- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pushalias
addikt
Fontos vagy nem fontos neked, egy szempont. Nekik is, hiszen osztályozták. Low-ligt képek esetében a 920 fölénye lealázó, egyéb esetekben is valamivel jobb, és akkor még ott az OIS. Ezek után azonos pontszámot adni az meglehetős elfogultságot jelent. Ez nem olyan, hogy nekem jobban tetszik a csempe, vagy az ikon, vagy én jobban szeretem a polikarbonátnál az alumíniumot.
-
pushalias
addikt
Dícsérjék, nincs azzal baj, de az pl. hogy van, hogy a kamerája ugyanolyan osztályzatot kapott a Verge-től, mint a 920-é? Nem érzed egy picit sem elfogultnak? Hm? És ha a kamerák közötti józan ésszel letagadhatatlan különbség így eltűnik náluk, akkor a többi osztályzat mennyire jogos szerinted?
Nem elfogulatlanok? Hogy érzed?
(#2011) frisco Hát hogy a tökbe lenne a Verge elfogult? Juj, ki mer ilyet állítani? Aljas rágalom!
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
Mindegyik Nexus lekerekített, és az nekem nem jön be A Nexus 7 jól néz ki, de számomra nincs értelme a 7 colos tabletnek, a Nexus 10 meg megint csúnya, így az se játszik. Így hiába lenne kedvem Nexus-t venni, nincs olyan ami tetszene, marad a 8X, ami az arányaiban kicsi kijelzőjével együtt is kegyetlen mód tetszik, főleg ha tényleg az a szép kék kerül forgalomba, és nem a marketingfotókon szereplő liláskék
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest