Hirdetés
- iPhone topik
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
félisten
válasz RicsTrocs #2204 üzenetére
Mindenre, de megkötésekkel. A facebook app nincs a toppon, skype is döcög, vagyis nem fut a háttérben, viber csak nokiákra van jól megírva. Viszont sok klassz nokia app van ami miatt érdemes nokiára szavazni. Pl térkép és autos navi.
A böngésző gyors, de jelszavakat nem tárol. Flash videókat nem támogat, de youtubera van sok program amivel fut.
A windows meg bazi gyors, nem akad, ebben nincs párja. A számítógéppel való szinkronizáláshoz a Zune nevü szoftver kell. Jó és hasznos, aki fanyalog az egy droidon nevelkedett véristván[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
btudos
veterán
válasz Plazmacucci #2205 üzenetére
E-mail kezelésben a WP a legjobb platform, az integrált Facebook is sok mindenre elég a döcögős Facebook app-al kiegészülve, ott az Office is.....
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
félisten
-
Dunbar
senior tag
válasz Plazmacucci #2205 üzenetére
BTW m.facebook.com-mal mi a baj? Nekem jönnek az üzenetek, értesítések csoportokból meg mindenhonnan, gyors. Le is szedtem már a Facebook csempét.
És nem emlékszem, hogy a HD7-en jobb lett volna az app -
félisten
-
catroot
veterán
válasz Plazmacucci #2209 üzenetére
Köszönöm a megszólítást!
Nem csak én írtam, másoknak is gond szokott lenni, de nem magával az appal, hanem az FB-chat-el.
Tegnap webes felületen is csinált érdekes dolgokat, szóval javarészt ez szerveroldali baromság, nem pedig a wp/app sz.rakodása.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
félisten
-
nicu71
addikt
Nos,az alap fészbuk csempe nekem is le van szedve,sőt!azt hiszem le is töröltem,mert SEMMIREVALÓ!
Viszont vannak remek pótlékok a piactéren,jelenleg a Facebook Wiewert használom,ebben lehet taccsmód és mobil verzsön közt lavírozni és még gyors is."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
bull84ghia
őstag
A 8s az nem csak 1 magos amúgy? Mert a követelményeknél dual core-t írnak
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
danilla
őstag
-
Maateeo
aktív tag
válasz bull84ghia #2213 üzenetére
A 8S is kétmagos.
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
Dunbar
senior tag
A 920 hardvere ugyanaz, mint az S3-é? Valahogy nem jön össze nekem. (Az S3 nem négymagos?)
[ Szerkesztve ]
-
cer
tag
Szép jó estét,
Itt a világvége!!!
Persze csak számomra.... Egy írtó nagy problémában kérném a segítségeteket. A kérdés az, hogy mit tehet az a szerencsétlenül járt User, aki elfelejtette a biztonsági kódját ( Screen lock ) és igy nem tud belépni a telefonjába.
A telefon egy HTC HD7-es. ( Mentségemre váljon, hogy 3 napos HD7 és WP7 felhasználó vagyok. )
A lényeg, hogy van-e mód Hard Reset nélkül megoldani, mert mindenképpen szükség lenne az adatokra.
Esetleg lehet-e Zune-nal vagy valamilyen más programmal olyan biztonsági mentést készíteni ami lement mindent ( de a kódot nem ) és utána azt visszatenni úgy, hogy megmaradjon minden és az összes szinkronizáció.Esetleg GSM-s tudna-e segíteni, tegyek-e próbát például egy XXLGSM-nél vagy akárhol?
Vagy utolsó lehetőségként létezik-e valamilyen törőprogram erre, mert már 12-edszerre próbálkozok és már 13 perc egy újrapróbálkozás és megőrülök?
Kérem aki tud segítsen.
Előre is nagy köszönet! -
catroot
veterán
1. Press Volume up button and hold then press Volume Down button and hold and then press the power button (briefly) to switch the phone on.
2. Keep holding the volume up and volume down buttons until you see a reset screen option.
3. Now follow the instructions that will show up on your mobile screen to factory reset your phone.
Valszeg tényleg HR kell neki...
Pontosan milyen adat kell?
Talán akkor próbálj meg ezzel biztonsági mentést csinálni HR előtt.
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
válasz mukibuci #2223 üzenetére
Hát lehet, hogy nem lehet. Anno csináltam mentést,
de már nem rémlik, hogy akkor pontosan mi volt a menete.Jobb öltetem nincs egyébként.
szerk.: jogos, most olvastam utána, hogy fel kell nyitni a kijelzőt, hogy menjen a dolog. Hát akkor passz....
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
negyven2
veterán
válasz Plazmacucci #2225 üzenetére
mi az a wp?
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Blyan
félisten
válasz pushalias #2229 üzenetére
Igen, láttam. De nem érted, öregem. Ez nem sérv kérdése. Nekem 130-140grammig komfortos egy telefon, a 160 főleg a 180 egy féltégla. És baromira nem számít, hogy elbírod-e, mert 50 kilósat is elbírnék. De nekem nem jó és kész.
Amúgy meg ha 160grammos lenne, nem szólnék egy szót sem. De 185 gramm, full műanyag 4,5"-os telefonnak kissé gázos.Amúgy nem értem mit gurigáztok bazze! Mindenkinek más igényei vannak, nekem az, hogy telefon ne legyen 180gr. Ha ezt valaki nem érti meg, akkor az igyon hypot.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
btudos
veterán
Azért a full műanyag erős túlzás, lévén valami csak felveszi wireless charging közben az áramot
(Igen, értem hogy azt akarod mondani hogy az egész ház műanyag, de mondjuk ez nem az SGS3 féle tejfölösdoboz akkor sem )
Én SGS-ről váltottam, 2 napomba telt megszokni hogy k**va nehéz ahhoz képest a HD7, azóta meg se érzem, sőt.... Megszokás kérdése az egész, huzamosabb használat során eltűnik a különbség.
Nagyon harapós kedvedben vagy ma, pedig nem akar senki se bántani
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Blyan
félisten
Veszekszik a tököm, azt mondtam, hogy kár,hogy nehéz a Lumia920, erre már a második lunatic fitogtatja az erejét,hogy ő elbírja a telefont, holott nem erről van szó. Mintha farokmérő verseny lenne.
Most ezzel nem tudok mit kezdeni.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
Én meg filózok nagyon a féltégla Lumian is, csak franc tudja mikor jelenik meg idehaza.
Nagyon bírom a WP-t, a nyolcas is egyre jobban tetszik, szóval meggyőzhető vagyok az iPhone-ról való visszatérésre.
Csak lehet várnom kell félévet, amíg szélesedik a kínálat és az alkalmazások is elkezdenek csorogni.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
RicsTrocs
csendes tag
Szerintetek meg ér 100 ezret a lumia 800?
-
-
MODERÁTOR
Leaked internal document confirms Verizon HTC 8X comes with Wireless Charging built-in
Még azért várjál
(#2246) emvy:
Hagyjátok már basszus. Nem hiszem el, hogy nem értitek meg, hogy nem az a baja, hogy nem bírja el, hanem az, hogy nem akar ilyen súlyú telefont. Mit nem lehet ezen érteni?
Én rózsaszínt nem akarok, ő meg 180g-ost. Ennyi.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
catroot
veterán
válasz Barthezz2 #2247 üzenetére
De miért nem akarsz? Manapság már vagány szín is lehet a rózsaszín.
Amúgy amit linkeltél más már valahol linkelte. Nekem még most is fura, hogy csak a Verizon-nál lesz ilyen model.
Vagyis csak sajnálom, hogy máshol nem így lesz.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
MODERÁTOR
Ma mindenki kekec kapszulát szedett? - valószínűleg sok volt ez az otthon töltött négy nap egyhuzamban, nem bírtok magatokkal
Barthezz már leírta a lényeget, én is csak annyit tennék hozzá, amit már leírtam, hogy ilyen baromságokon felesleges egymás agyát húzni basszus... (mert tényleg csak vitát meg sértődéseket szül).
Plazmacucci:
először úgy olvastam, hogy felsővezetékként... mondom kiből lett villamos?
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Digitális Állampolgárság Program
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Amatőr csillagászat
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Elítélt vagy? Így szabadulj!
- Horgász topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 128 GB Midnight Fekete Független
- Samsung Galaxy A53 5G 128/6GB fekete + töltő + S View gyári tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen