az újdonságra, és amúgy is felrakják a win8-at valahogy(azt azért nem gondolom, hogy mindenki megfogja venni emiatt). Pl. a diákoknak ottvan eleve az msdnaa(dreamspark), és kétlem hogy a legtöbb hobbifejlesztőnek akkora morális dilemmát okozna beszerezni "valahonnan" a win8-at. Én nem hinném, hogy ez lesz az appok növekedésének a problémája, főleg ha figyelembe veszed a wp8-win8 közti portolás könnyedségét, eleve ésszerű lesz akkor már mindkét os-re megírni a programot, mivel nem annyira bonyolult a portolás(bár a ui azért elég más), és simán lehet belőle dupla pénz.
-
btudos
veterán
válasz mukibuci #2289 üzenetére
Valószínűleg mindegy ki dolgozik a készülékemen, a probléma a kiküldés anyagi vonzatával és időigényével van.
#2291: "Az eXpansys nem rendelkezik hazai szervizponttal. vagy ügyfélszolgálati irodával, ahol leadhatja a hibás terméket, ezért ennek kijuttatásáról Önnek kell gondoskodnia."
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ezzel most hadd vitatkozzak. Aki fingós böfögős appot akar, meg hányós szmájlisat írni, attól nem is bánom, hogy akár így is szűrik a fejlesztői jogot. Undorítóan sok a felesleges applikációk száma már most is. Minőségi appoknak sokkal jobban örülne mindenki. Az AppStore vs. GooglePlay féle péniszméricskélést (mármint hogy kinek van nyolc hektoliter appja) meg meghagynám annak, akit érdekel.
Aki pénzt akar a fejlesztéssel keresni, az meg nem fog belehalni a 4000 forintos upgradebe (mert most ugye annyi), ne adj isten egy új OEM licenszbe.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
MODERÁTOR
Korlátlan hosszú, de a te problémádra ott a group funkció. Létrehozol egy VIP csoportot (vagy tőlem hívhatod őket maci csoportnak is), és azt pinneled ki a képernyőre. Igaz így egy kattintással több, de legalább mindent látsz egy csempén attól a nyolc embertől (e-mail, sms, hívás, facebook vagy twitter update, stb).
mukibuci: akinek nem bundája, nem veszi magára.
btudos: maradjunk annyiban, hogy a maci mostanában magát simogatja
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
btudos
veterán
Lehet csoportokat létrehozni, az plusz egy "gombnyomás", de az csak egy csempényi helyet foglal a Start screenen, aminek ha jól tudom nincs maximalizálva a mérete.
crey: Mindig az a maci, nem dörzsöli elég gyakran a lámpásodat?
[ Szerkesztve ]
-
Muton
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen TV-t vegyek?
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Elden Ring
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen