Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- Taroltak a Pixel 9-ek a DxOMarknál
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
-
IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
ma Egy kvázi ismeretlen PhoneMax nevű cég standján találkoztunk a Q9 minivel.
-
Már meglévő dizájnra épül az Acer PC-s kézikonzolja
ph A Nitro Blade 7 feltűnően hasonlít a Terrans Force Handle 5-re.
-
Megjelenési dátumot kapott a DROVA: Forsaken Kin
gp A PC-re és konzolokra szánt pixel-RPG a tervek szerint október közepén debütál.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
válasz MasterMark #1100 üzenetére
Kicsit kezdek magamra ismerni, az utóbbi pár napban én kérdeztem úgy, hogy megvoltam kavarodva
(nem bántásként gondoltam nábob!)
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
nábob
tag
válasz MasterMark #1100 üzenetére
Konyhanyelven: csatlakoztatom a telefont egy wifi halozatra majd usbvel pcre, hogy aztan "menjen" a net a gepen is.
Harap utca három alatt megnyílott a kutyatár
-
gzbotii
veterán
-
félisten
-
Integrale
veterán
Sziasztok!
Olyan furcsaságot tapasztaltam az Optimus 7-nél, hogy ha be van kapcsolva a wifi, csatlakoztatva van egy hálózathoz (kiírja, hogy csatlakoztatva, állapotsoron a wifi jele fixen fehér),
aztán kikapcsolom a telefont, majd újra be, a wifi ugyan azt írja, hogy csatlakoztatva, de az állapotsoron az ikon alapján még keres! Internet van, de kicsit zavaró, hogy pörög az ikon, mert ebben az állásában nem tűnik el!Másnál is van ilyen bug?
"Bad reklám is reklám too"
-
gzbotii
veterán
válasz catroot #1106 üzenetére
-Wifi hot-spot nem megy rajta (mondjuk ez nem tudom miert)
-SMS megirasa utan 10bol 6 alkalommal eltunik a billentyuzet - es nem, nem user error, tobbszor kiprobaltam es figyeltem ra
-ha valakit hivok es az kinyomja, akkor az a hulye csipogas..k**va bosszanto neha
-nem mennek a szolgaltatoi kodok (pl *100#)A tobbi csak bosszanto, de pont, a Wifi hot-spot baki kivagta a biztositekot. Mi a f***om baja lehet? Vonaton hasznalnam a tablettel a netet, mert abba nincs 3G modem (de minek is kene bele) de persze nem tudom megosztani a netet.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
gzbotii
veterán
Amikor megvettem, 3 uodate jott, es a Zune es a telefon szerint is a legfrisseb szoftver van rajta.
catroot: a tabomon valoszinu fogok ROM-ot cserelni de en azert szeretem a WP-t, mert megadod a live ID, FB cimed es hasznalod 2 evig kikapcsolas nelkul
Nem, hogy fozunk ilyen meg olyan ROM-okat es rootolunk meg flasheljunk hetenteWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
félisten
Sehogy se tudok telefonszámoz feketelistára rakni?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Lall
veterán
válasz Plazmacucci #1117 üzenetére
Majd wp8-ban.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Integrale
veterán
-
mrhitoshi
veterán
Hol lehetne elérni a supportot, az új szerződés elfogadása közbeni probléma miatt ?
Próbálkoztam az xbox.com-on oldalon, de egy rakás fos, hívni meg nem fogom őket. (Majd pont én fizessek az ő problémájuk miatt. )
Onlien chat nuku, amikor meg rá megyek, hogy email-t küldenék, akkor ahova küld, ott nincs olyan pont, hogy online adatbiztonság stb...[ Szerkesztve ]
PS4
-
Integrale
veterán
Mi ez az uj szerzodes dolog?
"Bad reklám is reklám too"
-
@matthew@
őstag
PDF-et vagy Word doksit hogyan tudok feltenni a telefonra?
Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Illetve még az lenne a kérdésem h akkor mi történik ha csinálok egy hard reset-et és utána egy új Windows Live ID-t csinálok akkor a telefonszámaim elvesznek vagy azokkal mi lesz?
Matthew 24:42
-
félisten
ha freemail-es levelre valaszolok, a cimzett a sajat levelet kapja vissza. A kis faszom kezd telelenni ezzel a buzi levelezovel.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #1138 üzenetére
A freemail.hu szerintem minden levelező legalja :/
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
blex
senior tag
wp8 emulátor
igazából semmi különös/új, de azért mégis csak érdekes, hogy van ilyen -
gzbotii
veterán
válasz bull84ghia #1136 üzenetére
Ez mindefele hack nelkul
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
catroot
veterán
Par napja lemondtam a netet, ma megrendeltem ujra. Erdekesseg, hogy a wifi beallitashoz nem tudtam belepni (net aktivalas utan), aztan kikapcsolasnal a 'goodbye' feliratnal csontra fagyott a telo. Akksi ki es azota megy rendben. Csak fura volt.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Jones528
tag
Valaki tudna segíteni,hogy hogyan kell biztonsági mentést csinálni Zune-nal?Köszi
Nokia Lumia 1020
-
tomcsi83
csendes tag
Sziasztok,
létezik WP-re "boarding pass" féle app? Hétfőn utazok és gondoltam óvom a fákat és nem nyomtatnám ki a beszállókártyát. Almára már láttam, de WP-re sehol se találok.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Íme a Silent Hill 2 Remake első másfél órája
- Milyen házat vegyek?
- XPEnology
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Magisk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy J3 (2017) Duos
- IPhone 12 128GB gyári független 100% hibátlan akku 100%
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen