Hirdetés
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
- Magisk
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Netfone
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Képgenerálást kínál az új Warhammerhöz a soron kívüli AMD Software
ph A szimplán Preview csomagként kínált fejlesztés Fluid Motion Frames 2 technikára épít.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
veterán
-
félisten
-
Magnum_
nagyúr
megnéztem ma a lumia 900-at.. a méretéből kiindulva nem kell 920... azt hiszem, így marad az ios.. utáljatok
egyébként a 920 kapható lesz a T-nél nov. 15 után. nem kell sokat várni.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
ma kérdeztem rá a 'flottakezelőmnél", hogy mikorra várható és délután visszahívott, hogy mi az ábra.. nem vagyok azért gordon gekko, a.k.a. bennfentes :-)aztán gyorsan csekoltam a 900-ast és végülis arra a következtetésre jutottam, hogy nemkő. csűrtem is egy emailt gyorsan, hogy jövő hétre jó volna az új telefon...
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Mgeri.
csendes tag
Hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy a windows phone 8 elérhető lesz e a mostani WP-s telókra? Konkrétan a Lumia 710-re?
Köszi!
-
Muton
addikt
Lehet olyan csempét csinálni wp-ban, hogy kiírja rá az aktuális névnapot, meg ha valamelyik névjegyben beállított évforduló/szülinap/stb van, akkor azt is a névnap alá?
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Muton
addikt
Ha facebook nélkül is megoldható (mivel nem használom), akkor az jó, még van esélye, hogy wp8-ra váltsak, mert nagyon "teccik"
-
Muton
addikt
válasz Alexios #2674 üzenetére
Valahová feltöltöm. Igen. Abba qrva telefonkönyvbe. Ez most komoly? google calendar kell hozzá? Ezt nem hiszem el. Akkor minek van a névjegyben születésnap mező, ha kb annyit ér, mintha egy txt-ben lenne, vagy egy sima jegyzetben?
a névjegyből a telefonszámot azért ki tudja olvasni? vagy ahhoz is calendar kell? f@$z kivan ezzel az egésszel... szánalmas...
és mondja valaki, hogy ne igyak. bekaphatja az ms mellett az is
[ Szerkesztve ]
-
saiyajin
senior tag
Live-os naptarba mikepp lehet betenni nevnapokat?
[ Szerkesztve ]
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Muton
addikt
válasz mukibuci #2677 üzenetére
ebéd után beregisztrálok, aztán megnyomok úgy érzem pár gombot. De nekem ez az egész azért furcsa, mert biztos fejlesztik vagy 50-en, nem hiszem el, hogy senkinek sem jut eszébe az összes felvetett (alap) dolog. Vagy csak a projektvezető facebook buzi, és azt hiszi, h akkor mindenki az, vagy annak kell lennie...
-
amanoba
őstag
egyszerűen csak más a szemlélet...én pl. nem írogatom be a születésnapokat a telefonkönyvbe, de szerintem az emberek nagyobb része sem.
viszont fácsét elég sokan használnak, és ugye ott adott a szülinap sok esetben.talán ezért.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Muton
addikt
válasz amanoba #2681 üzenetére
Elég furcsa szemlélet. Nyilván az ember nem egyesével, manuálisan akarja az x db névjegyet átmásolni, hanem másoló programmal, tehát ha egyszer már be voltak írva a szülinapok, akkor másolás után az újban is ott lesznek (max esetleg az egyedi mezők nem, pl.: ovi jel, mellbőség ), szerintem tehát semmi sem indokolja, hogy csak fb-ról és társiról tudná megszerezni a telefon az adatokat. Emellett sok névjegyhez nincs is facebook, pl a nagymamám, akkor az ő szülinapjuk már nem is számít? király hozzáállás. Mondjuk ezzel nincs gond, csak akkor kiírhatnák a weblapjukra, hogy ha nem az a típus vagy, aki azt is posztolja, ha fingott egyet, vagy hogy lájkolja, ha más fingik, akkor ez nem neked való. Mert akkor nem tölteném az időmet vele fölöslegesen.
-
MODERÁTOR
a facebook biztosít két naptárat, születésnapok és fb események. ezeket tudod importálni, tehát a telefon nem magától szedi le a facebookból a dolgokat. Ha egy weboldal biztosít naptárat (pl kutyagumigyűjtések időpontjáról) akkor azt tudod importálni. Tehát ha van egy naptárad a szülinapokról, akkor azt is tudod importálni
a nvénapok pl a google nyilvános naptárából kerülnek ide, sőt van magyar államünnepek is.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
catroot
veterán
Itt ezt írja:
"2. Birthday events
Windows Live Calendar will automatically generate a Birthday calendar, based on the contacts in your network and keep it up to date for you. The birthdays display on your Windows Live Calendar."
Most akkor ha a Live-ba fent vannak a kontaktok és azokhoz már írtál be szülinapot, akkor beteszi azokat a naptárba automatikusan?
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
tailor
őstag
Német MediaMarkt-ban havi 40 ajrós előfizuval 1 euró a Lumia 920. Káeurópa, szevasztok!
-
Muton
addikt
válasz mukibuci #2684 üzenetére
Akkor keresni kell egy telefonkönyv születésnapokból naptárt készítő programot, majd megetetni vele. Már csak ezért is megéri telefont váltani, mert különben az életben nem csinálnék ilyesmit. Meg lehet, hogy ha nincs ilyen progi, akkor nem is fogok
catroot: kezdem azt érezni, hogy senki sem fog szülinapján köszöntést kapni, ajándékot meg pláne nem
én nem szeretném semmilyen online cuccra felrakni a telefonkönyvet, több emberke igen csak berágna, ha megtudná, hogy az adatait (név, email, cím, stb) felrakom bárhová is. Szóval nehéz menet lesz. Az az érzésem, hogy vagy átirkálom (mármint ha a telefon nem küldözget el a ms-nek semmit, azaz offline tud maradni ez ügyben), vagy nem csinálok semmit, "Szarok a farmra...."[ Szerkesztve ]
-
Muton
addikt
válasz catroot #2692 üzenetére
Most is okostelefont használok (E55), de azon még szerencsére nem ment ez a kivédhetetlen agymenés. Én nem mondom azt, hogy ne használhasson fb-t, meg google naptárat, mert használja nyugodtan aki szeretné, csak csinálják meg úgy, h ne legyen kötelező. Én szeretném megmondani, hogy milyen adatokat osztok meg velük, nem az van, hogy alapból mindent tudnak rólam, és a kapcsolataimról.
Meg amúgy is olyan gyerekcipőben jár ez ez az egész profilépítés, pl keresek mosógépet a neten, veszek is egyet, majd azóta is minden google reklámban mosógép van mint tartós fogyasztási eszközből, nem fogok holnap is venni egyet, hiába reklámozza. szóval van mit csiszolni még..Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
veterán
7.5 wpnél saját zenét nem lehet valamilyen módon berakni csengő/jelző hangnak? o.O
Everybody lies.
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen