Hirdetés
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- iPhone topik
- Az eddigi legnagyobb kijelzős Apple Watch lett a Series 10
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Egy tucat Galaxy vált One UI 6.1.1-re
Hirdetés
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Valódi fotókon a Tecno hajlítható szériájának második generációja
ma A korábban látott renderek úgy tűnik, megfelelnek a valóságnak.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
3-5 milliot mondanak erre a negyedevre az elemzok, de gondolom usa-ban online kevesebbet lehetett rendelni, mert kelletek a keszletek a store-okba.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
"While claiming he had “no indication” that Microsoft would do such a thing, he said that a Microsoft entry into the Windows Phone hardware market, would “certainly be a stimulant to the ecosystem.” Yeah, it sure would. It would stimulate Nokia to declare bankruptcy." [link]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
MODERÁTOR
Én nem látom ennyire negatívan a Nokia helyzetét. Ugyan valóban sokat esett a Nokia részvények árfolyama az elmúlt években, de Elopnak volt egy pár elég egyértelmű válasz lépése erre a helyzetre:
- felesleges költségek lefaragása - pl. európai gyártókapacitás kiszervezése, irodisták kirugdalása, átszervezések
- R&D költségeket igyekezett békénhagyni - legyen mire építkezni - lásd most Lumia 920
- és ennek a fűkaszának esett áldozatul a három-négy párhuzamos rendszer fejlesztési lehetősége is (Simbyan, Meego).Nekem elég jó válság menedzsmentnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Воланд
titán
ezekkel az intezkdesekkel nincs is baj, sot, ezeket mar joval korabban meg kellett volna lepni. a gond ott kezdodik, hogy a lumiak nem fogytak ugy ahogy kellett volna. es ezen az sem fog valtoztatni, hogy pl amerikaban (es meg egy-ket mas orszagban is) az at&t-nel fel evig exkluziv a 920 (fel ev mulva mar kb az mwc-n bemutatott uj keszulekek fognak megjelenni es bizony addigra mar a surface phone is kesz lesz), vagy, hogy a legtobb helyen egy-ket hettel elcsusztattak a 920 megjeleneset. pedig most kell majd nagyon gyorsan felporgetni az eladasokat, hogyha talpon akarnak maradni.
-
MODERÁTOR
Woland: az egész ecosystem cefetül teljesített, hozzájuk képest a Nokia istenes volt. Amúgy csak nézd meg a topikba betévedőket, hogy mennyire lassan ébrednek az emberek. A WP marketshare növekedése lassú, de stabil.
A Nokia szeritem eddig nagyon jól felépített a stratégiát követ. Többen emlegetitek, hogy a szeptemberben bejelentett készülékek után, nagyon késő a novemberi start.. Nem tudom emlékeztek-e, hogy az első iPhone szállítmányokra mennyi időt kellett várni bejelentést követően (USA-n kívűl)... Hónapokat.
Addig is folyamatosan csepegtetve kapja a nagyérdemű az információ morzsákat. Egyik héten a kamera teszt, a másik héten a jobb kijelző, a harmadikon az új vírusmarketinges videó kerül címlapra, és nem telt el úgy hét, hogy valami ne lett volna a nemzetközi szaksajtóban felkapva Lumia kapcsán.A Google és az Apple nem tudja hova szervezni a rendezvényeit, csak hogy elvegyék az MS Windows és WP bemutatójának élét.
Akkor most miről beszélünk?
A 920 exclusivera meg annyit, hogy csak az lesz AT&T exklúzív, a 820-ból a T-mobil és a Verizon is kap saját variánst.
szerk.: bocsánat, nagyon fáradt vagyok, tele helyesírási hibával az összes postom, kivételesen nézzétek el nekem
[ Szerkesztve ]
-
tdd587
őstag
-
tdd587
őstag
válasz mukibuci #1063 üzenetére
Pár kollégának van még nokiája, kérdeztem, hogy a következő is az lesz-e. Erre ilyen sértődött, felháborodott választ kaptam (2x is), hogy ilyen szar csempés nokiát nem vesznek.
(Mit gondolnak ezek rólam a hátam mögött a szar csempés omniával...?)
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
MODERÁTOR
van benne valami bezzeg több száz kukarobi már boldog gazdájánál van. Ebben persze az is benne van, hogy kukarobit ingyen kapsz kisebb előfizetéssel is, a lumia 610 meg 6800ft-os havidíjjal is több, mint 30 ropi így nem lehet piacot építeni
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MODERÁTOR
-
Воланд
titán
jo, lattunk ilyet a lumia800 es 900 eseten is.
(#1059) Oppenheimer: tipp. igazabol ketlem, hogy sokaig huzna az ms es a tobbi sokmagos szorny mellett jol mutatna. persze lehet, hogy kulon rendezveny lesz neki, mint a tabletek eseten.
(#1061) emvy: persze, hogy bonyolult, de te mi mast tudnal elkepzelni? a droidos nokiak megjeleneseig kiarusitjak a szabadalmi portfoliojukat?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #1059 üzenetére
Onnan, hogy csak a Nokiának tart másfél évig az ötlettől, a "bemutatott, de még nem kapható hónapokig" fázisig eljutni...
(#1073) woland_y2k : Arról meg ne is beszéljünk, hogy a jelenlegi droidos piacon ez édes kevés lenne a kezdéshez is, nemhogy az életben maradáshoz, amit most felmutatnak WP-vel is..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Dunbar
senior tag
A Microsoft és főleg a Windows szavakat tényleg mellőzni kéne (Magyarországon legalábbis biztosan, de szerintem nem csak itt), mert 90% rögtön azt hiszi, hogy szar. Az Xbox Phone név tényleg nagyon jó ötlet lenne, de ahhoz előbb legalább 20-30 húzónév kell (játék), nagyon jó minőségben, különben kiröhögik. A Microsoftnak erre simán megvan erre a pénze.
Jöhetne akár Xperia Play szerű Xbox Phone és a fent linkelt Surface Phone, az lehetne olyan, mint a Samsung Galaxy sorozata (tehát lenne Suface Phone S, X, +, ahogy tetszik ). Fő névnek azért nem olyan jó az Xbox Phone, mert komolytalannak/ játékszernek tűnhet.A Nokia pedig szerintem be fog bukni, akármilyen király is a 920, ugyanúgy mint tavaly, de ne legyen igazam. Rossz volt, ahogy kezelték a WP8 megjelenésénél az első generációjukat, alapból nem kellett volna bemutatni a rendszert sem, mert bugos volt, ezt le kellett beszélni a Microsofttal. Tolni kellett volna ki még pár Mangós/Tangós cuccot, aztán most szeptember elején surprise motherfucker, jön a WP8, megszívtad ha most vettél csúcsmodellt, de annyira mégsem, mert WP8-at kapsz te is (szóval az egész 7.8 elnevezést passzoljuk à la iOS). Szeptember végén sajtófotók, október közepén bejelentés, november legelején megveheted az első Lumiákat. Viszont 920 és 820 közé kellene egy modell 4"-4,3" méretben, <9mm vastagsággal, iPhone 5, Galaxy S3 mini ellen. Az alsóbb kategória jöhet később.
Nevetségesnek tűnik így okoskodni, de komolyan úgy érzem néha, hogy vagy szándékosan balfaszkodik a Nokia és a Microsoft, vagy teljesen hülyék a marketingeseik.
-
nábob
tag
Halihó,
Valahogy lehet a Lumiákat wlan modemként használni?Harap utca három alatt megnyílott a kutyatár
-
félisten
-
MasterMark
titán
-
nábob
tag
-
félisten
-
Воланд
titán
tessek, surface phone.
-
félisten
-
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #1089 üzenetére
csak a neve és elvileg a design ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
félisten
-
nábob
tag
A temérdek off után valaki esetleg volna kedves leírni hogyan lehet wlan routerként csatlakoztatni a Lumiát a gépre?
Hálás köszönet,Harap utca három alatt megnyílott a kutyatár
-
félisten
-
nábob
tag
válasz MasterMark #1098 üzenetére
még mindig nem kaptam választ
a kérdésemre, arra amit kérdezni akartamHarap utca három alatt megnyílott a kutyatár
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Új, bontatlan Samsung Galaxy A55 5G Black
- Samsung Galaxy S24 128GB 3 év garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB 100%- os akksival!
- iPhone 15 Pro 256GB BlackTitan /Kártyafüggetlen/Icenter 2026.09.22-ig Garancia/Számla+ Ajándék
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen