Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
- iPhone topik
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Tíz éves lett a Destiny széria
gp Alig néhány óra múlva további részleteket tudhatunk meg arról, hogy mi vár ránk a franchise jövőjében.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
polonic
félisten
válasz Plazmacucci #2153 üzenetére
4,3-as a kijelzője.
Az is szuper lenne, ha nem akkora lenne a felbontása.
-
catroot
veterán
válasz polonic #2156 üzenetére
Naugye!
Amúgy talán még a 8X, amit elviselnék. Csak kérdés, hogy itthon milyen áron lesz. Mert Telenorhoz nem igazán akarok átmenni, főleg nem 2 évre...
Bár lehet, hogy kisvállalkozóival eltudnám így hozni és úgy viszont nem olyan rémes az ára.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
MODERÁTOR
-
negyedes
addikt
Lehet mar allitani kulon a media lejatszo hangjat es a rendszer hangjat?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
littlelion21
addikt
A Nokia Music az 1st gen Lumiákra is elérhető lesz (vagy csak álmodtam)?semmi, nem szóltam.
polonic: az eq-vel felturbózott frissítésére gondoltam, csak nem voltam elég pontos.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dzsosy
senior tag
-
Alexios
veterán
Háát, nekem volt a kezemben 820 és határozottan nehezebb volt mint a mozart-om, vagy mint egy átlagtelefon, és nem volt olyan nagyon kényelmes.. Mondjuk engem a csillogó házával riasztott el, nagyon durván gyüjtötte az ujjlenyomatokat, meg gondolom karcolódni is szeret majd.
-
Blyan
félisten
Lehet a wpseven blogtulajnak ez mindegy, nekem nem. A iPhone 4S is elég nehéz a maga 134 grammjával (pedig üveg és aluminium), de az még bőven bírható, viszont 185 gramm kurvára nem kevés.
Sorry, az én hibám. Lófaszt![ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
félisten
-
catroot
veterán
Az amúgy elképzelhető (maradva a ram-hiánynál, bocs, hogy megint felhozom!), hogy a HTC 8S az 512mb ram-al wp8 alatt tulajdonképpen, olyan, mint a Nokia Lumia 610 a 256mb-al 7.5 alatt?
Szóval, hogy a 8S tulajdonképpen az alsó szegmenst képviseli, bizonyos megkötésekkel.
Tegnapelőtt nézegettem haver Note-át és azt néztük, hogy tulajdonképpen most melyik nehezebb? Az Omniám, vagy a Note? Ugyanis, ha hiszed, ha nem, nem tudtuk eldönteni, hogy melyik nehezebb. Kézben tartva azt mondtam, hogy talán az Omnia.
És most néztem meg, hogy a Note 178g, az Omnia pedig 138g.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz catroot #2172 üzenetére
ezen az aron nem lehet also szegmenst kepviselni. es remelhetoleg nem olyan megkotesek lesznek, mint a 610 eseten, mert, mert arra megfelelo szavakat sem talalok.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Alexios
veterán
Szerintem nem, mivel ott a rendszer fogja vissza a dolgot(nincs bg task ilyesmi). Bár nem tudok sokat a 8S-röl, de szerintem rendszer szinten meg fog kapni mindent, és fogja tudni futtatni a wp7-re már megírt programokat is, de a késöbbiekben egy komplexebb, több ramot használó programot már nem. Illetve a multitasknál lehetnek még gondok, hisz kevesebb ram -> hamarabb lelövi a háttérben ramba pakolt alkalmazásokat.
-
legiaap
nagyúr
válasz Plazmacucci #2171 üzenetére
Jó hasonlat. Legalább lehet érezni ebben van anyag, nem pedig egy búcsúban lőtt szutyokfón.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Blyan
félisten
válasz Plazmacucci #2171 üzenetére
Ritkán hordok 20deka párizsit a zsebemben télen nyáron.
Amúgy meg mit hisztizel, utoljára ilyen nehéz telefonom 10 éve volt, talán megengedhetem magamnak, hogy ne tetszen. Blöki.Legiaap, Te hibád amiért most is búcsúban lőtt szutyokfont használsz.
Vagy a pehely könnyű omnia 7 kivétel?[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
btudos
veterán
válasz catroot #2177 üzenetére
Szerintem sokára lesz az, mire gond lesz az 512 MB RAM, és akkor se az alapvető dolgokhoz, vagy hasznos appokhoz, hanem a durva játékokhoz lesz kevés, azt meg nem hiszem hogy 4"-on nagyon erőltetni kell
Szóval ha megfogott a 8S, szerintem nyugodtan vágj bele
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Blyan
félisten
Azért az ne legyen mar büszkeség, hogy nem tudod eldönteni két tárgyról melyik nehezebb.
Nekem nehéz, es nem tetszik, akit ez meg zavar es bántja a lelket a véleményem, az tehet egy szívességet.[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
Ha csak rólam lenne szó, akkor azt mondám, hogy ok. Csak hirtelen kézbe véve hármunknak nem volt annyira szembetűnő az a 40g különbség.
De itt jegyezném meg, hogy mindkét teló önmagában nem a könnyű, légies kategóriát képviseli.
Ettől neked lehet még nehéz a 150g is zsebben, nincs ezzel semmi baj. Nekem is külön élvezet lenne nyáron rövid gatyában hordani
[ Szerkesztve ]
-
btudos
veterán
válasz catroot #2182 üzenetére
Nekem nincs bajom a HD7 súlyával nyáron sem, pedig nem egy pehelysúlyú versenyző (162 g), a Ray mellette kifejezetten játékszernek tűnik, azt a 100 grammot amit képvisel, meg a kis hangyaf*sznyi méretét meg se érzem a zsebemben
-
MODERÁTOR
Minimum hardware requirements for Windows Phone 8:
Qualcomm Snapdragon S4 dual-core processor
Minimum 512MB RAM for WVGA phones; minimum 1GB RAM for 720p / WXGA
Minimum 4GB flash memory
GPS and A-GNSS; GLONASS is supported if OEMs decide to include it
Support for micro-USB 2.0
3.5mm stereo headphone jack with three-button detection support
Rear-facing AF camera with LED or Xenon flash, optional front-facing camera (both need to be VGA or better) and dedicated camera button
Accelerometer, proximity and ambient light sensors, as well as vibration motor (magnetometer and gyroscope are optional)
802.11b/g and Bluetooth (802.11n is optional)
DirectX graphics hardware support with hardware acceleration for Direct3D using programmable GPU
Multi-touch capacitive touch screen with minimum of four simultaneous pointsLiveSide notes that some Microsoft documentation suggests that for a fully functional Windows Phone 8 handset 1 GB is in fact the absolute minimum, with the official Windows Phone 8 “How-to” website noting:
Memory (RAM). Some apps and features won’t work on phones with less than 1 GB of RAM. To see how much memory your phone has, check the manufacturer’s website or your phone’s documentation.
Everybody lies.
-
RicsTrocs
csendes tag
Lumia 800 érdemes megvenni?
-
RicsTrocs
csendes tag
Kinek van tapasztalata a Lumia 800-al kapcsolatba? És mi a véleménye?
-
btudos
veterán
válasz RicsTrocs #2194 üzenetére
Mindannyiunknak nagyjából az a véleménye (bármelyik jelenlegi WP7-es készülék megvásárlásáról), hogy újonnan már nem vennénk meg, inkább megvárnánk a WP8-as készülékeket, a HTC 8S várhatóan hasonló áron kezd majd. Ha a WP7 jelenlegi funkcionalitása megfelel, és nem tetszik a WP8 vonalon árban egyedüli opcióként létező 8S, akkor érdemes lehet megvenni, de inkább használtan keresnék egy jó állapotú darabot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14 Ultra 3 év garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független 100% hibátlan akku 100%
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen