Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Amúgy én a Smart Glasst Windows onlyvá tettem volna. Tehát Win8, Windows RT, WP7-8.
Nekem ugyan van most iOS-re, de baszik csatlakozni.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
tailor
őstag
Kint van az AB: Space - de csak WP8-ra; a Cut The Rope - de csak en-us piactéren Remélem legalább ez utóbbi lesz nálunk is...
-
félisten
-
saiyajin
senior tag
A Find my phone-hoz nekem is ott van a beállításokban, hogy 'connected' pedig tuti nem kapcsolam be
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Rage47
veterán
válasz Plazmacucci #2611 üzenetére
na szép
-
Muton
addikt
A wp tud olyat, hogy ha egy névjegynek a telszám mellé megadom a melléket, és beállítom, h a melléket hány másodperc múlva kezdje hívni?
Lehet névjegyet bt,sms, és emailen küldeni?
Rage47: azért a névjegy küldés nem a földtől elrugaszkodott kívánság, ugye?
[ Szerkesztve ]
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
blex
senior tag
olvasgatom a what's new részt a microsoft honlapján.
valószeg az app switcher lesz az (egyik) "apps and features", ami korlátozva lesz 512-es rammal. "There's a limit to how many apps your phone can remember at one time, which depends on your phone model and memory." -
félisten
-
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #2620 üzenetére
milyen tüske ért téged? ma máz ez a sokadig negatív hozzászólásod
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
félisten
-
tybsen
addikt
Ha beérkező hívás érkezik egy olyan telefonszám ról ami nincs elmentve a telefonkönyvben akkor kiírja a város nevét ahonnan a hívás érkezett?
-
catroot
veterán
Ha csak ennyi lenne, annak nagyon örülnék (mivel kényszeresen mindig a kilépek az appokból. Nem az a bajom, hogy ott van a listában, hanem, hogy ha nyomok egy visszát a főmenüben, akkor visszalép a legutóbbi app-ba. Tudom, hogy hülyeség ezen "rugóznom", ez csak egy rossz megszokás). Akkor már kívánatosabb a 8S.
Viszont megtetszett a 8X is... jó, most úgysem váltok, csak nem mindegy, hogy melyik után csorgatom a nyálam.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
-
zsírsámán
senior tag
Ez azért meglehetősen elszomorít. Miért megy el a régi androidokon a space és 7.5-ön miért nem???
-
RicsTrocs
csendes tag
Lumia 920 mikor mennyi?
Magyarországon -
Blyan
félisten
-
btudos
veterán
válasz RicsTrocs #2646 üzenetére
Ha minden második nap megkérdezed hogy mikor jön ez meg az a készülék, a hivatalos információk előtt akkor se fogjuk tudni, azt meg az első aki megtalálja biztosan be fogja linkelni ide, annál többet mi se fogunk tudni, szóval türelem
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- iPhone 13 128 GB Midnight Fekete Független
- Samsung Galaxy A53 5G 128/6GB fekete + töltő + S View gyári tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen