Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nokia 3310 / 3330
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
Hát ez a bemutató is egy kalap... Semmi újat nem tudtunk meg, wp7.8-ról megint semmi, ez így kicsit kevés volt mára
-
nagyúr
Windows Phone 8 review:
http://www.theverge.com/2012/10/29/3570494/windows-phone-8-reviewwhile (!sleep) sheep++;
-
polonic
félisten
Ez egy semmi volt. Legalább 7.8-ról mondtak volna valamit.
Ti még láttátok/hallottátok azt, amit Ballmer mondott az aaaaand....... után?
Mert nekem ott lett vége az adásnak.
-
amanoba
őstag
Windows Phone 8 review én is most kezdem nézni, nem tudom ad-e érdemi infót a verge.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Oppenheimer
veterán
Elolvastam a MA kozvetiteset a wp8rol. Tenyleg iszonyat gyenge lehetett. Nem mondtak semmit. Szar MS
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
nagyúr
Az engadget tesztje erdekes, nem lesz ez rossz, csak az igazan izgi funkciokrol lenyegeben nem mondtak semmit. Company hub, 3rd party appok hasznalhatjak egymas funkcioit, offline mapek -- pont ezek lennenek az utos ficsorok.
while (!sleep) sheep++;
-
Воланд
titán
válasz amanoba #1523 üzenetére
nem is az!
Watch The All New Windows Phone 8 Features(Video)
ize, a data sense-nel nem figyeltem rendesen, de nem ugy van, hogy az szolgaltato fuggo?
szerk.: eh, jol van, sejtettem, hogy egy ms dolgozo nem fog semmit mondani arrol, hogy miert lett ilyen ez a rendezveny...
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #1526 üzenetére
csak de.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #1526 üzenetére
Fura lesz megszokni, hogy te maradtál "csak" ezzel az avatarral...
Régebben volt egy varázsa annak, amikor egymás után kommenteltetek woland-al és néztem, hogy ki kicsoda.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
-
gzbotii
veterán
Legalabb, ami egem erdekel, megvan mar:
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
catroot
veterán
válasz gzbotii #1535 üzenetére
Egyébként van pár olyan arc, akinek a "gyári" avatarja van feltuningolva (pl. amit balcsida használ, csak fehér inggel és nyakkendővel), azok is ötletesek.
Bár azért egy hordót feljavítani... hát kreatívnak kell majd lenned.
Amúgy, hogy ON is legyek: 8S tesztet csak én nem találtam? Vagy azzal most nem is foglalkoztak, mert felesleges, nem "zászlóshajó"?
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Rage47
veterán
Miért vesztek HTC-t vagy Samsungot? Nokia sokkal többet foglalkozik a supporttal.
-
consono
nagyúr
-
Alexios
veterán
Azért mert nekem a 8s-hez képest a 820 valahogy nem éri meg azt a pluszt a nem is tudom miért cserébe. Vagy annyiból már inkább 8x, még akkor is ha nem tetszik. Volt a kezemben 820, azért egy idö után már tényleg zavaróan nehéz lehetne, illetve nagyon gyüjti a hátlap az ujjlenyomatot
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Felnyittatja a Google mobilappos üzletágát egy amerikai bíró
- Diabetes - Cukorbetegség
- Diablo IV
- ASUS notebook topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone eszközök szoftverezése, jelkód levétele, szoftveres meghibásodások elhárítása.
- Apple iPhone kamera lencse / kamera csere, garanciával!
- Apple iPhone hátlap/házcsere, garanciával!
- Apple iPhone akkumulátor csere, garanciával! Gyári minőség/Utángyártott alkatrészekkel!
- Apple iPhone kijelző csere, garanciával! Gyári/Utángyártott alkatrészekkel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen