Hirdetés
Hirdetés
-
Íme a Silent Hill 2 Remake első másfél órája
gp Egy japán streamernek köszönhetően megnézhetjük, hogy fest a játék felújítása.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
Érdekes, de nálam ez nem jelentkezik/jelentkezett.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
gzbotii
veterán
Valakinek otlet, hogy a netmegosztas (WiFi hot-spot) miert nem megy a Radaromon? Nem volt bizgeralva a ROM-ja (persze azert fuggetlenitett keszulek) sem semmi mas fele hack...
Minidg arra panaszkodik, hogy nincs adatkapcsolat holott 3G es 2G-n is probaltam, minden mas netet igenylo app fut (IE, FB chat, idojaras)..es mielott valaki beokoskodna, igen, engedelyezve volt a mobiladatforgalom
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
veterán
Na az amit szeretnek elkerulni..eleget sz**kodtam a droidon, egyelore elvezem, hogy minde fele szoszoles nelkul hasznlom. Most ujra leszedni annyi appot, osszefuzni kontkatokat...inkabb varok, hatha valakinek van "jobb" otlete
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
MODERÁTOR
válasz burgatshow #1299 üzenetére
Most vett fel valaki MSN-en. Miután webről visszaigazoltam, a telefon kontaktok közt ott volt, de offline állapotúnak jelezte chat-en, pedig fent volt. Aztán restart megoldotta, és láttam, de a Win8 People Hub, és a Messaging nem. Miközben beszélgettünk telefonon keresztül, megjelent a szöveg Messaging-be is, de válaszolni nem tudtam, sem a profilját betölteni nem tudta. Mintha egy ismeretlen egyénnel társalogtam volna. Bármit tettem így maradt.
Aztán People Hub, kapcsolatok, twitter acc töröl(live-al való összekapcsolás megszüntetése), és minden megoldódott.. Frankó..
Everybody lies.
-
-
nábob
tag
Halihó,
Frissítettem az xbox extras-t és most nem igazán indul el. Ilyenkor mit lehet tenni?
üdv,Harap utca három alatt megnyílott a kutyatár
-
legiaap
nagyúr
válasz MasterMark #1313 üzenetére
Nem segít. Nálam sem megy. Valami gebasz van az XBOX oldalával.
Se a Radaron, se az Omnián nem lép be.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
tailor
őstag
válasz gzbotii #1309 üzenetére
Ma a villamoson hazafelé gondoltam játszom egy picit. Xbox-ra rábökök, sötétedés, majd főképernyő. Hmm. Megint rábökök, ... sötétedés (mintha belelépne a mappába), majd főképernyő. Na mondom, engem is utolért a szellem a gépben De szerencsére egy restart megoldotta a dolgot.
-
nábob
tag
válasz MasterMark #1313 üzenetére
Termeszetesen mar probaltam, semmi.
Harap utca három alatt megnyílott a kutyatár
-
burgatshow
veterán
válasz Barthezz2 #1308 üzenetére
Az, hogy a Gmail-ról törli a számot az csak valami flaget billent be, hogy a következő szinkronizációnál ne jelenjen meg megint, de attól még ott marad. Ezt már én is megfigyeltem korábban. Nekem tetszik.
De, nekem továbbra sem megy a Twitter, egyszerűen akármit csinálok. Már minden lehetséges kombinációban töröltem a fiókot, majd újra felvettem, de cseszik rá. :'(
-
catroot
veterán
válasz burgatshow #1320 üzenetére
Nem frissít be semmit a twitter? Nekem frissül rendesen (+ a többi fiók is) és a csoportban is naprakész.
Más: "Lefokoztak"?
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
veterán
válasz burgatshow #1319 üzenetére
Multkor amikor beproblatam, 700 alakalmazast kapott
-
burgatshow
veterán
válasz catroot #1321 üzenetére
Igen, semmi nem megy twitterről. Mindkettőre (twitter és windows live) azt mondja, hogy not up to date, pedig rendesen be van állítva.
Korábban ment nekem is, csak múltkor vettem fel újabb 2 email fiókot és akkor vettem észre, hogy nem oké lassan egy hónapja és azóta se megy.
Igen le.
-
pushalias
addikt
Közben tegnap megvolt a nagy hacacáré.
-
Chesterfield
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan program, amivel működik bluetoothon, kábelen, wifin keresztül a tethering?
Mondjuk lumina 710-en?köszi
-
MasterMark
titán
válasz Chesterfield #1328 üzenetére
A mobilnetet lehet alapból megosztani a WiFi-n, bent van a beállításoknál, nem kell külön program.
Switch Tax
-
Chesterfield
senior tag
válasz MasterMark #1329 üzenetére
És bluetoothon?
-
tybsen
addikt
Ha tegyuk fel nem lesz semmi olyan a hetfoi bejelentesen, ami szamomra kihagyhatatlanna tenne a wp8-at (illetve ha az androidos bejelentes sem csabit el) akkor szerintetek most venni egy olcsobb wp7.5 keszuleket mar mindenkeppen zsakutca? Nem fejlesztenek mar ra es a 8-as alkalmazasok nem lesznek ra elerhetok?
Azert kerdezem, mert a Lumia arak jol lementek, lumia 800 mar 229 EUR, lumia 900 pedig kb 320 EUR - nekem ezek a formak jonnek be tovabbra is, az uj nokiak dragak, a htc-k nem amoleddel jonnek, szerintem az amoleddel ezek a 800-900-asok nagyon szepek. Esetleg a 820 tetszene még talan, de azt meg sokallom azert a felbontasert. Esetleg vennek egy lumia 800-at telefonnak es melle egy nexus 7-et tabletnek, nem tudom.Whatsapp mar jol, keslekedes nelkul mukodik wp-n?
-
burgatshow
veterán
válasz Chesterfield #1330 üzenetére
Nem.
-
MODERÁTOR
Hát ha megelégszel a WP7 szolgáltatás kínálatával, akkor vegyél WP7-et.
De szerintem ne.Most még nem zsákutca. Fél év múlva meg kaparod majd magad, hogy WP8-ra megint kijött egy fain app, ami neked kéne, WP7 pedig nem kapja meg... :/
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
tybsen
addikt
Köszi. Akkor le kell mondanom azt hiszem a lumiakrol, pedig hosszu ideje ez az elso olyan forma, amit igazan szepnek gondolok. Kar, hogy nem ezt a format vittek tovabb, amoleddel es hasonlo sullyal. Nekem a 920 mar tul nagy, sulyos. Talan a 820 OK, de ott meg nem ertem a kijelzo felbontast, hogy miert szurtak el.
-
Gabesz77
senior tag
A 820 ráadásul még Gorilla Glass-t sem kap, ehhez képest az ára elég húzós lesz. Ha bejönnek a WP7-es Lumiák, és tényleg jó áron tudsz hozzájutni, akkor azért érdemes elgondolkozni rajta. Mérlegelni kell, hogy mire is használnád. Korai még talán, de számomra egy WP8-as telefon nem hiszem, hogy többet adna, mint a mostani L800. Nem használnám ki a tudását, ahhoz, hogy nagyobb képernyőn olvassam este a híreket, inkább veszek egy Nexus 7-est, féláron a telefonokhoz képest.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
tybsen
addikt
válasz Gabesz77 #1335 üzenetére
Ezert is gondoltam, hogy veszek egy kisebb telefont (lumia 800) es egy tabletet (N7). A GG hianya annyira nem zavar 820-nal, menne ra folia ugyis, en mindig rakok ra, a GG sem biztositek sajnos. A felbontas zavar jobban. HTC 8s nem lenne rossz, de ott meg a kijelzo LCD es nem amoled..
-
Gabesz77
senior tag
Hasonlóan látjuk. Tetszenek a WP8-as telefonok, főleg a L920 és az Ativ S, de persze a HTC-t sem vetném meg. Viszont ahogy írtam, a L800 teljesen kiszolgál (email, net, telefon, gps, alkalmanként facebook), a képeit se találom rossznak, így én is egy normális tabletben gondolkozom.
A HTC-s lcd kijelzőket nagyon dicsérik, még nem találkoztam ilyennel, de biztos jó lehet. Bár az amoled feketéje nekem is nagyon bejön.Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
gzbotii
veterán
A hivatalos FB appban tenyleg nem lehet megnezni, hogy epp ki online?
-
MasterMark
titán
Facebook appot nem is nagyom használom. Bőven jó az integrált rész. Kivéve a chat, mert az nem nagyon megy normálisan egy ideje.
Switch Tax
-
gzbotii
veterán
Legalabb egy hete. Ma is dumalok egy kicsit fontosabb dologrol valakivel, egyszer nezem, eltunt, offline.
Vegul kiderult, csak a chat ment el...majd 5p mulva kapok masvalakitol egy uzit chaten..hol megy hol nem.
Ja es persze amit en irtam neki utoljara, az nem ment el..mert mar lehalt.
A bepitett meg tokeletesen alkalmatlan chatre..When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
catroot
veterán
válasz gzbotii #1345 üzenetére
De sokszor ám ez az FB sara. Pl. sokszor látom, hogy írja a böngészőben, hogy nem ment el az adott üzenet. Vagy pl. ha belépek Skype-n (még mindig számítógépen), hát akkor ott valamikor jelzi, akkor újraírom. Máskor meg egyszerűen nem megy "át".
Szóval elég megbízhatatlan az FB is alapból.
[ Szerkesztve ]
-
Dunbar
senior tag
válasz catroot #1346 üzenetére
+1, csesztem már el egész délutánt is a chat bugja miatt (nem láttam, hogy az időpont megbeszélése után 2 perccel jött egy üzenet hogy mégsem jó, mert nincs is nyitva xy hely), és gépen. Meg be is ragadnak üzenetek (elolvasom, aztán még többször kijön, mint olvasatlan).
Csak ugye MSN-ről lehalt mindenki, mert ezt használják, rákényszeredik az ember (kár, mert azzal soha nem voltak problémáim). -
gzbotii
veterán
Nekem is kb 2 fiu es 5 divatcica aki elerheto Mess-en. Mindenki csak FB..
De mondjuk, a Yahoo mess is kalap kaki, azis pont ezeket adta elo: nem jott el, nem tudtal belepni, kidobott stb.
Nincs egy normalis chat..marad a telefonolasWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen