Hirdetés
- Google Pixel topik
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Íme az új Android Auto!
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- Vernee Thor - mondhatni isteni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoleer
senior tag
nem tudjátok hogy kb mennyi lesz a 920 ára? 160-170 körül?
-
zsoleer
senior tag
válasz Oppenheimer #1905 üzenetére
8x már jövöhétöl hivatalosan lehet kapni itthon 140K áron
-
btudos
veterán
40 k-t nekem semmiképp nem ér meg. Édesanyámnak Lumiája van, végignéztem a Nokia Collection-t, nem nagyon van olyan cucc ami miatt kifizetném a plusz pénzt. Ellenben a HTC alkalmazásait kezdetek óta használom nagy megelégedéssel, nekem valószínűleg jobban fájna azok hiánya, mint az ingyenes Nokia Drive nemléte.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
tybsen
addikt
válasz zsoleer #1906 üzenetére
Itt neztem meg az europai arakat.
-
MODERÁTOR
Lalll és Blyan:
Akkor veszek Nokiát (L920), ha rendben lesznek azok az appok nagyjából, amiket iOS-en is használok.ezekből már eddig is nagyjából működött:
twitter, facebook, kik messanger, hvg, skydrive, whatsapp, vimeo kliensAmi hol működött hol nem:
foursquare, 9gag kliens, rendes YT kliensAmi abszolút szar volt, vagy nem létezik jelenleg WP7-re de nekem nagyon fontos:
viber, egy AVPlayer (iOS) vagy RockPlayer (droid) szintű videó lejátszó, skype - ezt ugye tudjuk hogy elvileg nagyon jó lesz, Waze, teamviewer kliensAmi viszont a legjobban bassza a csőröm, hogy működjön a rohadt notification rendszer. Ha az nem fog olyan patentül menni, ahogy iOS-en vagy droidon, akkor marad az iOS
plusz az MS vesse be minden befolyását a szoftverfejlesztőknél, és igenis követelje meg, hogy a droid / iOS kliensekkel párhuzamosan EGYSZERRE jelenjen meg a WP verzió is, mert az hogy egy tetves angry birds seasons pl. 1 évvel megjelenés után sincs meg WP-re egy kicsit cinkes (nem kell szó szerint az AB-öt alapul venni, de értitek a lényeget).
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Thome
veterán
A gyári WP7 zenelejátszójával lehet valamit kezdeni, hogy esetleg tudjak az ujjammal is random helyekre beletekerni a zenében? Mert ez így elég röhejes...
[ Szerkesztve ]
-
laccy88
senior tag
kérdés HTC-seknek
HTC Hub
kirakva az alapképernyőre "csempeként" igen jól néz ki, és hasznos az időjárás jelzés. hasznos lenne, ha frissítené magától. Jól látom, hogy az alapképernyőn nem frissül magától, csak ha megnyitom a hub-ot? -
btudos
veterán
válasz laccy88 #1918 üzenetére
Igen, ha jól emlékszem nem frissíti magát (nem ma volt hogy utoljára próbálkoztam vele )
Ajánlom gyorsan lecserélni valami alternatív időjárás-jelző progira
crey: Nekem sose sikerült begerjeszteni, lehet csak dzsinneknek működik
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
MODERÁTOR
Találsz majd még ennél rosszabbat is
Aztán két dokog következhet:
A., megtanulsz élni a rendszer gyerekbetegségeivel, és megszokod őket
B., eldurran az agyad, és beszerzel valami mást... Aztán rájössz, hogy azért máshol is vannak baromságok, és visszasírod a WP7 kis baromságaitSarcasm: just one of the many services I offer.
-
laccy88
senior tag
nem tudom, fel merjem-e tenni a kényes kérdéseket
1. a zune-n kívül más megoldás nincs, hogy ide-oda másolgassak pc és wp között? Fájlkezelő féle?(WP Device Manager persze nem működik, csak ha unlock-olt a teló[ha jól észleltem])
2. létezik emészthető leírás, "unlock" sikeres végrehajtásához? -
Thome
veterán
3rd party lejátszó nem létezik? Vagy fuck off a usernek?
Nem az a lényeg hogy iOS kopp hanem hogy ott a kis csúszka.
(#1924) crey: Android felejtős mert lassú, bugos kula az egész, iPhonera nincs pénz (minimum i4), szóval marad ez...
[ Szerkesztve ]
-
Dale
aktív tag
Nem tudom érdekel-e valakit, de kipróbáltam: a 7.x-re fordított appok nem tudják kihasználni a megnövekedett kijelzőterületet. Persze ez valahol egyértelmű, mindenesetre a 480x800-as felbontásra renderelt "kép" felskálázódik automatikusan hogy olyan széles legyen mint a WP8-as telefon kijelzője, letolódik a kijelző aljához, fölötte pedig a maradék területen üres fejléc lesz.
Nagyon pöpec amúgy a Hyper-V alapú emulator, mindhárom (WVGA, WXGA és 720p) felbontásra van image, plusz a 7.x-re is persze. Kicsit sajnálom is hogy felraktam a VS2010-et a Windows 8 telepítése után, mostmár a VS2012 teljesen jó WP fejlesztésre is a WP8 SDK-val.
https://enginedesigns.net
-
Blyan
félisten
Srácok, kéne egy kis segítség:
Adott egy WinXp, a netet - laptopról van szó - kellene megosztani a telefonnal.
Tehát laptopról a telefonra, nem fordítva.
Megoldás?The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
MODERÁTOR
ha van wifi a gépen, akkor tudsz belőle hotspot-ot varázsolni, csak kell hozzá egy segédprogram, mindjárt megnézem mi volt az
szerk: http://www.softpedia.com/get/Network-Tools/Misc-Networking-Tools/WiFi-HotSpot-Creator.shtml próbáld pl ezzel
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Blyan
félisten
válasz Mathematics #1936 üzenetére
A Nexusok és a JB variánsai teljesen jók és jól használhatóak. Ritka a FC, a lassulás se gyakori. Aki droidot akar, az így gondolkozzon szvsz.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Integrale
veterán
-
Blyan
félisten
válasz Integrale #1938 üzenetére
Nem mondtam, hogy a többin gyakoribb, azt, hogy ritka. Utalva arra, hogy a puritán, direkt hw-re tesztelt android változatoknál nincs jobb. Márpedig a Nexusok ilyenek. Szerintem ha valaki nem a kivagyizós csúcshw-re gerjed, és/vagy le tud mondani a gyártók felhasználói felületéről (amit nem tartok lehetetlennek, mert a ICS-től kezdve a stock android tök jól néz ki) akkor Nexusra tegye a vokság.
De ez nem ide való.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Mathematics
csendes tag
Ezt jó hallani. Nekem sincs sok bizalmam az Android irányába, de úgy tűnik nincs más választásom. A Windows Phone 8 -ról hallottak számomra csalódást okoztak (drukkolok, hogy a későbbi rendszer jobb legyen), az iPhone 5 nagyon drága, pláne hogy én a Telenorral szeretném használni.
Az egyetlen reményem a Nexus 4-ben lévő nagyon-nagyon erős hardware, és a Google által kiadott remélhetőleg stabil Android. A UI valószínűleg nem lesz olyan szép, de mint írtam nem tűnik úgy, hogy lenne más választásom.
Most egyébként egy LG Optimus 7 -et használok.
-
Oppenheimer
veterán
válasz Mathematics #1941 üzenetére
Lehet hogy együtt térünk át WP-ről Nexus 4-re.
Ha ez bekövetkezik, akkor is árgus szemekkel fogom figyelni a WP fejlődését, és ha végre tényleg kiforrott lesz/nem túlárazott, akkor majd visszatérek
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #1942 üzenetére
Fogjátok meg szépen egymás kezét és ballagjatok be egy templomba, majd 10 miatyánkot mormoljatok el az orrotok alatt. Ezek után talán áttérhettek. Talán...
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Blyan
félisten
Szerintem azért tegyetek egy próbát. Az android mindig csak android marad.
-
catroot
veterán
-
MODERÁTOR
ajj, legalább ne büszkélkedjetek ezekkel a káros gondolatokkal
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
tybsen
addikt
válasz catroot #1946 üzenetére
Egyebkent tenyleg durva, hogy a google ezzel az arazassal sokakat gondolkodoba ejt. Es ahogy igy korvonalazodik szamomra az utobbi napokban, a wp8 szepsegen kivul nem sokat veszit az ember. (engem csak az LG mivolta zavar a Nexusnak). Bar ketsegkivul sokat szamit a design, csak ha az embernek nincs annyi penze vagy nem akar annyit aldozni ra... (arrol nem is beszelve, hogy pl. a lumia 900 nehany honap alatt zuhant 300 EUR-ra, majdnem 50%-os areses, persze nyilvan nem esett volna ekkorat, ha megkapja a wp8-at, de akkor is durva.)
Titkon remeltem, hogy a Nokia - tekintettel a google hetfoi nehany oraval korabbi bejelentesere - a wp8 sajtoesemenyt kovetoen reagal es bejelent egy nagy arvagast.. es a 600 EUR Lumnia 920 arat csokkenti pl. 450-re, a 920-et pedig 350-re. Még igy is magas arak, de legalabb elerhetok, legalabbis az ember gondolkodoba esik, hogy "csak egy kicsivel tobb" egy wp8 modell. Viszont a 350 EUR N4 es 600 EUR L920 kozott nem kicsi a kulonbseg.
-
MODERÁTOR
Ilyen lett volna a notification?
"Because we ran out of time. It’s very very important to me… we get tons of feedback from developers that they want something like that as well. I promise we’re thinking very very hard on that one."
[wmpoweruser][ Szerkesztve ]
Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone eszközök szoftverezése, jelkód levétele, szoftveres meghibásodások elhárítása.
- Apple iPhone kamera lencse / kamera csere, garanciával!
- Apple iPhone hátlap/házcsere, garanciával!
- Apple iPhone akkumulátor csere, garanciával! Gyári minőség/Utángyártott alkatrészekkel!
- Apple iPhone kijelző csere, garanciával! Gyári/Utángyártott alkatrészekkel.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen