Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- iPhone topik
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Hirdetés
-
Jövőre jöhet az új Ryzen Z2 sorozat a PC-s kézikonzolokba
ph Valószínűleg a Strix Point kódnevű SoC APU lesz a feladatra kiválasztva.
-
Fejlesztői bemutatót kapott a Dead Rising Deluxe Remaster
gp Az új változatok alig több mint egy hét múlva érkeznek, a lemezes verziók novemberben futnak be.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
izsmen
tag
Sziasztok!
Mi az ertelme a WP unlocknak? Regi androidos vagyok, ott volt a root,mert keves volt a hely, pár program utan elfogyott. Legyszi elmagyaraznatok.
Erdemes nekifogni, lesz-e neki ertelme? -
blex
senior tag
ilyen apróbb változtatásokat engedélyez, amiket alapból nem tudsz megcsinálni. hosszabb csengőhang, több szín (kicsit bugos asszem), ilyen-olyan homebrew appok (battery status, registry editor) stb.
meg ha fejlesztési szándékaid vannak (mint nekem) és nem akarsz évi 100 dollárt kifizetni azért, hogy a kezdő kis appjaidat kipróbálhasd a telefonodon.[ Szerkesztve ]
-
-
legiaap
nagyúr
Jelenleg mobilnetről nem lehet letölteni nagyméretű cuccokat. (mi a határ amúgy? 20 mega?)
Szerintetek ez WP8-ban javítják?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
MODERÁTOR
válasz legiaap #1160 üzenetére
Ez nem hiba, iOS-en is így van. Egyrészt korlátozzák a hülyeusert, hogy ne lépje át a havi data plant, mert épp útközben jön rá, hogy ő most frissítené Zimbabwe térképét, másrészt így a szolgáltatók hálózatát is kevésbé terhelik, még a korlátlan csomaggal rendelkezők is...
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Воланд
titán
fb chat, masodik resz: negyszer pittyegett itt mellettem a telefon, hogy uzenetem erkezett (fb alkalmazas jelzett), be vagyok jelentkezve a telefonon, be vagyok jelentkezve az asztali gepen wlm-en keresztul, be vagyok lepve a weboldalra es sehol nem kapom meg a negy uzenetet!
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
tessek, 150 dollar a 920-as az at&t-nel....
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
legiaap
nagyúr
Kicsit lehet hülye kérdés, de érdemes most berugázni egy RT-s Surface-ra vagy inkább várjak meg az ember a Pro-s verziót?
Igazából nem tudom az RT-s mennyivel gyengébb hardverileg. Érezni lehet majd a különbséget?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
nagyúr
válasz legiaap #1168 üzenetére
Tok mas a ketto. A Pro szinte biztosan nem fog 5 oranal hosszabb akkuidot tudni, vastagabb lesz es nehezebb. Ha egy laptop kell, amit tabletkent is hasznalhatsz idokent, akkor Pro. Ha elsosorban egy tablet kell, akkor RT. Az RT sokkal gyengebb hardverileg, de ha tabletkent hasznalod, akkor altalaban nincs ezzel problema.
(En ugye RT-t veszek, mert tabletkent biztosan kenyelmesebb egy hatszazvalahany grammos gep, mint egy kilencszazvalahany grammos.)
while (!sleep) sheep++;
-
Воланд
titán
válasz legiaap #1171 üzenetére
szerintem a modern stilusu jatekokat igyekeznek majd ugy megcsinalni, hogy fussanak normalisan az arm alapu eszkozokon.
-
legiaap
nagyúr
válasz blackmajesty #1174 üzenetére
Nekem olyat csinált, hogy állandóan pittyegett, hogy jött üzenetem. Egyszer elég lett volna jeleznie azt az egy üzenetet, de ez a szerencsétlen állandóan jelzett.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
nagyúr
Internetet meg tud osztani az RT-s Surface?
-
MODERÁTOR
ha valaki mégis szeretne migrálni, itt a tuti megoldás - elvileg
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Воланд
titán
válasz blackmajesty #1174 üzenetére
igen, idokozben kiderult, hogy jelen esetben sem kaptam az illetotol uzenetet. ami a legerdekesebb a dologban, hogy vele beszeltem utoljara fb-n.
-
törölt tag
Vannak külföldi magazinjaim PDF fájlként, ezeket szeretném olvasni. Van vkinek valami trükkje, hogyan tudnám megoldani? Skydrive-ról a 30 megásat harmadszorra leszenvedte, de 50-100 megásokkal már nem tud mit kezdeni
-
-
legiaap
nagyúr
Nem tudom kérdeztem-e már, de az outlook-ban a naptáros részt nem fogják megcsinálni?
Még mindig a régit adja be.Meg én szinte minden nap írok bele és ezeket a beírásaimat vissza lehet valahogy nézni ilyen listásan?
-
Liudvikas
tag
ez vótmá'?
holnap biztos lesz cikk róla amúgy
a fazon angolja meg alulmúlja az utolsó pakisztáni óraárust az Adrián...
-
Maateeo
aktív tag
válasz Liudvikas #1194 üzenetére
nem volt egyszerü megérteni, az tény, de szerint nincs gond az angoljával.
Nem tudom eldönteni, hogy ezen csak nem méretezték át a csempéket, vagy tényleg 7.5 fut.. Mindenesetre nekem a villanó hiánya miatt már nem kéne... de legalább szép színes a hátlap.
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
nábob
tag
válasz Plazmacucci #1107 üzenetére
Tudom hogy vannak kétezerért olyanok, csak megakartam úszni őket ha már okostelefonnal rohangálok mindenhova, de most már ilyen stickeket keresgélek. kösz a segítséget
Harap utca három alatt megnyílott a kutyatár
-
amanoba
őstag
válasz Liudvikas #1194 üzenetére
Érdekes a tálalás..még mindig olyannak hat, mintha most, vagy nemrég lett volna az indulása a wp7-nek, és ki kellene emelni a pozitívumait.
Mindenesetre élő képeken jobban néz ki, mint vártam, 30k-s feltöltőkártyás árat szeretnék mellette látni..
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Liudvikas
tag
válasz Maateeo #1195 üzenetére
régen a villanó nem volt alapkövetelmény?
ha jóárasítva lesz(khm.. Nokia..),, és bekerül a szolgáltatókhoz, szerintem verziószámtól függetlenül vihetik a népek
#1198 amanoba
igen, iszonyat gagyi lett ez a promo videó.. a dámapózban ülő, angolt csak írásban látott fajankóval
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 10
- Automata kávégépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xbox One
- Star Wars Outlaws teszt
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Samsung Galaxy A55 5G Black
- Samsung Galaxy S24 128GB 3 év garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB 100%- os akksival!
- iPhone 15 Pro 256GB BlackTitan /Kártyafüggetlen/Icenter 2026.09.22-ig Garancia/Számla+ Ajándék
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen