Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Mobil flották
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Megmutatta magát végre a Z Fold Special Edition
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- 5G-re vált az Infinix Hot széria
- Tasker
Hirdetés
-
Call of Duty: Black Ops 6 - Már játszható a nyílt béta teszt
gp Ahogy megszokhattuk a próbaváltozat a core többjátékos módba enged betekintést minden platformon.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
ma Kezünkben a harmadik generációs NXTPaper technológiát használó TCL 50 NXTPaper.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laccy88
senior tag
üdv!
Hogyan tudom beállítani az sms karakterkódolást??? -
laccy88
senior tag
az tök jó...
mondjuk rájöttem a megoldásra magától vált át unicode-ra, ha olyan karaktert írok, ami máshogy nem küldhető, pl hosszú Ő. Csak erre kell figyelni, és nem jelent gondottudom, túl sok a kérdés, de nem találom, hol lehet be-kikapcsolni, hogy pc-ről marketről +remote" tudjak alkalmazásokat telepíteni. ?
[ Szerkesztve ]
-
btudos
veterán
Helyi hír: Lesz itt Surface phone Bár szerintem egyelőre kivárnak, hogy mit hoz a konyhára a WP8, és majd csak utána dobnak piacra saját készüléket, következő referenciamodellként.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
btudos
veterán
-
btudos
veterán
válasz Oppenheimer #2372 üzenetére
Most jovok a Speedshopbol, elugrottam 8X-et kezbevenni (bekapcsolni nem lehetett), hat nekem mostmar 100 % hogy ez lesz a kovetkezo telefonom
-
btudos
veterán
Elhoztam a cegtol a HD7-et osszehasonlitaskepp, hogy tudjam mire szamitsak ahhoz kepest (a Rayhez megse viszonyithatok, nem lenne ertelme). Leginkabb magassagban durva a kulonbseg(hosszuak az ujjaim, plusz a kijelzo nem megy nagyon magasra, szoval szamomra inkabb esztetikai plusz, mint funkcionalis minusz), de minimalisan keskenyebb, es sokkal vekonyabb. Baromi jo fogni, mert a hatlap a ket szele fele keskenyedik, nekem ez nagyon bejon a gombok nyomaspontja kellemes, a bekapcsologombot nem nyomhattam meg ugye, de a hangero es kameragombok nagyon rendben voltak. Igy hirtelen utkozben ennyi, a tobbit majd 6-tol Bogek...
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
nagyúr
Akinek van ideje
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
btudos
veterán
válasz Oppenheimer #2377 üzenetére
Én se értem. Azt a készüléket eladni nem fogják (vagy ha igen, ott rohadjanak el ), nem hiszem hogy hagynák porosodni a polcon, ha meg ki akarják állítani próbadarabnak akkor meg úgyis mindegy, de nem kezdtem el vitatkozni velük, annyira nem fontos, úgyse tudtam volna az érdemi próbakört, az alkalmazások futását kipróbálni, engem meg főleg az érdekel.
legiaap: Bár ne olasz lenne... Akkor még hallgatnám is, de így mute aztán némafilm lesz belőle
[ Szerkesztve ]
-
RicsTrocs
csendes tag
A htc s8 ba milyen terkep lesz?
-
legiaap
nagyúr
Bing lesz benne egyelőre
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
-
btudos
veterán
Össze kéne szedni hogy mit írjanak bele a rendszerbemutatóba, én vállalom hogy összeszedem az ötleteket, ha leírjátok mik az igények
-
Oppenheimer
veterán
Láttátok hogy szarrálaggolt a bing maps? Omniámon smoothabb... Nem tetszik Mostmár elvárnám a szupersima és eyecandy működést mindenhol
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Dunbar
senior tag
válasz Oppenheimer #2387 üzenetére
Videó valószínűleg dobott rajta egyet. Remélem javítják azért, a tökéletes elvárható ilyen hardverrel, főleg ismerve az előzményeket.
-
blex
senior tag
válasz Oppenheimer #2387 üzenetére
cserébe a facebook nem akad (!). valamit valamiért
egyébként pillanatnyi elmezavar még a wp8-on is előfordulhat. -
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
-
catroot
veterán
Most még jobban megerősített a mai 8X-es videó, hogy a t.köm fog platformot váltani.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
@matthew@
őstag
Mai nap láttam egy WP8-as HTC-t és hogy őszinte legyek eléggé olyan érzést keltett bennem h KELL
Csak legyen kicsit jobb áraMatthew 24:42
-
Alexios
veterán
Volt ma a kezemben egy 8S. Egész korrektul össze van rakva, bár nyílván nem olyan masszív mint egy fém készülékházas, de azért jó. Így a menüben barangolva nem tünt lassúnak, bár ennyiböl nem tudom mi az ami esetleg nem elérhetö rajta, de nem volt rossz. Ami miatt biztosan nem lesz ilyenem(vagy 820-am) a kijelzö, a 8X-nek egyértelmüen sokkal szebb kijelzöje volt mellette, illetve nem is érezném a 8S-t olyan nagy elörelépésnek. Szerintem én megvárom a 2nd gen wp8-at addig meg elleszek a mozartal.
-
gyuromoj
veterán
Elég meggyőző. Jó lenne élőben megnézni hogy a sárga vagy a fekete legyen a befutó. Remélem itt megkapja az ajánlott, ne adj isten különösen ajánlott plecsnit és a T-től el bírom hozni 100-120k környékén és nagyon boldog leszek.
(#2396) legiaap
Milyen színű készüléket veszel?
Hol veszed?(ország, szolgáltató)
Ha szabad tudni.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
legiaap
nagyúr
válasz gyuromoj #2397 üzenetére
Szürkében venném, de szerintem az még idén nem jön ki, vagy lehet egyáltalán nem. Így marad a fekete. Függetlenül venném, mondjuk berendelném az amazonról, vagy ha árulják majd a Carphone Warehouse-nál függetlenül, akkor akár ott is megvehetem. Ország, UK.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- PlayStation 5
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan 128GB- os Google Pixel 8 Obsidian
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen