Hirdetés
- Sony WF-C510 - beérett a folytatás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nokia 3310 / 3330
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz zsoleer #2443 üzenetére
Durva... Ezért vannak jó helyzetben azok, akik kint élnek. Az a 400 font, amibe kerül kint a 820 a havi minimálbérnek kevesebb, mint a fele, és az 520 fontos 920 is fizethető.
És ezek a kártyafüggetlen árak.Szolgáltatónál 0 és 150 font körül lesz, előfizetéstől függően. És a 40 fontos előfizetés nem túl hanyattvágó azért.
Itthon szopás. Ez van.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
gzbotii
veterán
-
gzbotii
veterán
Azert irtam, hogy kb annyit keres az ember..csak ugye masabb a font erteke mint a leje....es ami ott 400 font az anllunk nem 400 lej hanem ~2100...es egy atlagber ugy 800-1000 lej
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
::Trunks::
senior tag
Sziasztok.
Adott egy Omnia 7-es mobil, eddig tokeletesen mukodott , valami oknal fogva most 100%-ra toltott akisinal is lemerul egy perc(!) alatt ha facebookot ,vagy jatekot hasznalok.
Telefonalasnal,smsnel siman birja, mint eddig, ezert az akku problemat kizarnam.
Uj frissitest nem hoz a Zune , tudnatok segiteni?
Koszi!::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Lumia 900-at érdemes venni?
Meg fogja kapni a WP8-at?Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!
-
syl5
őstag
Francba, pedig 50-ért el lehet hozni Telenornál.
WP8 hiánya nagyon nagy hátrány?
Ilyesmi elképzelésekkel, tervekkel.Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!
-
Cagm^c
tag
Üdvözlet!
Szimpatikusnak tűnik a HTC 8X készüléke, azonban néztem, hogy nincsen benne 4G támogatás.
Ha a mobil internet inkább csak e-mail nézegetésre kell, esetleg megnézni pár honlapot (a komolyabb dolgokat wifiről rendezném), akkor jól gondolom, hogy nem nagy hátrány számomra a 4G hiánya?Egy másik kérdés: WP8-ra fizetős fejlesztői account nélkül fel tudom telepíteni a saját magam által készített programokat?
-
Alexios
veterán
Azért a hsdpa se olyan lassú, a 4g persze gyors, de egyelöre hálózat sincs hozzá mo-n Illetve a hsdpa sebessége is 10Mbps felett van, szóval multimédiára is böööven elég tud lenni, nem ez lesz az ami visszafogja a telefon sebességét
Nem, nem fogod anélkül tudni, max ha diák vagy, mert akkor ingyen van.
-
syl5
őstag
& (#2466) mukibuci:
És kivitelezhető lenne szerintetek a wp7 és a win8, vagy akár a wp7 és a win7 között egy ilyen kényelmes szinkronizáció?
Mennyiért lehet szerintetek a használt piacon egy ilyen készüléket elpasszolni?
Nagyon rákattantam most erre a windows phone-ra.Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!
-
Dzsosy
senior tag
válasz Oppenheimer #2445 üzenetére
A 820 mindenben erősebb, mint a 8s.. szóval elég fura lenne, ha egy áron adnák őket.. (bár nekem tetszene ) Lényegében a 820 csak a kamerában és a kijelzőben (méret és felbontás) gyengébb, mint a 920 és csak kijelzőben (felbontás) a 8x-nél..
-
gzbotii
veterán
Manapsag egy HSDPA is 14.4Mb/s sebessegre kepes, szoval ha csak nem akarsz mobilneten FullHD filmeket strem-elni, boven eleg kell legyen.
Magyarorszagon meg 4G csak a fovarosaban van, ott sem mindehol jo a vetel (tudtommal)Szoval, ez ne fogjon vissza
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Alexios
veterán
Hát ennyire nagy szinkron biztos nem lesz, hogy a képernyön írja, hogy hívnak. Én kétlem hogy a win-en bármit tudna jelezni a program, bár aztán ki tudja a companion app-al mit lehet majd vele csinálni.
Elpasszolni meg passz, wp8-asat biztosan el lehet majd, a wp7-nél viszont benne van az hogy nem kapja már meg a wp8-at. Bár 50ért szerintem akkor is el tudnál adni egy lumia 900-at, de nem hinném hogy ezt most pontosan meg lehetne becsülni
-
Alexios
veterán
Lehet, hogy csak abban gyengéb ba 8x-nél, viszont én 2012-ben nem vennék 140ezer ft-ért wvga felbontású telefont, legyen szó akármelyik platformról. Volt a kezemben 820, és hát azért látszik rajta, hogy wvga na, cserébe szerintem már kényelmetlenül nehéz, és irgalmatlanul gyüjti az ujjlenyomatokat.
-
nagyúr
Windows Phone 8 has a secret feature which may activate at any time
http://www.theregister.co.uk/2012/11/06/windows_phone_devicescape/
while (!sleep) sheep++;
-
-
Blyan
félisten
válasz gzbotii #2478 üzenetére
Csak kipróbáltam milyen leszólni valakit, amiért nehéznek talál egy Nokiat.
(#2477) adam014
Ja, kb annyival többet még adnék is érte. Mert azért egész jó kis cucc lett. Na de hogy drágább legyen mint a HD kijelzős 8x, az azért pofátlanság. Még akkor, ha amúgy hw-esen ugyanazt tudja, és még bővíthető is.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz gzbotii #2480 üzenetére
HA 150-be fájna a 920, akkor talán én is szemet tudnék hunyni efelett. De 180-190-ért ez több a soknál.
A felárat? Hát annyiból megéri, hogy a dualcore-nak megvan az előnye, és a kamerája is jobb képeket csinál.
Gyakorlatilag viszont semmi különbség, ami még számíthat, az a teljes körő iOS6 támogatás, bár nem sok maradt ki az i4-ből sem.
Én 135-ért vettem ezt, ennyit újként megért nekem.[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
veterán
Ha persze, hogy most sem megy a chat Mar az a kerdes, mikor megy, mert 4 esetbol 3x amikor ranezek, akkor epp biztos nem
-
zsírsámán
senior tag
válasz blackmajesty #2483 üzenetére
Enyém is működik, jobban is mint az elmúlt hónapokban. Végre minden megjön, szinte azonnal.
-
Blyan
félisten
válasz catroot #2486 üzenetére
Szvsz ez is egyéni bug. Engem két hetente egyszer vág ki max (de inkább havonta, azóta meg volt frissítés is). Bár nem is lógok rajta napi 24 órában... de jól működik. Pont ma adtam rá 4 csillagot az appstore-ban.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
No, meglepo arak. Kezd ertheto lenni, miert AT&T exkluziv a 920.
Elofizetessel:
Nokia 920: $99
Nokia 820: $40
HTC 8X 16G:$199
HTC 8X 8G:$99Ja, ezert a 920-hoz adnak wireless dockot is.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
Воланд
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone eszközök szoftverezése, jelkód levétele, szoftveres meghibásodások elhárítása.
- Apple iPhone kamera lencse / kamera csere, garanciával!
- Apple iPhone hátlap/házcsere, garanciával!
- Apple iPhone akkumulátor csere, garanciával! Gyári minőség/Utángyártott alkatrészekkel!
- Apple iPhone kijelző csere, garanciával! Gyári/Utángyártott alkatrészekkel.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest