Hirdetés
- Google Pixel topik
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Íme az új Android Auto!
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- Vernee Thor - mondhatni isteni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
veterán
válasz Liudvikas #1199 üzenetére
Most miert is? Egyszeruen akcentusa van. Szerinted a hunglish jobb?
En gorogbe peldaul az elso ket nap neztem a nepre, mit hebegnek itt angolul..meg a stuardes es a biztonsagi or a repteren..mert egy sajat akcentussal beszletek.
O meg kb Indi/Pakisztan-i szarmazasu, ott is van egy akcentus..
Akarcsak Jamaikban..When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Liudvikas
tag
gépre dugva nem lehet valahogy kikapcsolni a töltést?
alaplaphibás a telefonom, rebootol töltéskor, és lehúzáskor is.. gari lejárt, és a telefon árának 2/3-a lenne kicserélni
így gondolom esélytelen lesz rávarázsolni a 7.8-at, mert update közben egyik lépésnél, ha jól emlékszem lehúzza USBről.. valaki segítség?
-
zoo8800
veterán
Fontos, kis segítség kellene.
Nemrég váltottam internet csomagot (100->500MB), ezért állandóan bekapcsolva hagytam a 3G-t. A telefon óránként konstans 4-500KB adatforgalmat csinál, ami egy hónapban 300MB... A leveleket manuálisan frissítem, időjárás appot mostanság nem használok.Mi csinálhat ekkora forgalmat?
rip and tear, until it is done
-
-
zoo8800
veterán
-
gzbotii
veterán
válasz zoo8800 #1210 üzenetére
Nekem csak 150MB van, de nagyon ritkan fogy el. Pedig netezek es FB chat megy szine non-stop.
Igaz, nekem FB, Yahoo mess es mail adatokat nem szamolja a szolgaltatom (Orange RO), az korlatlan.[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
zoo8800
veterán
Vadászok tovább, mi eszik ennyit. Nem hiszem, hogy a Counters ennyit csalna...
Jut eszembe, a people hub is csak akkor szinkronizál státuszt és képeket, ha odalapozok. De itt lezárt képernyő mellett fogynak a megabitek.woland_y2k
djuice (telenor)
Nem állnak a helyzet magaslatán. örülök, ha megkapom tőlük a hóvégi számlát, és nem felejtik el épp mostanában cserélnek számlázási rendszert. Az online felület egy katasztrófa.[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
gzbotii
veterán
válasz zoo8800 #1213 üzenetére
Nekem van egy olyan csoport, hogy Top.
Itt a legtobbet hivott csaladtagok/baratok vannak. Ez a csoport ki van tuzve startscreenre es latom egyesek FB tevekenyseget, amikor uj statut raknak ki. Es nem csak akkor, ha ralepek a csoprtra.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Maateeo
aktív tag
válasz pushalias #1219 üzenetére
Amikor újraindítja magát a telefon update során, akkor az újraindításnál van a szokásos "eszköz leválasztva" majd fél másodperc múlva az "eszköz csatlakoztatva" hang..
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
Wyll
őstag
Sziasztok!
Testvérem telefonváltás előtt áll, egy ideje Samsung Galaxy Ace (android) telefonja van, de most arra gondolt, belekóstolna a Windows Phone világába egy Nokia Lumia 800-assal.
A kérdés, hogy az Android → WP váltás járna-e, és ha igen, milyen kompromisszumokkal? A kérdés azért merül fel, mert sem én sem ő nem vagyunk benne napi szinten a témában, de mintha a WP platform kicsit lemaradásban lenne (programkínálat terén)..
A legfőbb kérdés, hogy van-e WP-ra használható natív (1) Facebook, (2) Viber, (3)Instagram alkalmazás?
Emellett minden további érvet ellenérvet szívesen veszünk!És ha már itt tartunk:
- Lumia 800-ra jó lesz a WP8?
- Érdemes várni valamilyen okból a a WP8 megjelenéséig a vásárlással?Előre is köszi a segítséget!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Воланд
titán
"Lumia 800-ra jó lesz a WP8?"
nem.
"Érdemes várni valamilyen okból a a WP8 megjelenéséig a vásárlással?"
igen. pl lesz ra normalis viber, facebook es instagram.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Wyll
őstag
a francba...
Akkor, ha jól értem, inkább az a jó kérdés, hogy melyik telókon fog menni a WP8?
Az olcsóbbakat mondjátok légyszi!Azért még az eredeti kérdésre is jöhet válasz, hogy android→WP váltás mivel jár?
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Maateeo
aktív tag
danilla: 8S akart lenni..
Wyll: Mivel jár? Attól függ. A kontaktokat ha felhöbe mentette kukadroidon, akkor csak beadja WP-n a gmail-es fiókot, és a kontaktok már le is vannak szinkronizálva. Más egyéb ami fontos lehet, hogy nem lehet pendrive-ként használni a telefont, és hogyha zenét/videót/képet akar rárakni, akkor ahhoz külön program (Zune) kell. Meg hát ugye nem lehet a kinézeten sokat változtatni. De mindezek ellenére nagyon gyors, nagyon stabil, és öröm használni.
WP8 nem lesz egyik WP7-es készülékre sem, viszont a föbb funkciókat (ne kérdezd, nem tudjuk mik azok még) egy 7.8-as frissítéssel megkapjuk.
Ha még konkrét kérdésed van kérdezz nyugodtan![ Szerkesztve ]
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
catroot
veterán
"Azért még az eredeti kérdésre is jöhet válasz, hogy android→WP váltás mivel jár?"
Mindenféleképpen kompromisszummal. Az android-féle szabadságot el lehet felejteni, viszont cserébe "out-of-the-box" rendszert kapsz - a stabilitásról nem is beszélve.
Szóval a lényeg az, hogy mik az igények a rendszerrel kapcsolatban?
De szvsz. várjatok a wp8-ig, hogy milyen változások lesznek.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
gzbotii
veterán
Na..kikapcsoltam a WiFit es erre fel, 10p kesobb mikor ujra be akarom aktivalni, elfeljti a halozatunkat. Ez mi
masnak hasonlo tapasztalat?When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
legiaap
nagyúr
Amit a surface-hez adnak touch keybord az most érintős?
Az eszem azt mondja ja, de láttam róla közelebbi képet, ahol tök úgy néz ki, mintha kidudorodnának a billentyűk, ergo benyomhatóak.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
MODERÁTOR
válasz Maateeo #1226 üzenetére
A tileok állíthatóságán kívűl még sehol senki nem erősítette meg, hogy a főbb újdonságokat megkapja a 7.8 -és nem is hiszem hogy megkapunk bármit a WP8-ból.
Wyll: Az Ace után megváltás bármelyik WP telefon, de ismerni kell a korlátait. Nem lehet skineket cserélni, nincsen a gyári helyett másik böngésző, másik zenelejátszó és video player (az iOS-hez hasonlóan zárt, de még butább kicsit), vagy épp mass storage.
A social networking integrációja kimagaslóan jó - ráadásul a Nokia iszonyat pénzeket beleöl a fejlesztésekbe, és támogatja még a 7.8-at tovább.A fenti bekezdés a 7.8-ig érvényes, a WP8 hivatalos bemutatása október 29-én lesz. Én a helyetekben várnék, hogy mit sütöttek ki az MS-nél... Ugyan elvileg már minden kiszivárgott, de ez akkor lesz biztos, ha már Joe Belfiore is elmondja
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
gzbotii
veterán
Nekem jopar telefonom volt, tudok mondani egy relevans velemenyt.
-valamikor a FB klien Wp-n egy rakas kaki volt. Most sebessegben veri a droidos klienst (egyik frissitesnel elszurtak nalla valamit); FB integralva van a People hub-ba (kiveve az uzenetek reszt), itt lehe kommentelni, latni a frsiteseket, postokat
-FB es MSN integralva van az Messages Hub-ba, hasznalhato, gyors (kiveve az uzenetek erkezese-kuldese, ott van kb 2mp keses)
-bongeszesi elmeny nagyon jo rajta, persze Flash nincs, de mobilon kibirhato hianya. iPhone 4-et is ver gyorsasagban (de pl nick&jelszo parost mar nem kepes megjegyezni)
-van eleg app ra (olyanokra meg, ami van iOS&droidon arra van valamilyen "megoldas"; pl: Instagram nincs, de van Lonogram, ami az Instagram kepszerkeszto es Fb megoszto reszet potolja)
- teljes rendszernek van egy letisztul, egyseges (nem mint droidon levo ossze-visszasag), minimalista stilusa es aki ezt szereti annak tetszeni fog
-en droid es iOS mellet/utan/elott is hasznaltam WP7-et es baromi gyors rendszer. Masik kettonel is gyorsabb, nekem meg akadast nem produkalt
-droid utan fajo lehet a mass storage hinya, de ki lehet birni (legalabb a Zune egyszerubb es jobban hasznalhatobb mint az iTunes ( iOS juzerek velemenye szerint is )
-sok progi (mint pl. instagram) mint irtuk itt nincs meg, de helyetesiteni tudod. Azonkivul meg szinte minden feladatra kapsz 3-4 jol hasznalhato alternativat
-azt nezed, milyen kis aku van benne, de azt is nezd itt nincs valos multitask (csak background agent) es kozel sem fogyaszt annyit! (nekem HD7 1350mAh aksival ment 2 napot - 4.3", 1Ghz - hasonlo droid kb 14 orat birt volna)En ajanlani tudom, foleg Ace utan..egy valos feludules lessz (nem kell TaskKillerzni, rootolni, ROMolni). Csak bekacsolod es megy) Unokatesomnak Ace-je van, hasznalta a Radarom es azt mondta, ide-oda-falhoz veri sebessegben es user experiencben mindehol...
Ha valahol hibaztam/nem tiszta, javitsatok ki
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Maateeo
aktív tag
-
ratam23
aktív tag
Sziasztok!
az alábbi a gondom:
Ez az üzenet jelenik meg Windows live szinkronizálásnál:
Frissítési hiba...
probléma lépett fel a kiszolgálóval (m.hotmail.com) történő szinkronizálás közben.
...
Hibakód:86000108
Jelszó tuti h jó, gépnél be tudok lépni vele, telefonon is beírtam újra. Megnéztem erre a hibakódra való megoldásokat a microsoft oldalán de nem jöttek be a javaslatok. Esetleg van itt olyan akinek sikerült ez a problémát megoldania? -
MODERÁTOR
Terveim között szerepel egy összefoglaló cikk írása a WP rendszerről, de egyenlőre az időhiány akadályoz, valamint megvárnám a WP8-at most már, hogy egy átfogó írás születhessen.
Miután használtam/ most is használom huzamosabb ideig mind a három rendszert (WP7 - iOS - Android), ezekről is lesz egy összehasonlításom (illetve inkább egy know-how azoknak, akik egyik rendszerről a másikra vándorolnak).
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
l!nk87
aktív tag
Ma felfigyeltem egy új feature-re, én csak úgy hivom,hogy quick restart
Szóval a telefont az asztalra kb merőlegesen a bal aljánál lekoppintva újra indul a rendszer
Valószínűleg új készüléket kell vásárolnom
Amúgy optimus 7 -
btudos
veterán
válasz bull84ghia #1245 üzenetére
Azért annak az akksinak ennyitől nem kéne elmozdulnia
Inkább valami egyéb kontakthibának tűnik, de nem hiszem hogy akksi lenne...
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
l!nk87
aktív tag
Ha kontakthiba,ha nem,akkor is jövő hónapban csere lesz,nagyon várom már az árakat
Bár nagyon szeretnék egy lumia 800 vagy 900-at,viszont ha kellemes ára lesz a 8-oknak,akkor hurrá viszont én ezzel a 7.5-tel is vigan elvagyok,szóval meglátjuk.A töltős dolgot is kipróbálom majd, bár garim nincs,sokat meg nem akarok költeni már rá.
-
gzbotii
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- ASUS notebook topic
- Google Pixel topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- További aktív témák...
- Apple iPhone eszközök szoftverezése, jelkód levétele, szoftveres meghibásodások elhárítása.
- Apple iPhone kamera lencse / kamera csere, garanciával!
- Apple iPhone hátlap/házcsere, garanciával!
- Apple iPhone akkumulátor csere, garanciával! Gyári minőség/Utángyártott alkatrészekkel!
- Apple iPhone kijelző csere, garanciával! Gyári/Utángyártott alkatrészekkel.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen