Hirdetés
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- iPhone topik
- Az eddigi legnagyobb kijelzős Apple Watch lett a Series 10
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Egy tucat Galaxy vált One UI 6.1.1-re
Hirdetés
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Kena: Bridge of Spirits teszt
gp Némi késéssel, de végre Xboxra is befutott a Kena, egy animációs stúdió első, és ennek megfelelően igen látványos videojátéka – szellemekkel, fagólemekkel és durva főellenfelekkel.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Another Report Confirms Existence Of 7-inch Xbox Surface From Microsoft
Kezd tényleg komollyá válni. Azt a rohadt! IBM Power7-es processzor, és AMD GCN Architektúrás GPU, és ezt megspékelik egy Tablettel.
Ha ez igaz, akkor brutális lesz az új Xbox.PS4
-
mrhitoshi
veterán
válasz Oppenheimer #2555 üzenetére
Az. Mindig is álmodtam egy ilyen konfigról, mióta megjelent az GCN platformja.
Ami még durvább, hogy a PC-s társadalom is felköthetni a gatyáját egy ilyen Xbox mellett, és ezt még megdobnák egy Xbox Tablettel.
Nagyon beteg.[ Szerkesztve ]
PS4
-
savoo
addikt
Minek lenne erős a következő box? A kinecthez nem kell.
-
btudos
veterán
Megvan a 16 gigás Ativ S ára is.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Zyrius
aktív tag
Sziasztok,
2011 március óta egy LG optimus 2x-et használok, amivel hardver szempontjából meg vagyok elégedve, de nagyot csalódtam az android rendszerben (és az LG-ben is) a folyamatos hitegetéssel a frissítésekkel kapcsolatban. Nem ezt vártam egy csúcs készüléktől... persze ott van a samsung, aki amennyire látom megfelelően frissíti a telefonjait, de samsungot soha nem szerettem soha nem is szeretnék, a lényeg, hogy kiábrándultam az androidos világból.
A HTC 8S nagyon bejön külsőre, de sajnos elriaszt a tény, hogy lesznek alkalmazások, amik nem futnak majd idővel a telefonon a korlátolt memória miatt (nem is értem miért engedte az MS, hogy 512 rammal szereljenek telefont, ha ilyen probléma lehet belőle). A 820-as Nokia árban a 8X-el van egy szinten, de 140ezerért nem fogok 800x480-as telefont venni... A 920 minden szempontból bejön viszont az eredeti tervhez képest (8S kb 85k) nem jöhet számításba ez a 140 is fáj...
A lényeg, hogy marad a 8x, ami szóba jöhet mint wp8-as telefon. Viszont volna néhány kérdésem (bocs, nem olvastam még vissza, de meg fogom tenni 4-500 hsz-t biztosan )1) 4G/LTE szabványt ismeri a Magyarországon kapható 8x? (telenor) Azt olvastam, hogy usában tudja, de pl az UK verzióban már nincs
2) gyro sensor állítólag nincs a készülékben, erre eddig nem találtam megerősítést. Ha nincs akkor azok milyen tipusú alkalmazásoknál jelenthetne problémát? Pl amire én gondolok a skymap, amivel a csillagokat lehet nézni, ez pl működhet giroszkóp nélkül is?
3) Olvastam néhány helyen, hogy nincs YouTube app, ami van az böngészőben nyitja meg a linket, de nem olyan típusú, mint androidon vagy iOS-en.
4) a kék az most kék vagy lila? minél több fotót nézek, annál több szinvariánst látok
5) a beépitett erősitőről lehet tudni valamit azn túl, hogy 1.5wattos? Mit jelent a Beats Audio miben nyújt többet/kevesebbet, mint a nokia féle dolby hang?
6) Ha controll talk-os fülhallgatót veszek (ami elvileg iphone meg htc android kompatibilis), akkor az használható lesz wp8 htc-n is?
7) Tudtok valamit arról, hogy a Nokia Drive és maps környezet mikor lesz elérhető minden wp8as telefonra? Állítólag lesz mindegyikben, csak még nem tudni mikor.
8) ok, hogy 16giga a belső tárhely, de ebből mennyi lesz a felhasználható? 12-14 körül?
9) Van már valaki aki rendelkezik ilyen készülékkel?
Ha minden jól megy a héten megrendelem a kicsikét.
üdv és köszi a válaszokat előre ishttps://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
Alexios
veterán
1, Szerintem nincs de aztán passz, lehet benne van.
2, Az ilyenek müködni fognak, mivel van benne accelerometer
3, van rendes youtube app is
4, Ez jó kérdés
5, Én próbáltam, nem rossz, de alapvetöen nem is egy nagy szám. Aki fogékony az ilyesmire annak biztos bejön.
6, Igen, a wp8 alapkövetelményeiben van, hogy müködjön az irányítós headset is.
7, A nokia maps alapból benne van minden telefonban, a driveot pedig a nokia elérhetövé tette a gyártók számára. Aztán hogy ebböl milyen formában lesz valami ha lesz jó kérdés, én a htc-töl elöbb tudnám elképzelni hogy a locations-t full ingyenessé teszik semhogy nokia nevü program legyen a telefonjukon.
8, kb -
félisten
-
gzbotii
veterán
Szia.
Nekem Optimus Sol-om volt, ami nem egy csucs, de nallunk ugy februartol volt kaphato es igertek majus-juniusra a frissitest. Na en okoberben adtam el es meg akkor sem volt kint..
-a Beats Audio reszhez: a beallitaokban lessz egy ilyen almenu, ott bekapcsolod es godnolom egy kis szofveteres javitas (melykiemeles) lessz
-a jelenlegi YouTube app igy mukodik, de van ra alternativa, pl MetroTube ami nagyon stilusos es jol hasznalhato - miel a WP7 appok futnak WP8-on, ezt ott is ttudod majd hasznalni
-4G-t nem fog tudni nallunk, csak HSDPA-t ami 14,4MB/s sebessegre kepes
-nekem volt jopar telefonom volt es hasznaltam rajtuk 3-4 fele fulest is, meg nem volt olyan, hogy nem mukodott volna egyutt. A Radaral beszlegeteshez egy Nokia fulest hasznalok (mikrofonosat) es egy Sony-t zenehez.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
harsanyiz
aktív tag
-
gzbotii
veterán
válasz harsanyiz #2567 üzenetére
Ez attol fugg, mekkora lessz a kereslet. Ha ujra bukas lessz akkor az aruk is bedol hamar (ellenpadanak a SGS2 ami meg most is eleg jo arban van es a Optimus 2X ami 30e Ft-al olcsobb nallunk)
Zyrius (#2560) : Ha nem tudtal doneteni az arnyalattal kapcsolatban, akkor ez a video fog segiteni
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
tdd587
őstag
válasz harsanyiz #2567 üzenetére
Ez valóban elgondolkodtató. Vajon mekkora lesz a részesedése a wp8-nak fél év múlva ha mindenki kivár, még a kemény mag is? A nokia drága, az olcsóbbik HTC-n ugye mindenki árulást sejt egy memóriamérettel kapcsolatos infó miatt, a samsung meg ugye samsung.
Btw, az miért van, hogy egy OFF tilos! topikban is 10% körül van az off?
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
nagyúr
Aztabudos.
http://www.engadget.com/2012/11/07/att-selling-unlocked-lumia-920-449-99/
Ez 350 euro netto, mondjuk 430 euro brutto. Szemben az europai 600 euros arral. 100 dolcsival olcsobb, mint a Galaxy S3.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
Воланд
titán
válasz mukibuci #2579 üzenetére
nem. az on-contract ar az 350 dollar, erre ratesznek 100 dollart es akkor megkapod a telefont husegido nelkul, aztan majd x honap mulva elerhetove teszik az unlock kodot.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
MODERÁTOR
Egyszerű az oka annak, hogy nem rohan mindenki fejjel a falnak: a kemény mag nagyobbik fele mar bőven a 24-25 feletti kategória, nekünk az e-pénisz méregetés mar nem játszik, legtobbunknek a telefon munka eszköz is, ráadásul nem "Apa" meg a "pasink" veszi a keszulekunk, hanem mi fizetjük
A sok off meg azért van, mert el van kanászodva a banda
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
tdd587
őstag
Nagyon láma kérdés: mango alatt az email fiókok miért nem alkalmazzák a dark theme-t? Most néztem a wp8-as bemutatót (HTC 8X) és ott a sötét téma van. Nálam meg a világos téma és nem is találok rá külön beállítást...
Szerk: mármint a dark theme van nálam beállítva, ami mindenhol él is, kivéve az email fiókok alatt.
[ Szerkesztve ]
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
Blyan
félisten
Tényleg láma kérdés.
Talán mert nincs rá lehetőség. A WP8-ban a rendszer appoknál elvileg ki lehet választani, hogy melyik hátteret használják.
A WP7-ben ez nincs így, és a levelező kliensnek fixen fehér háttere van. Pont.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
consono
nagyúr
Mert a WP7-ben nincs ilyen Csak hekkelve lehet megcsinálni, át kell írni a színeket a registryben, meg lecserélni egy dll-t...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
gzbotii
veterán
Ma reggel posztoltam FB valamit, most ranzek es ni, hogyan jelent meg:
mas: Miert, mik az offok itt
-
Muton
addikt
válasz gzbotii #2568 üzenetére
Jó látni, hogy olyan emberek döntenek egy egész széria színeiről, akik még nem hogy egy normális szemüvegkeretet nem tudnak maguknak venni, de felöltözni sem tudnak értelmesen. És az a legjobb, hogy pár, bár igaz, hogy eltérő színű hátlap és ikon kiválasztásából ennyien meg is tudnak (gyanítom elég jól) élni.
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
gzbotii
veterán
Szerintem abba nem menjunk bele, hogy izlesek es pofonok dolga oltozkodesben. Nekem van egy jopar muvesz lelek ismersom es ok is furan oltoznek. Akarcsak a dizajnerek. En sem vagyok epp egy mainstrem figura.
Az meg teny, a HTC talahatott volna normalisabb szineket is. Akarcsak a WP8 logonak. Az a regi kis piros, nagyon mutatos volt..nem ugy mint ez a lila..
-
laccy88
senior tag
üdv!
valamiért nem szuperál a "find my phone" funkció a settings-ben írja, hogy "connected", ennek ellenére pc-n marketről nem tudok telepíteni: Már majdnem kész...Megpróbáltunk letöltési kérelmet küldeni a telefonjára, de az nem válaszol. Az alkalmazás telepítéséhez szükséges útmutatót elküldjük a(z) laccy88@hotmail.com címre. A telepítéshez nyissa meg az e-mailt a telefonján.
és a nyomonkövetés sem működik
sem mobilentről, sem wifiről
ötlet?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz laccy88 #2598 üzenetére
Pontosan azért, hogy ha valaki lenyúlja a telefont, ne tudja egyszerűen kikapcsolni, és trackelhető maradj.
Persze a HR után már mindegy.
polonic: az mondjuk igaz, a webes felületre tehettek volna egyet ilyen gombot...
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Új, bontatlan Samsung Galaxy A55 5G Black
- Samsung Galaxy S24 128GB 3 év garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB 100%- os akksival!
- iPhone 15 Pro 256GB BlackTitan /Kártyafüggetlen/Icenter 2026.09.22-ig Garancia/Számla+ Ajándék
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen