Hirdetés
- Nokia 3310 / 3330
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Íme az új Android Auto!
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
válasz #32711680 #2898 üzenetére
Hát nekem ma az se remekelt!
Annak mik lehetnek az okai, hogy bizonyos telefonon nem megy az FB-chat? (IM+ is besz.rt), másikon meg vígan?
Ja és nem állandóan áll fent a hiba, hanem napi X alkalommal. Természetesen pont akkor, amikor kéne...
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Dale
aktív tag
Kicsit lelombozódtam. Bementem a közeli AT&T boltba hogy kipróbáljam a Lumia 920-ast. Volt is kirakva, meg 820 és HTC 8X is, ami nem kék hanem konkrétan lila (valaki kérdezte korábban) de csinos, szeretem a lila színt.
A WP8-ra azt mondtátok hogy naaa az már aztán tuti tud csörögni és rezegni is egyszerre. Hát, ezt továbbra is urban legendként kezelem, ugyanis én konkrétan kipróbáltam és NEM TUD. Az ottani telefonoknál nem lacafacáznak, nincs kamu plasztik dummy, nem feltöltetlen, bekapcsolhatatlan, kártyátlan telefonok vannak hanem rendes előfizetésesek mobil nettel. Felhívtam a 920-at hogy lássam mi a helyzet, és ahogy a WP7, csak megrezzen aztán csak csörög, emelkedő hangerővel. Erre sincs opció természetesen, mindenképp kussból indul, az meg hogy nekem 5 csengés után megszakad a hívás és addig alig lesz valami hangereje, kit érdekel. Zsebben nem tudtam kipróbálni, szóval lehet hogy van játék a közelség érzékelővel, de nem tudom. Kipróbáltam a 8X-et is, mondván HTC, hát az biztos rezeg, de nem, az sem. A 820-at ki se próbáltam, azt nem venném meg. A 920 meg nem lopta be magát a szívembe, sose volt még ekkora telefonom és nem biztos hogy akarok egyet, pedig már úgy beleéltem magam.
Szóval akinek ez fontos, az döntsön ennek tudatában. Ha ti megkapjátok ezeket a telókat, próbáljátok majd ki a csörgést, biztos sokaknak érdekes lesz a beszámoló. Én egyelőre asszem kivárok, pedig ez lett volna a karácsonyi ajándékom, most a feleségem újfent gondban van hogy mivel lepjen meg. Amúgy itt a 920 és a 8X is elvihető $450-ért előfizetés nélkül, 2 évre aláírva meg asszem 100 dollár mindkettő. (Én teljes áron vinném szóval nem biztos hogy megér 450-et a váltás jelenleg, amíg az Optimus 7-el is jól elvagyok.)
https://enginedesigns.net
-
Lall
veterán
válasz #32711680 #2898 üzenetére
A L900-on egyelore tokeletes a chat resz. Ma a group chat ment egesz nap hibatlanul. Tegnap kibrobaltam a telefonalast is, az kicsit bugos. Szoval ha en hivok nincs vele baj, de mikor engem hivnak kuld egy ertesitot. Ezzel nem is lenne baj viszont mikor ranyomsz az ertesitesre es kozben meg tart a hivas, nem tudod felvenni, de a masik fel hangjat mar hallod. Ez a gyakorlatban annyit jelentett, hogy rezgett a telefon mintha hivnanak es kozben beszelgettem a haverommal. Nem mondom, hogy nem zavaro, igy visszahivtam.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
btudos
veterán
válasz Alexios #2904 üzenetére
Egyetlen pozitívumot fedeztem fel ezzel kapcsolatban: A 8X rezgőmotorja erősebb, és a hangszórója is milliószor jobb mint a HD7-é, így bízom benne hogy nem lesz ebből a dologból gondom... (amúgy miért olyan rohadt nagy dolog megoldani ezt és kinek a seggét kell rúgdosni hogy ez meg legyen oldva?) annyira alap lenne, de mégse...
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
btudos
veterán
PROBLÉMA MEGOLDVA!
Attentive phone-->pocket mode on és rezeg folyamatosan (tényleg folyamatosan, ami mondjuk elég érdekes) zsebben/táskában. Van itt rezgés, csak aktiválni kell. Aki így nem veszi észre hogy hívják, annak nem tudom mi kell. Bár kicsit elegánsabb is lehetne a dolog, elég béna hogy megszakítás nélkül rezeg, de legalább biztosra mentek a HTC-nél.
[ Szerkesztve ]
-
Murphistic
aktív tag
Közben megint szenvedek a Zunenal...nehezen megy ez a belakás nekem...
Nem akartam Windows 7-en frissíteni a telefont, mert akkor külön kell hurcolászni a backupot ( ami jó eséllyel el is szállt volna, lásd hdd problémás topikot )
Viszont Windows 8 alatt a Zune megmakacsolta magát és 80072EE7-es hibakódot dobál az Update kérésemre... (Can't check for updates right now.)
Ez nem az én napom, a technika, ahol tud kibabrál velem...
A gép újraindítása remélem segít, de az nem megy most, mert adatmentés folyik a külső HDD-ről. Egyébként próbáltam újracsatlakoztatni a telefont és újraindítani a Zunet is.(#2907) btudos: Az apró rezgés szerintem biztonsági funkció, hogy ne másszon le a telefon az asztalról. Vagy, hogy legyen mire fognod, hogy miért nem vetted észre az anyós hívását.
[ Szerkesztve ]
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
btudos
veterán
válasz Murphistic #2908 üzenetére
Nekem a rezgés önmagában biztonsági funkció. Asztalon nem rezeg semmiképp miközben csörög, csak zsebben, ahol az a dolga, különben nem biztos hogy egy Rákóczi úti buszos heringpartiban meghallom hogy csörög. A régi Nokiáknak volt olyan rezgőmotorjuk hogy lemászott a telefon az asztalról ha 5 centinél közelebb raktad az asztal széléhez, ez valóban elegánsabb megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
-
cerb
tag
Ezt láttátok? : http://m.sg.hu/cikkek/93301
Ennyit arról hogy melyik rendszeren hány app érhető el. -
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #2914 üzenetére
Engem nem boldogít, hogy droidon több a malware. Nem kell amúgy minden megbízhatatlan szart telepíteni
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
catroot
veterán
Találkozott már valaki olyannal, hogy a Music&Videos csempére rábök és nem enged be? Kipróbáltam a videólejátszást, hiába bökök a lejátszás gombra, kuka.... most nyomtam egy restartot.
Restart segített, kemény 4 napja nem volt újraindítva a telefon
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #2917 üzenetére
Nekem ez most jött elő, ilyen még nem volt. Mindegy, egy kezemen megtudom számolni, hogy hányszor kellett restartot nyomnom amióta megvan a telefon.
-
btudos
veterán
válasz Oppenheimer #2919 üzenetére
Ilyenkor gondolj bele hogy egy droiddal mennyi lenne az újraindítások száma, és rögtön jobban érzed majd magad
-
Murphistic
aktív tag
válasz Murphistic #2908 üzenetére
Sikerült a frissítés. Most már tangózhatok. Viszont a lock screen képe megváltozott, szörnyűűű. 2 Windows és 1 ZTE frissítés ment fel, szóval most már figyelnek a kínaiak . Valahol Shenzenben van egy képernyő, amin egyszer csak elkezd villogni egy apró pötty és amikor az a pötty kialszik, a ZTE munkatársai elvesztettek egy ügyfelet.
Egyébként tényleg segített az újraindítás.Ami eddig feltűnt, hogy most már a gépre csatlakoztatva is lehet netet használni a telefonon. Valami miatt a sima Mangóval nem volt ez a funkció.
-
btudos
veterán
Az integrált FB chat jelzi ha mobilról van valaki, és úgy is működik, végre
Ha jól tudom, ez 7.5-ön nem így van...
[ Szerkesztve ]
-
Murphistic
aktív tag
Haladok ... Sikerült beüzemelnem, hogy a PC virtuális Wifi hotspotjához kapcsolódjon a telefon. Balga módon szerintem a gépen volt elszúrva a beállítás, de lehet az update is segített. Ha valakit érdekel leírhatom, bár nem csak Windows Phone téma.
Szerk.: Egye-fene leírom ide, már most.
Windows 8 Pro próbáltam a legutoljára:
Rendszergazdai parancssorban
netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssid=hálózatneve key=WPA2jelszó
netsh wlan start hostednetworkEzek után az Adapterbeállításoknal a netkapcsolatot meg kell osztani a virtuális Wifi adapter felé ( + még engedélyezni a HTTP,HTTPS forgalmat, meg ami kell még )
[ Szerkesztve ]
-
Dunbar
senior tag
Desire HD-t használtam volna webkameraként, kipróbáltam vagy 5 appot, egyik sem működött viszont teliszórta az értesítési sávot reklámokkal és fagyott a rendszer utána, a kamerába pedig nem lehetett belépni onnantól. Nagyon örülök hogy vissza tudtam cserélni az Omniámat, az a pár nap amit a DHD-val eltöltöttem elég volt ahhoz, hogy végérvényesen megutáljam a droidot
-
Воланд
titán
ez rohadt jo lett.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
MODERÁTOR
válasz Murphistic #2928 üzenetére
Látom mélyre túrsz minden információ "érdekel minket", úgyhogy ha nem is reagál senki, attól még értékeljük a dolgot, mert lehet hogy később másnak hasznos lehet
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Sabre
őstag
válasz Alexios #2941 üzenetére
Pedig pont az alsó kettő ami elvileg a htc-n van csak, unokatesóm lumia 800-án nincsenek.
ez így tényleg
szerk.: látom közben meg jött a válasz, érdekes nekem mindig is meg volt pedig toltam rá resetet már.
Nálam nem akar az a bug a kezdetek óta megszűnni, hogy bekapcsoláskor a 7-es gombot nem bírod megnyomni lezárod a telefont-vissza és utána már minden számot érzékel.
Meg sokszor lassan talál gps jeleket, főleg az endomondo-nál zavaró ez.[ Szerkesztve ]
-
Murphistic
aktív tag
Rendben, akkor nem kíméllek majd Titeket . Amiről úgy gondolom, hogy hasznos, akkor azt megosztom.
Egyébként azóta egyszer már lefagyott az adapter, de mit is várhatnék egy Win 8 -as beta drivertől és egy egyébként is kísérleti technológiától ( Win 7-en nem is nagyon reklámozták, nem tudom, hogy 8-ason mi a helyzet ). Kihúzás és visszadugás segített.
Viszont az a szép, hogy a connectifyék reklámokért cserébe adják ezt, pedig a parancssor szebb is mint az ő felületük .
Egyébként a notebook beépített Intel adapterével nem működik, viszont a nemrég vásárolt TP-Link TL-WN722N-nel már OK valamennyire."A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
Ateszzero
őstag
Az normális ha a skype videohívásnál hiába dugom be a fejhallgatót , akkor is a külső hangszoró szól?
HTC Radar-rol van szo.[ Szerkesztve ]
-
amanoba
őstag
Épp most akartam beírni, hogy a múltkor írtam, hogy lehet előcsalogatni.
Viszont most vettem észre, hogy nekem meg nincs telepítve a sound enhacer vagy mi a tök, és már utólag nem is tudom, ha lesz hard resetem, majd talán akkor..Szerk. Közben kipróbáltam, pocket mode pipa és már csörög+rezeg is, egyéni csengőhanggal.
Adam014: nincs fent a htc appsban, és rákeresve se jelenik meg nekem.
[ Szerkesztve ]
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone eszközök szoftverezése, jelkód levétele, szoftveres meghibásodások elhárítása.
- Apple iPhone kamera lencse / kamera csere, garanciával!
- Apple iPhone hátlap/házcsere, garanciával!
- Apple iPhone akkumulátor csere, garanciával! Gyári minőség/Utángyártott alkatrészekkel!
- Apple iPhone kijelző csere, garanciával! Gyári/Utángyártott alkatrészekkel.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen