Hirdetés
- Nokia 3310 / 3330
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Íme az új Android Auto!
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balcsida
senior tag
válasz bull84ghia #1401 üzenetére
Benne vagyok, adjál felhasználónevet!
-
tybsen
addikt
Mar nagyon varom a hetfoi bemutatot, de minel jobban varja az ember, annal lassabban telik az ido.. még az oraatallitas is ellenunk dolgozik.
-
tybsen
addikt
válasz bull84ghia #1404 üzenetére
Na akkor mar megerte.
Ugy nez ki kozben, hogy a sajto teljes figyelmet a wp bejelentes fele forditja majd hetfon, mert a google elhalasztja a sajat esemenyet a Sandy nevu hurrikan miatt.
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz bull84ghia #1408 üzenetére
Sajnos nagyon valosagosnak tunik.
-
batai15
félisten
Lehet buta kérdés , de eddig nem jöttem rá. Ha a teló össze van kapcsolva a fbvel, akkor hogyan tudok valamit ki postolni? pl hogy mi jár a fejemben..
-
l!nk87
aktív tag
Holnapról lehet már tudni valamit ? Mikor lesz az esemény ? Valahol lesz stream ?
-
Воланд
titán
hat ha konkretan nem is ott, de arra az oldalra kiteszik a stream linkjet.
szerk.: meg lesz ma-n is "helyszini riport" ott is bent lesz a stream linkje.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
batai15
félisten
gyerekek meg találtam a legjobb appot ^^snake néven van fenn még a kezelő felület is a nokia 3210 es korszak ^^
Viszont lenne egy gondom hogy lehetne meg oldani?
teló immár teljesen össze van kapcsolva fbvel. De szóval, rám írtak fészen gép előtt voltam, teló is jelezte hogy jött üzi. vissza is írtam gépen, de telefonon meg hiányos a beszélgetés. kontkrétan amit telóról írok azt a gépen szinkronizálja, de viszont gépről telóra nem, remélem érhető a dolog. köszi[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Nézegettem TeamViewert de piactéren nem találtam, nincs vaami info h lesz-e WP-re vmikor vagy lattam más progit pl PC Remote de ahhoz is vmit fel kéne tennem a gépre, az mennyire megbízható vagy van vmi jobb progi amivel tudom irányítani a gépem?Matthew 24:42
-
MODERÁTOR
Nekem a Pro van meg belőle, és ma jött egy update, amivel mozgathatok fájlokat a PC-ről telefonra és fordítva
Igaz nem igazán akar működni, tallózni tudok a gépemen, a telefonon rábökve ott meg is nyílik, de ha a copy to phone storage-ra nyomok, kilép az alkalmazás.. Csak nem WP8-ra készülnek?
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
batai15
félisten
Szerintetek mi lehet a baj? A telo fb chatra azt írja állandóan hogy sikertelen csatlakozás így nem lätható ki online. Így az üziket se kapom meg......
-
catroot
veterán
-
Dzsosy
senior tag
válasz Barthezz2 #1432 üzenetére
Azt írja, hogy azért, mert csak a támogatott fájlokat másolja át: [link]
Jpg képeket például gyönyörűen áthúzza... (legalábbis a "Copy to Media Library" paranccsal )
Amúgy már esedékes volt ez a file manager rész a pro-ban.. már pár hete írja, hogy van benne ez a funkció, meg a mintaképeknél is mutatta.. én csak ezért vettem meg a pro-t és csalódva tapasztaltam, hogy mégsem tartalmazza ezt a fícsört..
Nah de most végre itt van és remekül működik..szerk.: Elvileg a phone storage-val is felkerül a telefonra, mert bár a telón nem látszik a cucc, de ven az appban egy olyan menüpont, hogy Phone storage és ott jelti, hogy mit pakoltam így rá és mennyi a szabad hely a telón és ha itt rábökök a fájla, akkor át tudom másolni a gépre és meg is tudom ott nyitni.. (csak gonsolom a gépnek rendelkezni kell a pc remote kliens progival).. De ez így nagyon jónak tűnik..
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
@matthew@
őstag
Valaki használja a Facebook for PC-t? Én most szedtem le és elég használhatónak tűnik, aműgy az ilyen appokban mennyire lehet megbízni h nem élnek vissza a jelszóval pl? Vagy ettől nem kell tartanom?
Matthew 24:42
-
-
Blyan
félisten
Adott egy Omnia W és a használója arra panaszkodik, hogy a FB üzeneteket nem kapja meg (be van kapcsolva a FB chat az üzenet alatt).
Ötlet?The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz batai15 #1447 üzenetére
Értem, hogy szar... de nekem tavaly nyárig volt egy évig egy Trophym, és a Mango után majd minden üzenetet megkaptam azonnal.
Az illető idén nyáron vette, de neki szinte sosem megy ez a szar, ha meg a FB-ra meg az a desktopon, akkor meg látja, hogy üzenetei vannak.
Azért remélném, hogy a WP8-ban ez jobb lesz majd.
Apropó, ma van a nagy nap.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone eszközök szoftverezése, jelkód levétele, szoftveres meghibásodások elhárítása.
- Apple iPhone kamera lencse / kamera csere, garanciával!
- Apple iPhone hátlap/házcsere, garanciával!
- Apple iPhone akkumulátor csere, garanciával! Gyári minőség/Utángyártott alkatrészekkel!
- Apple iPhone kijelző csere, garanciával! Gyári/Utángyártott alkatrészekkel.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen