Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
Hirdetés
-
Árakat emel a Unity
it Vége az úgynevezett „runtime fee” árképzési stratégiának, ezzel párhuzamosan pedig árakat emel a Unity Software.
-
Íme a Frostpunk 2 nyitánya
gp A kezdő animáció mellett egy rövid trailert is kaptunk, ami néhány tényet mutat be a folytatásról.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dunbar
senior tag
Képen nem tűnik nagynak a különbség, de a szélesség tényleg fontosabb, mint a hosszúság. Fogásra nekem a Desire HD is érezhetően kényelmetlen volt, 920 is biztos az lenne/lesz. Akik már megvették, azok a súlyra is panaszkodnak, ezt lehetett előre tudni. Még mindig azt mondom, hogy kéne egy 4" minimum qHD vékony, könnyű, minél kisebb Lumia iPhone ellen. És 820 ára alatt, mert az meg drága lett.
Az Android egyre jobb lesz, a Nexus sorozat nagyon agresszívan tud árazni, ráadásul ott még a frissítésekkel sincs gond, egyre kevésbé lesz hely a WP-nek, de szerintem még az Apple is meg fogja érezni ezt, főleg ha így folytatja.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
veterán
válasz mukibuci #1754 üzenetére
Azért szerintem hozzá lehet majd szokni Engem mondjuk sokkal jobban zavar a nagy feketeség a Lumia 920 képernyője alatt. A 800-al is ez a fő bajom, most megint ugyanott vagyok. Akkor inkább legyen arányaiban kisebb a kijelző, de ne legyen ekkora kopár felület az előlapon.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
tybsen
addikt
8x ma érkezett az osztrak Saturnba, megnyomkodtam :-) anyagminőség nagyon jó, a telefon jobb mint képeken. 8 s nem volt. a kiscsaj nem tudta elmagyarázni a különbséget a wp7 hez képest hehe :-) egyébként semmi extra, sok időm nem volt megnézni, smooth meg minden de 549 eur sok pénz egyelőre érte
-
btudos
veterán
Köszi, pont ilyet kerestem
Látszik hogy sokkal magasabb és keskenyebb a 8X, de ha valahol bele tudok kötni a HD7-be, az amúgy is a szélessége, szóval nekem ez így bejön. Bár megnézem majd élőben is, mielőtt megveszem de szerintem nem lesz ezzel a házmérettel gond.
tybsen: Milyen színben volt kirakva?
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
tybsen
addikt
Még ki sem volt rakva a pult alól kaptam... :-D fekete volt a készülék és asszem pirosak voltak a csempét, de már nem emlékszem a csempék színeire mert nem volt sok időm. Összességében egyébként nagyon szép készülék vékony légies és nagyon kecses. Kellemes volt kézbe venni de nem váltott ki belőlem azt az érzést , hogy mindenképpen meg akarom venni. Mondjuk amúgy sem vettem volna meg. Így elsőre nagyon furcsa volt az a sok kis csempe.
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Alexios #1766 üzenetére
a gyartoknak kuldi el a nokia a programot, onnantol rajtuk mulik, hogy mennyit kernek erte. gondolom a nokia sem ket pusziert adja oda.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
nagyúr
Iiii, az LTE+920 nem lett olcso. Mondjuk az osszes tobbi keszulek is hasonloan draga az EE-nel.
Beugro: 20 font, elofizu: havi 46 font (16000 forint). Emelle kapsz korlatlan beszelgetest + korlatlan SMS-t, plusz 3 GB adatot. Viszont az LTE docogosnek tunik egyelore (par napja kapcsoltak be).
5 GB mellet ez 51 font, 8 GB mellett 56 font/ho.
Es NINCS szurkeben.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
Alexios
veterán
Most nézem wp8 emulátorban, az a kis nyíl ott van a tile-ok alatt gyárilag, elég bénán néz ki
-
iOce
tag
válasz Oppenheimer #1779 üzenetére
Nem tökéletes a facebook app, de azért lényegesen jobb, mint egy fél éve Én akkor törlésre ítéltem, most kíváncsiságból visszatettem, meg van táltosodva WP8-ra térve, nekem is marad az Omnia 7, az eddigieket összevetve, nincs 4" körül olyan versenyző, amelyik ár/érték arányban megérné a cserét, majd várjuk a 7.8-at, mint a messiást.
Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
-
iOce
tag
Bár a HTC 8S nagyon-nagyon tetszik, de várunk még...
Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
-
amanoba
őstag
MA tv végén azt mondták kind-ék, wp8-as htc-k heteken belül érkeznek Mo-ra, nokiákról nem tudni biztosan, de lehet csak jövőre lesznek itt hivatalosan..ez elég wtf, nem hiszem, hogy ennyit húznák az időt, főleg a karácsony miatt.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Oppenheimer
veterán
-
l!nk87
aktív tag
Én a touch.facebook app-ot használom, nekem ez megteszi ...
-
laccy88
senior tag
üdv! mi a módja annak, hogy windows mobile 6.5 telefon memóriájából átköltöztessem a kontaktjaimat windows phone telefonomba?
-
nagyúr
920 review:
http://www.expertreviews.co.uk/smartphones/1295656/nokia-lumia-920/2Osszefoglalva:
- a kamera kepei normal fenyben nem sokkal jobbak, mint a tobbi csucstelefone (meglepo)
- a videofelveteleken az OIS szuper
- a kijelzo sokkal jobb, mint a 8XEgyebkent rajtunk (geekeken) kivul a teljes sajto a 920-at tartja a flagship WP8-as eszkoznek, ami jol johet a Nokianak.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
Blyan
félisten
Szerintem nem meglepő. Elég jó modulok vannak a mai csúcs telókban (a jó képeket is csinálnak verőfényes napsütésben), sokat nem lehet nyerni ilyen kis cuccal, mint amit a 920-ban van, legfeljebb a zajszűréssel lehet játszani.
A lényeg a kisebb fény melletti képalkotásban van, ott meg elég jó Lumia.Amúgy sok sample képet nem csináltak.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Integrale
veterán
válasz laccy88 #1788 üzenetére
Active Sync-el fel tudod másolni a kontaktokat, onnan meg meg lehet oldani a Windows Liveba való küldést, ezután pedig már csak egy lépés, hogy az új telefonodon legyen!
[EZ volt már?] 8S remélem ennél barátibb áron lesz a T-nornál
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Blyan
félisten
válasz Integrale #1795 üzenetére
Ez teljesen normál ár, nem értelek. Ami gáz, hogy 8K előfizetésre is 95ezer a cucc. Na az genyaság, de alapelőfizetésért (1890 forintos havidíj mellett) 128.000 nem drága szvsz egy 8X-ért.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Integrale
veterán
Jó ár, csak 80 körül szántam a váltásra, reménykedtem benne, hogy a 8X is beesik e köré, de így marad a 8S, mert amíg a Telenornál leesik az ára az kb 1 év (lásd Titán)
Igen pont abban a csomagban vagyok, szerintem jogosan vártam 80k-ra a telefont!
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen