Hirdetés
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- iPhone topik
- A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Hirdetés
-
A könyvtárból sem fognak minket kidobni, ha az ASUS új egerével ténykedünk
ph A halkított kapcsolókkal szerelt, kábelmentes termék három színben választható, és igen hosszú üzemidőt ígér.
-
Árakat emel a Unity
it Vége az úgynevezett „runtime fee” árképzési stratégiának, ezzel párhuzamosan pedig árakat emel a Unity Software.
-
A hónap végén Xboxra is elérhető lesz a Dark Light
gp A PC-s és PlayStation kiadások után a Microsoft konzoljára is elérhető lesz a teljes kiadás.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Воланд
titán
azt mondja, hogy van olyan app, win7-re, amivel szinkronizalni lehet a fajlokat wp8 es a gep kozott. aztan ez az alkalmazas elerheto win8-ra is, meg ott meg van kulon egy metro stilusu alkalmazas is. de! dokumentum masolasahoz egyik sem jo, ahhoz az intezot kell hasznalni...
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
jo, de ez megint egy erdekes megoldas.
amugy esszel a 8s vasarlasa eseten:
"Memory (RAM). Some apps and features won't work on phones with less than 1 GB of RAM. To see how much memory your phone has, check the manufacturer's website or your phone's documentation."
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
tailor
őstag
7.8 infók "hamarosan". Kíváncsi vagyok, a Nokia szóhasználatában ez mit takar vajon. Egy hét? Egy hónap?
-
Воланд
titán
válasz Alexios #1605 üzenetére
ez megint egy hulye megoldas. engedelyezi az ms a kevesebb ramot, de akkor meg nem erheto el minden az adott keszuleken.... akkor mondanak azt, hogy 1gb a minimum es kesz. szvsz 2012-ben ez nem zavarna senkit.
-
Blyan
félisten
Na bazz, nem mondod, hogy a középkategóriás WP8 már nem támogatott minden szempontból.
Basszus, egy mára fos 3GS 256MB RAM-mal is tudja futtatni még a legújabb 3D-s játékokat, más kérdés, hogy emellett szinte semmi mást.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Воланд
titán
nem en voltam, itt irjak.
de legalabb tenyleg jol ertettem, a data sense-hez kell szolgaltatoi tamogatas...
-
gyuromoj
veterán
Valaki nem tud konkrét infot hogy mikor fogják tesztelni a 920-at itt a MA-n ill. egy esetleges T-s megjelenést?
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Blyan
félisten
válasz catroot #1623 üzenetére
Én még nem jelenteném ki. Csak a legnagyobb bajom az, hogy várni kell rá. :S Pedig most van lehetőségem továbblépni (céges támogatást élvezve ), és létező WP8 alternatíva helyett akkor i5 lesz.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz Alexios #1625 üzenetére
Azt mondták, de én kételkedem ebben. Szolgáltatónál franc tudja mikor lesz. Ráadásul én Lumia 920-ra tenném a voksom. A 8S kiesik a RAM miatt, a 8X meg kisebb kijelzővel akkora, mint a 920.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
catroot
veterán
Nekem méretben (igaz ebből tudnék engedni) és árban a legjobb alternatíva (külsőre meg nagyon bejött a fekete/fehér kombó) a 8S volt. Viszont így, hogy kvázi herélve van (jobban a RAM miatt, ugyanis amúgy sem tophardver) sajna felejtős.
Jó, idén tuti, hogy nem cserélek, szóval mehet le még pl. a Nokia ára. Ugyanis nekem a 8X nem tetszik, a Nokia 820 olyan áron nem kell, meg van pár dolog, ami nem tetszik benne.
Szóval marad így a 920-as Lumia, ami bejön, még a méretével is megtudnék barátkozni, viszont lehet február/március környékére nem igazán megy le az ára.
Na és mivel felhoztam az árát, nekem annyit (120+ lesz szvsz bőven az ára jövőév elején is) a váltás nem ér meg.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Blyan
félisten
válasz catroot #1628 üzenetére
Annyira nekem sem érne meg, bár ki tudja, ha meggyőző lett volna a demonstráció és a bejelentés, akkor talán.
Most költöttem el 130-at egy i4S-re, szóval akár lehetett volna WP8 is. De még mindig sok a kérdőjel sajnos.
Arról nem is beszélve, hogy lehetőség sincs egyelőre a kipróbálásra sem, nemhogy a vásárlásra.[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
veterán
Akkor b**zak meg magyaran...nehogy mar egy 100e keszuleket vennek es nem futna el rajta pl. Asphalt 7 meg PES13
Tudjak mit? Veszel Galxy Nexust, azon bar nem szivatjak ilyenekkel a jonepetWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
csoki46
senior tag
Jöjjön már valami infó 7.8-ról
-
l!nk87
aktív tag
Szerintem nem lesz update karácsony előtt,sőt, azt se mondják addig,hogy mit fog hozni, ezzel is segitsék az új készülékek eladásait ... Vam egy olyan érzésem,hogy az olcsóbb modellek kb. annyit fognak tudni mint a 7.8...
-
nagyúr
http://press.nokia.com/2012/10/29/nokia-lumia-920-and-nokia-lumia-820-now-shipping/?
"Nokia today announced that the Nokia Lumia 920 and the Nokia Lumia 820 will reach the first operators and retail outlets in select countries this week. Both phones will appear in stores in France and the UK this week,"
while (!sleep) sheep++;
-
l!nk87
aktív tag
válasz Alexios #1635 üzenetére
Én is a 7.8-ról beszélek,bár szerintem annak is 2 verziója lesz, gondolva arra,hogy a lumia 8-900-ból a hardvere miatt többet kilehet hozni,mint mondjuk a 610-ből,vagy a tania-ból...
Visszatérve az elejére arra gondoltam,hogy miért vennéd meg a 820-at,ha majdnem ugyanazt hozza majd a 800-as 50.000 Ft-tal kevesebbért ...
Szerintem ezért nincs megnevezve,hogy mit tartalmaz a 7.8. -
Lovey
csendes tag
FM rádió teljesen kikerült a wp8 alól? Tud valaki erről valamit?
-
MODERÁTOR
Komolyan mondom, hogy ha nem tudnám, hogy a MS mekkora vállalat, akkor azt hinném a szomszédom üzemelteti a pincében.
Ez a töketlenkedés ami megy a Wp körül, szerintem már nagyon gáz. Hónapok óta tudunk a 8-ról, meg a 7.8-ról, de a mai napig nem tudom, mikor fogom tudni megvenni a készülékeket. A mai napig fogalma nincs senkinek, hogy a 7.8 csak start screen-t adja-e, vagy mást is. Fogalmam nincs, hogy tudok-e pdf-et mailben küldeni, hogyan lesz a fájlküldés, mit takar, hogy natív appokat fejleszthetünk, milyen API-k érhetők el, vagy akármi. Semmit.
Mindezt úgy, hogy 3, azaz három WP8-as eseményt tekinthetett már meg a nagyvilág, amiből a tegnapi ráadásul több helyen is zajlott egyszerre, de azon kívül, hogy tudom, hogy Jessica egy piros 920-at kapott tőlük, aminek marhára örül a kamerák előtt, ló**art nem mondtak el.Mindezt pedig úgy, hogy marhára kellene pedálozniuk, ha labdába akarnak rúgni az iOs, vagy a droid ellen. Mindezt úgy, hogy lelkes WP7 "bétateszterek" 2 éve tesztelik a WP8 elődjét..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Lall
veterán
Pedig valami bűzlik Dániában. Ma voltam a Telenornál és készítettek egy új pultot amin csak Nokia kiegészítők (NFC-s hangfal, Bluetooth fülesek, ez az újfajta fejhallgató stb..) voltak (ezt a pultot amúgy az egész debreceni T-Mobile felsővezetés is szemügyre vette). Kérdezem a Telenoros barátosnémat, hogy tud -e valami konkrétumot, lesz -e valami akció, jönnek -e új készülékek? Annyit tudott mondani, hogy november 5-től lesz új készülékük, de még nem tudja, hogy mi. Lehetséges, hogy már a WP8-as Lumiák, HTC-k???
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
MODERÁTOR
Kiindulva abból, hogy a JBL-el (NFC és BT képes hangszórók) és a Monsterrel (BT fülhallga) elég korrekt felhozatalt hoztak össze a Nokiások, szinte biztosra veheted, hogy oda az új Lumiák kerülnek.
szerk.:
A Developer conferencet itt lehet majd követni.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
MODERÁTOR
válasz catroot #1648 üzenetére
8.30-kor (szerk.: Pacific Time Zone szerint 8:30, itthon 16:30) kezdett a stream, azóta a szakállas táncikál, pofázik a saját cégéről és appjairól és zenél. Most pl. olyan zenét tol, mintha egy Isztambuli bazár szakadt volna rá egy rave partyra. Kicsit már sok.
btw. kezdesz el Lalllosodni. Minden második gondolatod paszulyba fújás.
pushalias: bocsi, nekem ez a banda kimaradt
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen házat vegyek?
- Cyberpunk 2077
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen