Hirdetés
- Google Pixel topik
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Íme az új Android Auto!
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- Vernee Thor - mondhatni isteni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Már ha valóban bele is teszik a későbbiekben, valami ilyesmi formában.
Simán el tudnám képzelni, hogy elmulasztott esemény után a felső sortól kezdve kitenné ilyen dupla méretű csempékben a dolgot(alattuk meg ott lenne, amit te kipakoltál ugye), amit egy sarokban lévő x-el bezárhatsz, vagy a figyelmeztetésre kattintva egyből a megfelelő helyre dob(és közben bezárja ezt a figyelmeztető csempét).Vagy akár így is, hogy egy réteggel föléjük teszi oda.
Everybody lies.
-
kezman
őstag
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
-
nagyúr
A Verge-n van videominta, az OIS szuper. A sima nappali kepek csak egyszeruen jok (kb. I5 minoseguek).
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
-
Oppenheimer
veterán
-
Thome
veterán
WP7-re egyébként még kapunk rendes notification rendszert, vagy felejtsem el? Android 2.1-en is jobban működik mint itt...
-
Blyan
félisten
Látom, forradalom vagy lázadás készül. Mindenki lemond a WP8-róla, Android javára. ? Ez azért epic fail...
Főleg annak fényében hogyha félkész WP7 mellett meg mekkora kitartás volt.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
tybsen
addikt
Akkor Te is abba a 2%-ba tartozol, aki wp-t hasznal.
-
Oppenheimer
veterán
válasz Barthezz2 #1965 üzenetére
Ez teljesen igaz volt jelly bean előtt, de azóta változott a világ Meg az ember kiváncsi is ugye... Galaxy Nexus is hozza sebességben a WP8 szintet, nem hiszem, hogy nagy mellényúlás lenne a Nexus 4. Sajnos pont 2 napja nyomogattam meg egy osztrák SGS2-t ICS-vel és az is meglepően reszponzív volt. Animáciők folytonosak, képelforgatást meg valós időben végrehajtotta (animálva), mint egy iphone. Amúgy buherálatlan volt és minden gyári rajta. De mondom, majd meglátjuk hogy a 8X és N4 hogy lesznek árazva a Trénél. N4 mellett a sokkal több app, rendes notifi rendszer és az ár szól, 8X mellett meg a wp8 szépsége és a jövőjébe vetett hit
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #1971 üzenetére
Ha nem lenne ez a b.szakodás a wp8-nál az fél giga rammal, akkor meg se fordulna a fejemben a váltás N4 felé.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
MODERÁTOR
Az a baj az ember rohadtul kényelmes fajta.
Igaz, sok gyerekbetegsége, hibája, hiányossága van a WP-nek a többivel szemben, de már nagyon megszoktam, hogy minden összefügg mindennel, minden aminek egy helyen kell lennie, ott van. Pikk-pakk elintézem amit akarok, és nem kell 3rd appokat nyitogatni, meg hasonlók.
A skydrive Wp és Win8 integráltsága meg szintén. F1-et akarok tolni, netről leszedek egy setupot egy pályához, lementem txt-be, skydrivera fel, játék indít, aztán telefonon megnyitom, és játékba beállít. Tudom, alt+enter a játéknál, de azért így mégis jobbDe ez csak egy példa a sok közül, mert ugye bármit felteszek, mindenhol elérem mindenféle bajlódás nélkül.
Szóval nehéz lenne itt hagyni a WP-t, de ez a szöszölés, meg gyakorlatilag a nem egyszer önmagukat való tökön szúrás a MS részéről, és hasonlók, kicsit kezd sok lenni..
Everybody lies.
-
nagyúr
válasz Barthezz2 #1977 üzenetére
> Szóval nehéz lenne itt hagyni a WP-t, de ez a szöszölés, meg gyakorlatilag a nem egyszer önmagukat való tökön szúrás a MS részéről, és hasonlók, kicsit kezd sok lenni..
Hat, ha idaig kibirtad, akkor butasag lenne most otthagyni a platformot. Annyival nyiltabb/bovithetobb lett az egesz, hogy - elvileg - most fel kene gyorsulnia a fejlodesnek.
while (!sleep) sheep++;
-
Blyan
félisten
De pont a fő es keményvonalas WP felhasználók elegedetlenkednek.
Pedig most sem tudni semmit a WP8-ról. Akinek eddig jo volt, annak a WP8 is jo lenne.
Ami az alkalmazásokat illeti, azok meg most kellene hogy felfussanak, amelyek használják az új es eddig elérhetetlen apikat.Megmondom őszintén, nekem egyre jobban tetszik a WP8. Jövőre egészen biztos beszerzek egyet.
Android nagyon jo lett mostanában, de továbbra is Android marad. Rondak es egységtelenek az alkalmazások. Annyi változott hogy mára mar nem döcög. Hurrá! De nekem ettől még csak kényszerű alternatíva lehetne.Emvy:
Maximálisan egyetértek. Ha most meg meg lenne a WP7-es telefonom, akkor meg nagyobb valószínűséggel maradnék.
De nekem hamarabb kellett egy használhatobb választás.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
kezman
őstag
Ez így igaz, amig a boltba nyomkodod, fiamnak sgs2 van, ha tele van pakolva ( app, játék stb) ugyanúgy szaggat mint a többi, droid az csak droid persze ez a saját véleményem, nem kell elfogadni de vitatkozni sem érdemes
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
MODERÁTOR
Két problémám van csupán:
-Még mindig rohadtul nem világos minden(ok, lassan jön mindenféle teszt, és az lesz, de ne így kelljen már egy felkapaszkodó rendszerről megtudni amit szeretnék)
-Nincs olyan készülék, amire azt mondanám 100%-osan, hogy igen, ez kell.
Everybody lies.
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #1981 üzenetére
Ha most állnék telefon vásárlás elott akkor nem várnék vele egy évet. Sőt, van lehetőségem (lesz talán) céggel vetetni egy i5-t, ha most kapható lenne a Lumia 920 akkor komoly dilemma lenne belőle.
Ami az iphone mellett szólna az az hogy mar féléve azt használok.
De ha most WP-m lenne akkor sokkal inkább arra dőlnek a mérleg nyelve.[ Szerkesztve ]
-
tailor
őstag
Gyerekek, megjavult a fizetési rendszer a Microsoftnál! Hozzá tudtam adni a Visa kártyámat, amit eddig semmilyen módon (telefon, web, Microsoft ügyfélszolgálat) nem fogadott el. Éljen!
-
MODERÁTOR
A Buildről ti találtatok rendes összefoglalót, vagy legalább kicsitt jobban kifejtett újdonságokat (milyen APIkat nyitnak meg, 90%-at a developerek keresenek teljesitettek, de hogyan, és hogy férhetnek hozzá a rendszerhez, stb).
Ja és ez elég szimpi.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
blex
senior tag
hűtlen banda...
crey: én még a fő előadást is csak a kecskeszakállas bácsiig láttam.. ott volt valami érdekes?
-
Воланд
titán
valaki valaszoljon neki, thx!
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Asszociációs játék. :)
- ASUS notebook topic
- Google Pixel topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- További aktív témák...
- Apple iPhone eszközök szoftverezése, jelkód levétele, szoftveres meghibásodások elhárítása.
- Apple iPhone kamera lencse / kamera csere, garanciával!
- Apple iPhone hátlap/házcsere, garanciával!
- Apple iPhone akkumulátor csere, garanciával! Gyári minőség/Utángyártott alkatrészekkel!
- Apple iPhone kijelző csere, garanciával! Gyári/Utángyártott alkatrészekkel.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen