Hirdetés
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- iPhone topik
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Az eddigi legnagyobb kijelzős Apple Watch lett a Series 10
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Egy tucat Galaxy vált One UI 6.1.1-re
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
-
Kena: Bridge of Spirits teszt
gp Némi késéssel, de végre Xboxra is befutott a Kena, egy animációs stúdió első, és ennek megfelelően igen látványos videojátéka – szellemekkel, fagólemekkel és durva főellenfelekkel.
-
Valódi fotókon a Tecno hajlítható szériájának második generációja
ma A korábban látott renderek úgy tűnik, megfelelnek a valóságnak.
-
Bődületesen nagy piaci rést talált az emberi leleményesség
ph A GPU Purses indíthatja el az új évezred vezető divathullámját.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
-
blex
senior tag
say whaat?
tényleg csak mi sz**unk itthon...
szerk: ja mondjuk ez is havidíjas. de hát na..Muton: hát pedig annak működnie kéne. vagy mire gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ne haragudj, de azt mondom az eddigi hozzászólásaid alapján, hogy inkább ne vegyél WP-t... Bár a problémáid tükrében nem tudom mennyivel lesz jobb akár melyik másik platform a számodra
------------------------------------------------------
Más:
Na elmegy ám a MS meg a Nokia valahova, ha ez is csak Lumia modellekre érkezik meg. Mondjuk játszani pont nem játszok, de ez már kicsit kezd sok lenni, kezdve a Viberrel.. Ha a Nokia akar valamit, kapja össze magát, és fejlesszen, meg csináljon olyat, amit a többiek nem tudnak. De egy külső fejlesztő multiplatform alkalmazásait kisajátítani az no komment. Ez számomra inkább gyomorforgató, mintsem ezért válasszam őket. Sőt, inkább azért se Nokiát veszek..
Az persze nem baj, hogy a nokia maps az még mindig laggol..[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
veterán
Az unlockolás garanciavesztéssel jár? o.O
Everybody lies.
-
saiyajin
senior tag
As uptime idöt mivel figyelni? (vagy csak uptime... Ertitek.)
[ Szerkesztve ]
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
tailor
őstag
-
Muton
addikt
válasz Barthezz2 #2707 üzenetére
miért? lehet, hogy lesz fekete-fehér lista app, eddig minden platformra csináltak (mondjuk én örülnék, ha defaultból menne)
eddig email kliens probléma lehet, amit manuális bevitellel, vagy trükközéssel nem lehet áthidalni, de szerintem idővel az is megoldott lesz (a többi gondom valszeg megoldható).Azt tudom, h az iOs sem áll sokkal jobban (bár a forrás nem egy telfonguru), még meg kell néznem, h androidon mi a helyzet, lehet, h az lesz a befutó, nem tudom, vagy két éve nem követem a telefon ügyet, mert nem volt okom foglalkozni vele. Viszont a wp tetszik, és lenne némi személyes oka is, de majd alakul.
Az meg alanyi jogom, hogy duzzogjak, ha valami nem úgy megy, ahogy eddig megszoktam
mert régen érdekes, h meg tudták oldani...viszont ha semelyik mai platform sem tudja, akkor el kell gondolkodni, mi az amiről le kell majd mondani. az biztos, h lesz helyette más hasznos feature, amit majd a következő telefonból agynak majd ki...
de első körben nem szeretnék lemondani semmiről, ha megoldható valahogy.Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
blex
senior tag
válasz Alexios #2716 üzenetére
és ezt vajon ellenőrzik akármelyik szervizben is, hogy gipsz jakab hivatalos wubdiws (ezt a szót meghagyom, ez zseniális ) phone fejlesztő-e? ha nincs tele a telefon homebrew appokkal és egyéni csempékkel, akkor szerintem a kutya sem veszi észre, hogy unlockolva van egy telefon.
persze elméletileg attól még tilos.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Vezeték nélküli töltés pletykák szintjén a 8X-ben is lehet, hogy lesz USA fronton.
De nem ilyen dolgokra gondoltam. A Maps ott van, oké, de úgy látszik mégsem elég, ha jól menő multiplatform címeket kell Nokia only üzemmódra kapcsolni. Ez nálam pofátlanság, nem előny.
Nézd vissza a 8X-ről szóló MA TV-t. Ott.
(#2711) Muton:
Nem azt mondtam, hogy nem duzzoghatsz, és hogy baj, ha valami nem tetszik, mindenkinek szíve joga De mindenki az egységesítésen, és a kiépített szolgáltatáskínálaton dolgozik, márpedig ezeket offline nem lehet megoldani. Valahol pedig pont a MS van most leginkább az ügyön, a W8, Win RT, WP8, Xbox platformok összefésülésével, amihez elengedhetetlen, hogy online szinkronizálódjanak a dolgok, hisz másképp nem volna értelmeEverybody lies.
-
MODERÁTOR
-
Alexios
veterán
Nokia Drive (jó, WP-n kissé fapados, de van - és ingyé' van)
HTC-nek is ott a locations, az árkülönbségböl 6x meg lehet venni. Vagy akár egy navigont is meg lehet venni 3x, az meg aztán tényleg lényegesen jobb mint a drive.
Nekem meg a vezeték nélküli töltés nem elég ok hogy ugyanannyiért a 820-at vegyem a 8x helyett mondjuk
-
tailor
őstag
válasz catroot #2724 üzenetére
Hát akkor más a definíciónk a laggolásra. Az, hogy a betöltésnél, amíg beteszi a cache-be a térképet, megakad 0,01 mp-re, és onnantól "smooth", az nekem nem lag. A lag nálam az, mint amikor droidon görgetsz, és a képernyő fél mp-cel lemaradva követi le a mozgást, ráadásul 3-4 darabban, szaggatottan teszi azt. Vagy nem jól gondolom?
-
catroot
veterán
Én a mostani Maps-el vetettem össze. Ott egy pillanatra sem lassul be. 7.5 alatt amíg nem tölti be a térképet homályos, üres terület látható, de a görgetés folyamatos (és mindegy, hogy milyen nézetben van).
Maradjunk annyiban, hogy nézőpont kérdése.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
amanoba
őstag
válasz amanoba #2726 üzenetére
főleg úgy hogy a 8x 160 péz.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Oppenheimer
veterán
Nem jól gondolod. Ez bizony ocsmány lagg és az egész térkép tök kevés FPS-el megy. Ehhez képest az Omniám is rohadt smooth.
Mostanság annyi volt itt a kontent hogy nem bírtam követni. Vett már valaki WP8-at?
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #2732 üzenetére
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
balcsida
senior tag
Nem feltétlen wp specifikus, de van rá lehetőség hogy csutkára lemerített akkut?
Már nem lehet töltőn keresztül tölteni, annyira lemerült.
Multiméter kerek 0V-ot mutat. -
tomcsi83
csendes tag
Sziasztok,
segítsetek. Találkoztatok már olyannal, hogy az ÉN csempe nem frissül? A kapcsolatokban látom a hírfolyamokat, de az ÉN csempe alatt nem hajlandó frissíteni tegnap óta. Samsung Omnia W-ről van szó, Zune szerint legújabb szoftverrel.
Előre is köszi! -
tomcsi83
csendes tag
válasz catroot #2736 üzenetére
Igen, elhúzom balra és ott ugye minden számomra érdekes, megjelölt eseményt meg kellene jelenítenie (pl ha facen egy megjelölt emberke postol vmit), de ez tegnap este óta áll. Az utolsó dolog egy postolt kép volt, de furcsa volt, hogy amikor ráböktem azt írta ki, hogy nem olvasható be a kép ezért vagy azért. DE facebook app-ban vagy neten látom.
-
btudos
veterán
válasz catroot #2733 üzenetére
Várhatunk még rá, még mindig nem sikerült megoldani azt a k**va hibát. (ugye hátravan még az adataim igazolása, ahol elakadtam a képfeltöltő site hibája miatt, az adatfeldolgozás, aztán a csomagolás-küldés) 3 napja áll az egész Expansys? Valahogy nehezemre esik elfogadni, hogy ilyen megtörténhet a 21. században....
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Oppenheimer
veterán
Hol van már a WP8 és 8X teszt? Bogék lassúak, a nemzetközi oldalakra 1 nap alatt kikerültek a részletes tesztek.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Samsung Galaxy A55 5G Black
- Samsung Galaxy S24 128GB 3 év garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB 100%- os akksival!
- iPhone 15 Pro 256GB BlackTitan /Kártyafüggetlen/Icenter 2026.09.22-ig Garancia/Számla+ Ajándék
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen