Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Novemberre halasztották a Mirthwood megjelenését
gp Eredetileg ezen a héten érkezett volna a teljes kiadás, de további időre van szüksége a készítőknek.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nábob
tag
A display artist on lock screen milyen peremfeltetelek mellett mukodik?
Harap utca három alatt megnyílott a kutyatár
-
törölt tag
az a baj masodlagos, h milyen az app, az elsodleges h az ismerosok mit hasznalnak
-
negyven2
veterán
Pl, US-es vagy UK-s Microsoft Account (habár elméletileg elég ha a Zune ID ilyen), és ilyen beállításokkal rendelkező készülék. Megfelelő adatokkal rendelkező zeneszám.
Ha minden stimmel akkor működik. De ha biztosra szeretnél menni akkor ha jól csináltad a dolgokat, akkor elég a zenét lejátszani az asztali Zune kliensben, ugyanis ha megfelelően van taggelve a zene akkor ott is kirakja az album előadóját.[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
gzbotii
veterán
válasz #32711680 #1353 üzenetére
Na ja.. barati kobol a baratnomnek es 2 havernakvan okostelo (milyen meglepo modon egy SGS1 es 2 drb SGS2)
Akkor meg mire hasznalom a Vibert? Nekem meg dragabb is lenne (mobilnetrol hasznalni)When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
l!nk87
aktív tag
Ma reggel frissült az xbox companion app-om, most már xbox smartglass van ... Azt kell mondjam nagyon jó kis progi lett belőle,gyorsan ki is próbáltam boxon az explorer-el
Használható,jól működik, bár néha elgondolkodik a telefon,olykor azért lehet boxon is fogok netezni,youtube videókat nézni -
Lall
veterán
Szerintem az fb chat a chat átalakítása miatt szarakodott. Remélem ezután jobban fog működni.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
MODERÁTOR
én azt nem értem, hogy miért nem lehet megoldani az offline üzenetküldést is, mert így csak pofozgatjuk a szart... Marha nagy élmény, amikor folyamatosan átvált offline-ra a partner fb állapota, és egyből nem enged üzenetet küldeni neki
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
tybsen
addikt
válasz mukibuci #1363 üzenetére
Nagyszeru..
Mondjuk ez a fb chat.. en ha kuldok, elmegy ugyan (android), de altalaban nem kapja meg az illeto mert nem online. Aki meg folyton online a telefonja miatt, annak meg ugyis van mas (pl. whatsapp), ami mindig mukodik. En nem vagyok a hive a fb-chatnek amugy sem, nem egy megbizhato valami. Androidon sem ertesit mindig, teljesen rapszodikus a mukodese - csak azert irom, hogy megnyugodjatok, hogy mas platformon sem teljesen oke a mukodese.. Ha biztosra akar az ember menni, eddig nekem a whatsapp bizonyult az egyeduli megoldasnak.
-
Maateeo
aktív tag
válasz Oppenheimer #1365 üzenetére
Nekem is el szokta küldeni, ha offline a másik..
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
catroot
veterán
Nekem is működött, a bing keresőben végre lehet a mobil billentyűzetével is keresni, nem kell a kontrollerrel szórakozni.
Viszont később az Istenért sem akart csatlakozni a telefon a konzolhoz.
Ez fura, mert én is tudok offline fiókból offline embernek küldeni. Persze küldés után bejelentkezik a fiókom online-ra.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
gzbotii
veterán
válasz Oppenheimer #1365 üzenetére
Ha az illeto offline, a beepitett chaten elmegy az uzi?
Nekem ezt irja ki:
[kontakt neve] is offline. Try text instead.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
catroot
veterán
válasz gzbotii #1368 üzenetére
Besz.rok, nekem sem küldi el. Ez most tényleg így egy hulladék
Eddig gond nélkül elküldte.
Az a baj, hogy akkor sem küldi el. Most léptem be abba az offline FB-fiókba, ahova küldtem és nem jött meg.
Ja az üzenetnél azt írja a telefon, hogy gond van most a chat-el és azért nem ment el.
szerk.: most már jó.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
szvsz tobb ertelme van, attol, mint hogy halacskak usszanak a hatterben. milyen szep is lett volna, hogy ha mar ket evvel ezelott osszevonjak a kernelt es akkor jonnek ki ezzel...
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
MODERÁTOR
Akkor most nem lehetne eladni neked meg nekem egy új készüléket. Meg catrootnak. Meg Lalllnak. Meg Mukibucinak. Meg pushaliasnak. Meg balcsidának. Meg Maateeonak. Meg Mastermarknak. Meg Barthezznek. Meg tailornak. Meg Plazmacuccinak. Meg btudosnak. Meg bull84ghianak. Meg blexnek. Meg negyedesnek. Meg mrhitoshinak. Meg Bulányinak ugye...
gzbotiinak persze el lehetne adni párat. Neki sokszor is
Maaargit.... Hátnóóórmális?
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Mathematics
csendes tag
Gondolom ez a kerdese mindenkinek, de lehet mar tudni, hogy mikor jelenik meg a WP 7.8? Esetleg azt lehet tudni, hogy mikor vannak azok a nagyobb esemenyek, amiken bejenelthetik? Gondolom nem szepen csendben jon majd ki.
-
Воланд
titán
válasz Mathematics #1379 üzenetére
hetfon lesz a wp8 bemutatoja, talan akkor kiderul.
-
törölt tag
válasz Mathematics #1379 üzenetére
Véleményem szerint a 7.8 viszonylag csendben fog jönni, konferenciát egészen biztosan nem tartanak miatta
-
félisten
-
balcsida
senior tag
Valaki kérdezte itt, hogy az alkalmazások/játékok mentéseit hogyan lehet leszedni. WPAppPatcher-el meg lehet oldani, sajnos kizárólag interop unlockolt telefonon.
-
mrhitoshi
veterán
Ez a Smart DJ valami a telefonon mit tud csinálni ?
Próbáltam pár számnál, de sose működött még egyszer sem.PS4
-
MODERÁTOR
Ezt már korábbról lehetett tudni, mert kikerült egy kép, ahol a HTC telefonokon az időjárás ott figyelt a lockscreen-en.
Mondjuk most pont rohadtul, nem találom azt a képet, de egy ilyet leltem állításom igazolására:
Viszont megláttam egy ilyet is:
Nagyon remélem, hogy ez nem azt akarja jelenteni, hogy ez lett az HTC EQ cucca helyett, mert akkor tehetnek egy szívességet bííítszel együtt..
Más:
WP 7.8 témában én kicsit reménykedem abban, hogy a hétfői WP8 bemutatóval egyhuzamban szép lassan meg is indítják az update-et. Bár úgysem így lesz, hanem majd örülünk ha januárba ideér..Everybody lies.
-
törölt tag
Lejárt az előző internetkártyám, be kell regelni az újat... Megint kezdődik...
-
pushalias
addikt
-
balcsida
senior tag
Aki örült a Draw Something megjelenésének és bánkódik mert nem működik, elmondom, hogy miért nem megy, miért ír ki kapcsolati hibát.
Mert egy nemlétező magyar szótárat próbál letölteni erről a címről.
A működő amerikai-angol szótár ez lenne.
Hiba kiderítve, most már csak ki kell javítaniuk. Hajrá zynga!
SZERK.:
A telefon nyelvét angolra állítva hibátlanul működik az alkalmazás[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Új, bontatlan Samsung Galaxy A55 5G Black
- Samsung Galaxy S24 128GB 3 év garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB 100%- os akksival!
- iPhone 15 Pro 256GB BlackTitan /Kártyafüggetlen/Icenter 2026.09.22-ig Garancia/Számla+ Ajándék
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen