Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Mobil flották
- Netfone
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
-
Már meglévő dizájnra épül az Acer PC-s kézikonzolja
ph A Nitro Blade 7 feltűnően hasonlít a Terrans Force Handle 5-re.
-
IFA 2024: Van értelme hőkamerát rakni egy tabletre?
ma Nem tudjuk biztosan, de az Ulefone Armor Pad 4 Ultra Thermal pont ezt kínálja azoknak, akiknek szüksége lenne rá.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
válasz laccy88 #1849 üzenetére
Telefonra csak akkor kapsz meg FB-üzeneteket, ha online fiókról küldték. Tehát,ha az illető offline, de küld valami üzenetet, akkor az az Üzeneteknél nem lesz meg. Ezt úgy tudod "kiküszöbölni", hogy felteszed az FB-appot a marketből és beállítod benne, hogy szóljon, ha üzented érkezett.
Azt nem tudom, hogy megjavították-e benne, hogy normálisan menjen az értesítés (már nem használom).
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
negyedes
addikt
wp7.8 infok. [link]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Воланд
titán
a wp7 is ilyen lassan bootol? amugy meg minimum az elso masfel percet erdemes megnezni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Dunbar
senior tag
Omnia 7 balcsida ROM-mal <25 mp
Amúgy a Nexus és a JB is odabasz, amíg el nem kezd lapozgatni a főképernyőn... Ezt az igénytelenséget utálom a droidban. Meg ugye fagyás, röcögés, az összehasonlítás pedig fair, androidos referencia vs WP referencia. (BTW ezt egy új iPadről írom, 5 óra netezés alatt 3x volt Safari FC, WP-n nincs ilyen). -
blex
senior tag
basszus, miért ilyen gyors a wp8? többé kevésbé abban a hitben éltem, hogy a wp7 gyors
mondjuk időről időre szeretem megnézni ezt a videót. egész sokat fejlődött a rendszer
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz catroot #1864 üzenetére
Szerintem én egy matt szürke L920-ra nevezek be (ez sem holnap lesz). Nekem annyira nem tetszik már ez a bazári külső meg a csiricsáré színes ikonok. Pl. Androidos telóból ami most teszik és a GUI is rajta az az LG Prada. Egyszerű, elegáns, letisztult. Öregszem...
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
catroot
veterán
Emlékszem amikor még ilyen i8910-esen (ami valójában egy i707) mutogatták, ilyenkor tetszett meg a rendszer.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
pushalias
addikt
Tiszta nosztalgiatopik lesz itten a végén ...
-
tybsen
addikt
válasz catroot #1875 üzenetére
" You'll see that Windows Phone 8 certainly does some things better than Android 4.1, while Android definitely does other things better than Windows Phone 8. Overall, we think it's getting to be pretty well balanced, but of course that depends on which features are really important to you."
PS. vigyazz, figyelnek
(#1876) Lalll: igen, közben latom :-) koszi!
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
-
laccy88
senior tag
igen, igazából így sem vészes, meg lehet szokni. bocsi a sok kérdésért, tegnap jutottam a telefonhoz, a wp számomra új világ. ha a kereső gombot megnyomtam, akkor vmi bing-es felület jött be, egész hasznosnak tűnt. nem tudom, mit állíthattam el, de most ha megnyomom a kereső gombot, explorer-ben betölti a bing keresőjét erre magyarázat?
-
Thome
addikt
Van valami gyorskapcsoló app a Wifire, hogy ne menjen folyamatosan, mikor használom a telefont?
Arra gondolok, hogy ne kelljen mindig a beállításokba bemásznom ha ki/be akarom kapcsolni, csak egy sima csempeként kirakva rábökök. -
Thome
addikt
Akkor jól van, köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
Oppenheimer
veterán
A WP8 meg a játékot nem tudta betölteni, és ezért is meg kellett vágni... Igazából ezt a Nexus 4-el lenne fair összehasonlítani, Galaxy Nexus hardvere nem éppen mai. Legalábbis fele olyan erős mint a 2 magos Krait. Ami nagyon szembetűnő, hogy az egész WP8 mennyivel átgondoltabb és SZEBB mint a droid, de bakker, egy Lumia 920 kétszer annyiba fog kerülni mint egy Nexus 4, és nem vagyok benne biztos hogy a WP8 szépsége megér nekem kétszeres felárat
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
btudos
veterán
válasz Oppenheimer #1895 üzenetére
Én akármennyire próbálom, nem tudom ellenérzések nélkül használni az Androidot, nem tudom, vagy nem akarom megszokni. Sok dolog sokkal átláthatóbb WP-n, a kényelmesebb, jobb használhatóság meg nekem megéri a felárat. Nexus 4 esetén JB ide, S4 Pro oda, akkor is csak Android lesz a készüléken, ami sajnos eleve még csúnya is, így nálam kiesik.
Mondjuk a Lumia 920 ára elég durva, ha csak az lenne az alternatíva, lehet hogy én is elgondolkodnék. De nekem a kamera nem sokat számít (amire használom arra a HD7 is megteszi, a 8X ezek után szerintem tökéletes lesz ), a fő hardverkomponensek ugyanazok, a Lumia plusz szolgáltatásait meg nem biztos hogy kihasználnám (jelenleg a HTC számomra több hasznos szoftvert adott ki WP-re, mint a Nokia ) Mindezek mellett a HTC 8X jobban is tetszik, szóval számomra nem igazán van kérdés, hogy mire váltok, ha tényleg váltok WP8-ra.
#1897: Na igen, ha nem tetszik a 8X, és mint Én, Te is igényled a felbontásbeli előrelépést, akkor csak a L920 van.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Garanciával!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen