Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
Tavaszi szél Pixelt áraszt
ma A Pixel 9a és az Android 16 is a vártnál korábban érkezhet.
-
TMNT: Splintered Fate - Jövő hónapban érkezik PC-re
gp A készítők egy publikus demóval készültek, ezt bárki letöltheti Steamről.
-
Digitális Állampolgárság Program
lo Talán láttátok utcán a hatalmas "legyél te is digitális állampolgár" reklámokat. Ugyanis született egy...
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frisco
aktív tag
válasz catroot #2008 üzenetére
Igen, erre céloztam, ha az Engadget cikk - mely egyébként összességében abszolút pozitív verdiktet hozott - véleménye elfogadható akkor fura, hogy ezt részrehajlónak láttatod.
Amúgy tetszik az egész koncepció (ezért is követem a fórumot) bár a korlátok miatt még nem igazán az én rendszerem.btudos: igazad van, a szűk keresztmetszet a design, ez igaz a Nexus S-re, a legutóbbi Nexus-ra és a mostanira is. A mostani Nexus 10 is meghökkentő számomra, bár a Nexus 7 pofás.
[ Szerkesztve ]
-
frisco
aktív tag
válasz pushalias #2048 üzenetére
Megvallom számomra a kamera a érdektelenebb szempontok egyike a telefonomnál, sajnálnám ha pl. egy családi képet telefonnal készítenék, pár év múlva már nem számít minőségnek. (igen, tudom, ad hoc megoldásokra jó, elismerem)
De azért megnéztem tételesen mindkét masina képeit és tényleg kicsit jobb képeket készít a kamerája.
Az, hogy elfogult-e a Verge én nem tudom megítélni, gyanítom Te sem, legfeljebb érzésre ezt vallod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen