- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Bjørgersson #68929 üzenetére
Amik simán az C:\Windows\Installer-ben vannak? Abban több a cucc, tele van msi fájlokkal, nem csak Windows-hoz tartozók. Vagy ha ezeket törlöm, akkor pl. a "Programok eltávolítása" panelen nem fogom tudni leszedni őket?
-
DS39
nagyúr
válasz
Bjørgersson #68925 üzenetére
azért maradtak még flash állományok, mert 8.1-en a rendszer, illetve az IE része a flash player.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #68924 üzenetére
Senki többet harmadszor?
-
zoo8800
veterán
válasz
Bjørgersson #67996 üzenetére
Szerintem belekutyulnak olyat is, aminek nincs köze a Win10-hez vagy a telemetria-diagnosztika nyavalyákhoz. Egy frissítést én is töröltem ebből a felsorolásból. De a 3035583-ast tuti ne rakd fel
-
zoo8800
veterán
válasz
Bjørgersson #67994 üzenetére
KB3096411
KB3102812
KB3035583
KB2976978
KB3072318
KB3075249
KB3080149
KB3044374A lista a dirtywindows-ról van, nem ellenőriztem...
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #67972 üzenetére
Senki többet harmadszor?
-
szabonagyur
félisten
válasz
Bjørgersson #65631 üzenetére
Kivéve amikor behülyül a virtual drive része és nem tudja csatolni..
Intel USB3-at támogatja, többivel szenved. -
Syl
nagyúr
válasz
Bjørgersson #65631 üzenetére
>• gyárilag támogatja az USB3-at
Sok köszönet nincs benne.
Ha a gépet sima boot-tal indítom, akkor az USB3-as dokkolóról/ra 100-120 MB/sec sebességgel másol. Ám ha sleep/hibernálásból ébred a gép, akkor ugyanez csak 30-32 MB.(#65630) ad4m1337
>Az alkalmazások megnyitása, stb. gyorsabb lett?
Mitől lenne gyorsabb? A win32 alkalmazásokat nem tudja hibernálni mint a telefonok. Minden indításnál újra betölti. Ha van elég memória és/vagy SSD, akkor win7-en is gyors.
-
Syl
nagyúr
válasz
Bjørgersson #65378 üzenetére
Alt+F7, enter, "ablakba" és a lista elején lesznek a mappák.
Más, egyszerűbb módszert nem tudok. -
Syl
nagyúr
válasz
Bjørgersson #65376 üzenetére
Total Commander
-
PuMbA
titán
válasz
Bjørgersson #64820 üzenetére
Ez a szorzás helytelen, mert a valóságban fél frissítési ráta nincs
Az 59,94 az pont 29.97 * 2 és ennyi, semmi köze a 23,976-hoz (,sőt nem is többszöröse) és éppen ezért is vannak néha kis akadások 23,967 film esetén monitoron
-
tom_tol
addikt
válasz
Bjørgersson #64289 üzenetére
Meggondolnám a helyedben. Egyszer átállítottam, soha többet nem tudtam visszaállítani.
-
tom_tol
addikt
válasz
Bjørgersson #64281 üzenetére
-
AMD Power
titán
válasz
Bjørgersson #63535 üzenetére
Király vagy, köszönöm!!
-
AMD Power
titán
válasz
Bjørgersson #63533 üzenetére
Olyat én nem találtam.....
-
nicu71
addikt
válasz
Bjørgersson #61301 üzenetére
nálam is behalt az update pont a visionnál!
kénytelen voltam kikapcsolni a gépet, aztán nálam gond nélkül telepitette az összeset.Ilyen se volt még! -
tomp
félisten
válasz
Bjørgersson #61301 üzenetére
Nálam is szintén megállt...
Nyomtam egy újraindítást erre a "Ne kapcsolja ki a számítógépet" szövegnél szintén megállt.
Igazi microsoft minőség. -
half333
őstag
válasz
Bjørgersson #61229 üzenetére
mindent próbáltam már,nem mindig omlik össze most pár újraindítás után,de így is megesik
-
ryori
senior tag
válasz
Bjørgersson #61080 üzenetére
annyi hogy töltse le, de ne telepítse, és amikor úgy van hogy nem gond hogy újraindul madj akkor telepíts.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Bjørgersson #60635 üzenetére
Olvastam itt ott olyat,hogy tönkre is teheti a rendszer,nekem ilyen beállítráso9k vannak,ezzel gondolom gond nem lehet,csak ha a registryből töröklgetnék vele,jól gondolom?
Na meg még annyit,ez különálló rész ugye, az első a tisztítónál végrejatott feladattól különálló igaz?
Csak a tisztítót használom,a rendszerleírót nem szoktam.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Bjørgersson #59614 üzenetére
kompatibilitási módot próbáltad ?
-
válasz
Bjørgersson #59606 üzenetére
Mp3Gain fut W8.1 x64 alatt is(telepítős meg a portable is), csak a FULL verziót töltsd le.
-
cattus
addikt
válasz
Bjørgersson #59125 üzenetére
Igen.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Bjørgersson #59125 üzenetére
Persze, hogy le, de azt is megnézheted, hogy törölted vagy csak a főképernyőről vetted fel a rögzítését.
-
cattus
addikt
válasz
Bjørgersson #59121 üzenetére
Letöltöd újra az Áruházból.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #58577 üzenetére
Hát biztonsági szempontból nem jó lépés kikapcsolni. UAC nélkül kicsit olyan mintha Windows XP-t használnál.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #58577 üzenetére
ugyanaz, mint a jobb-klikk futtatás rendszergazdaként. a beépített Administrator user jogosultságait kaphatod meg adott sessionre.
konfigurálni lehet, hogy kérjen jelszót is, nemcsak megerősítést. -
törölt tag
válasz
Bjørgersson #58551 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #58554 üzenetére
feketén kívül nincs más szín.
amúgyis lett volna mondjuk egy sor kód?
-
baboss
őstag
válasz
Bjørgersson #58549 üzenetére
Köszi.
Még 3 GB felszabadult.
De a a felhasználói profil még mindig 22,8GB. -
törölt tag
válasz
Bjørgersson #58551 üzenetére
admin mód, illetve CCleanert meg lehet dobni CCEnhancherrel. btw ez miért nem patchelik már végre?
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #58549 üzenetére
UAC engedéllyel még hatásosabb
-
válasz
Bjørgersson #58454 üzenetére
Én sharpkeys-el szoktam, pl.: nekem caps lock win gombra van mappelve, mert az nincs a billetyűzetemen és ez 8-on elég idegesítő tud lenni.
-
genndy
addikt
válasz
Bjørgersson #58447 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #58450 üzenetére
-
szabonagyur
félisten
válasz
Bjørgersson #58450 üzenetére
Akkor passzolom, hogy kéne.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Bjørgersson #58447 üzenetére
Winamp esetében biztosan, többi program esetében nem tudom, hogy lehet, esetleg drivere?
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #58006 üzenetére
Azt ismerem, de - eddig nálam - csak akkor csinálta ha pályaváltás volt. Azt meg minden megoldottam, hogy kiléptem, aztán újból betöltettem vele.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Bjørgersson #57920 üzenetére
hsz. (5x)
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #57193 üzenetére
Jól mondod, csak a próbaidőset nem lehet háromszor tudtommal. A többit lehet, sőt, egy regisztrációs kulcs módosításával (fejből nem tudom hol, mit) ezt még kétszer lehet eljátszani, összesen 9 alkalommal lehet halasztani, de ugye csak 30 nap a grace period. Az meg a 8-nál nincs is, ezért baromi idegesítő, ha nem tudod aktiválni a kis üzenetei meg a minden felett lévő vízjele miatt (ezért ne telepítsd ha nincs net...).
juliabrilke: Sok sikert!
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #57190 üzenetére
De igen, csak anno több helyen is írták a 8.0 idején, hogy az Enterprise Eval-t nem lehet háromszor, csak 180 napig működik. Nem próbáltam
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #54027 üzenetére
Próbáld már meg frissíteni az intel sata drivert légy szíves.
-
nbware
senior tag
válasz
Bjørgersson #54024 üzenetére
Esemenynaplot nezd meg. Felugyeleti eszkozok alatt van.
-
Dhampir
félisten
válasz
Bjørgersson #53627 üzenetére
A NirSoft-féle ProduKey is jó, fel sem kell telepíteni.
-
Eulogyxx14
csendes tag
válasz
Bjørgersson #53541 üzenetére
A sajnost főképp arra értem, hogy am2+ am3 átmenetes alaplap, így hardverileg is kezd eléggéo elavult lenni
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #53194 üzenetére
vagy kicsit turkálunk registryben / group policyben:
How To Stop Windows 8 Updates From Force Restarting Your PC -
törölt tag
válasz
Bjørgersson #53191 üzenetére
egyébként jah
mert tukmálja, ahelyett, hogy kussban megcsinálná. aztán feszt újra kell indítani, meg erőlteti, hogy indítsd újra. 7-nél még ugye dobta a promptot, amit vagy láttál vagy nem aztán jött a meglepi mint nedves fing a gatyába': restart.
8-nál már hálistennek nem ez van, vár 48 órát a restarttal, de afaik akkor aztán jön az elkerülhetetlen.
itt a Linux-módit szeretem: szól, hogy van frissítés. (de persze lehet full-automata is). vagy telepíted, vagy nem. ha telepíted: akár a komplett kernelt is kicseréli úgy, hogy észre sem veszed és pillanatig sem zaklat. aztán ráérsz újraindítani. de nincs az, hogy restart előtt-közben-után még örökkévalóságig molyol. -
SirRasor
addikt
válasz
Bjørgersson #53191 üzenetére
Nope, bennfentes (persze..
) csóka azt mondta, hogy a frissítések 99%-a csak a szervereket érinti és szimpla felhasználóknak teljesen fölösleges feltelepíteni.
Az XP-t mindig, a 7-et meg a 8 megjelenése után meg kifejezetten lassítani kezdték a feltelepített frissítések. Azért ez is érdekes egybeesés -
worxland
addikt
-
Воланд
titán
válasz
Bjørgersson #53056 üzenetére
8.1-re nincs.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #53043 üzenetére
ha nem "szerencsés", hogy állami ösztöndíjasra vették fel.
-
SutPet
aktív tag
válasz
Bjørgersson #52929 üzenetére
na ezt nemtudom, nem is igazán tudtam hogy van ilyen fícsöre(esetemben bug-ja
). azt ki tudom valahol kapcsolni?
-
gabo89
senior tag
válasz
Bjørgersson #52682 üzenetére
link Én ezt használom.
-
törölt tag
válasz
-
kemotox
addikt
válasz
Bjørgersson #52696 üzenetére
Először mikor kipróbáltam 8.1-et, hú mi volt. Kb 5 percig sikeresen visszatartottam a hányásomat, aztán reinstall win7
Mostanában meg egyre jobban fészkelődött a gondolat, hogy csak kéne adni neki még egy esélyt, ha már meg tudom szerezni ingyen. Alapvetően szeretek új dolgokat kipróbálni, viszont a jól megszokott dolgokat is szeretem. Szóval érdekes a dolog.
A lényeg, hogy megint kipróbáltam és basszus, annyira belebuzultam, hogy az hihetetlen. Még Total Commandert sem raktam fel, megtetszett az intéző is
Anno először a Start menü hiányzott nekem is. Két dolog miatt:
- A kereső. Régen ha mondjuk példának okádék a Paint nevű szofisztikált képszerkesztő apparátust akartam futtatni, akkor ez volt a menet: Start gomb - "paint" begépel (sokszor csak "pa", vagy "pai") - enter. Így volt a leggyorsabb, mivel elég gyorsan gépelek. (kocka évek egyetlen haszna)
Most pedig majdnem ugyanez, csak start gomb helyett Start + S. Kipipálva.
- Sok cuccot rögzítettem a start menüben, meg a tálcán, így az asztal szép tiszta maradt, még is elértem sok progit két kattintással. Ez most sem változott. Ugyanúgy megnyomom a Start gombot, csak épp nem ~ 10 program ikonja jelenik meg, hanem vagy harmincé, plusz egyből látom, hogy hány fok van odakinn, jött-e levelem, stb stb. Sokkal jobb, mint a régi módszer.Adj neki egy (vagy mint én, kettő) esélyt, ha megszokod az új dolgokat, elrendezéseket, szerintem neked is be fog jönni.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #52687 üzenetére
Start8, StartIsBack+ elég jó régimódi start menü replikák.
AeroGlass elég hektikus, jellemzően a módosított UXTheme.dll miatt borítja meg a rendszert. 8.1U1-re nem is találtam működőt.
van egy másik Aero Glass megoldás, de az csak átlátszóvá teszi a keretet, ami ott van, olvashatatlan lesz...
témára meg: Snowy8, legjobb, amit eddig találtam. nem 7-es, kicsit 7 és 8 közötti, szép átmenet.(#52694) King Unique: mindez azért van, mert a 8 (és úgy a Windows általában) buta, mint a tök, nem lehet eléggé testreszabni. (KDE, khm...) és ettől nem lesz user-friendly a cucc. és akinek nem jön a 8 felülete, de maga a rendszer kell (pl. új laptopok esetén a 7-es kilőve, mert baffnak hozzá drivert kiadni), annak hadd legyen már kedve / lehetősége módosítani a felületet. ha a MS megint nem akart volna önfejűen reformkodni, akkor kevesebb panasz lenne a rendszerére.
-
King Unique
titán
válasz
Ezen leírás szerint, akad rá Win7 skin (igaz régi a cikk...), illetve van sok körülményes farigcsálásra leírás.
Bár ilyenkor mindig azon gondolkodok el, h ha vkinek ennyire nem tetszik, ilyen triviális dolgokon témázik, mint a felület-dizájn, akkor minek használjaMaradjon Win7-en, az 1-1-be olyan lesz, ami az elvárás a fenti kérdést illetően.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Bjørgersson #52690 üzenetére
A Win8 Win7 kinézettel a Win7
-
kemotox
addikt
válasz
Bjørgersson #52687 üzenetére
De most komolyan. Ha win7 felületet akarsz, akkor szerintem használd azt. Vagy miért akarod pont így? Nem látom sok értelmét annak, hogy felrakj ötezer programot amivel ugyanúgy fog kinézni, mint a win7, csak épp kétszer annyit zabál, meg ki tudja mikor omlik össze.
-
kemotox
addikt
válasz
Igen, úgy hívják, hogy Win7
-
worxland
addikt
válasz
Classic Shell+Aero Glass+8GadgetPack.
Lesz Start Menü, átlátszó fejléc és minialkalmazások. -
törölt tag
válasz
Bjørgersson #52542 üzenetére
ez a reg bejegyzés nem a csoportházirendben turkál? há'dehogynem.
azt meghiszem, bár nekem a registrytől volt időnként migrénem. így inkább óvatosan nyúlkálok benne. :Đ
(#52544) kovy29: hmm, valóban.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #52535 üzenetére
gyakorlatilag ugyanaz a két módszer. se nem egyszerűbb, se nem bonyolultabb.
a Group Policy Editort előbb-utóbb mindenkinek meg kell ismernie.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #52539 üzenetére
Tudtok még ilyen trükköt az Automatikus oszlopszélesség minden oszlopnál-ra? Tehát mondjuk ahova bemásolom a .reg fájlt, ami végrehajtja ezt a műveletet, az adott mappában és az összes almappában elvégzi ugyanezt.
-
karlkani
aktív tag
válasz
Igen, de ahogy kispx is írta, 3 kattintás...
Van egy tweaks.reg fájlom, amit telepítés után azonnal hozzá szoktam adni a regisztrációs adatbázishoz, így megspórolok jó néhány beállítást, meg némi időt. -
kispx
addikt
válasz
3
2 kattintás a fájlra, és majd az igen-re is kell egyet kattintani. -
karlkani
aktív tag
válasz
Bjørgersson #52527 üzenetére
Én már az XP-s korszakban is ezt a regisztrációs bejegyzést használtam, melynek köszönhetően ilyen nem jelenik meg...
Windows Registry Editor Version 5.00
; Ne őrizze meg a zónainformációkat a fájlmellékletekben
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Attachments]
"SaveZoneInformation"=dword:00000001 -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #52348 üzenetére
Igen, ezt én is így gondolom, de a szabályzat, úgy szól, hogy 5 percen belül szerkeszteni kell. Pl ma volt rá példa, hogy egy illető nem ismerte a szerkesztés gombot a Steam topicban
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #52346 üzenetére
Az igaz, de ha 5 percen belül tesznek fel egy olyan kérdést, amire válaszolni fogok, akkor még az előzőt szerkesztem így:
(#52343) kovy29: és ide jön a válasz
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #52343 üzenetére
Az imént linkeltem, az alsóban
Szerk: Hopp, most nekem is 5 percen belül volt, bocs.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Bjørgersson #52298 üzenetére
A microsoft még annyira nem is, mert pl. a win 7 az egy rohadt jó rendszer lett. De ez a csempés szarság, ez az új irány eléggé vakvágány.
-
premete
veterán
válasz
Bjørgersson #52300 üzenetére
Az nekem mindegy, hogy német, magyar, vagy angol.
Az nem, hogy ez a köcsög picipuha nyócegy pro médiacenterrel b@szik működni. -
premete
veterán
válasz
Bjørgersson #52298 üzenetére
-
szabonagyur
félisten
válasz
Bjørgersson #51953 üzenetére
Késő van már nekem... túl régóta megy a veszekedés ezen már
-
szabonagyur
félisten
válasz
Bjørgersson #51948 üzenetére
Ahogy mondtam van Windows OFF topik... A csempéket meg főleg nem kötelező használni... de nem kezdek el megint ezen veszekedni.
-
válasz
Bjørgersson #51639 üzenetére
Informatika, már önmagában vicces...
-
HZoli87
veterán
válasz
Bjørgersson #51639 üzenetére
W7 alatt simán működik újratelepítés nélkül is.
-
HZoli87
veterán
válasz
Bjørgersson #51630 üzenetére
-
válasz
Bjørgersson #51630 üzenetére
Töröld a winrart majd újra rakd fel és már telepítésnél vedd ki a pipát a .iso elől.
-
Damage401
senior tag
válasz
Bjørgersson #50269 üzenetére
A memóriából kiindultam, hogy LGA 775 foglalatú lehet, az a Pentium proci ami ott van, lehet hogy nem tartalmazza azokat az utasításkészleteket amit a Win8 követel meg. Mivel a Win7 egy forradalmasított XP
(szinten bármely gépen elmegy már az is
)
Buddhacce:
Egy teljes gép leírást, hogy milyen Proci, milyen VGA, Milyen ram modul van benne. -
Damage401
senior tag
válasz
Bjørgersson #50266 üzenetére
Az 1 GB DDR-ből kiindulva nem, illetve virágbolti lehet.
Viszont, nekem a múltkor csinált olyant a Windows, hogy ment a böngészés, zene hátul a WMP keresztül, illetve a torrent. Megnyitottam mobilarena oldalt, majd az egész olyan szinte belassult 3 perce, hogy csak pislogtam, zene szólt 10 másodpercig majd elnémult, gondolkodott, akadt az egér. Majd 10 perc után fogta magát villant a kép, helyre tette az egészet. 0,7Mb volt utána a memória használat. Mi volt ez a pillatannyi üzemzavar franc tudja, hibát nem dobott. Arra gyanakszok hogy a 4GB DDR3 memóriát megette, lapozófájlt is. Pedig 10GB van beállítva.
Lapos: Dell Inprion 15 (5521)
Program: Win 8.1 Pro (összes frissítéssel ami volt hozzá) (eredeti) -
Buddhacece
csendes tag
válasz
Bjørgersson #50266 üzenetére
Sajnos konkrétan a 8.1-re nem tudtam megnézni,de az Upgrade Advisor szerint a Win7-re tökéletesen alkalmas.És úgy tudom hasonló a két program rendszerkövetelménye.
-
kornyiktamas
aktív tag
válasz
Bjørgersson #50248 üzenetére
Hát én nem tudom, hogy ki lehet-e és azt se hogy hogyan kellene
-
kornyiktamas
aktív tag
válasz
Bjørgersson #50241 üzenetére
akkor nem lehet megoldani sehogy win8ra?
-
vigyori78
őstag
válasz
Bjørgersson #49923 üzenetére
Az adott fájl,jobb klikk, társítás,alapértelmezett program választása,itt kiválasztod a Media Player Classicot + pipa be.
-
TRob1
veterán
válasz
Bjørgersson #49921 üzenetére
Nem lehet hogy nem az installos verzát használod belőle hanem a portable-t ("bemásolóst")?
Amúgy a programon belül is tudod állítani az alapértelmezéseit (Nézet/Beállítások/Formátumok).
-
samgar
őstag
válasz
Bjørgersson #49144 üzenetére
Metro felületen shiftet tartod mikor az újraindítása nyomsz. Akkor feladja a lehetőséget, onnan tudsz indítani csökkentett módot (fast bootnál nem használ az F8)
-
samgar
őstag
válasz
Bjørgersson #49131 üzenetére
Nekem detto. Pedig meg is vásároltam anno, csökkentett módban tudtam tőle megszabadulni.
-
xxSanchez
őstag
válasz
Bjørgersson #49136 üzenetére
Ha már használtad USB-n keresztül akkor próbáld meg törölni az eszközkezelőből.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #49133 üzenetére
Mivel már a cikk írásakor sem működött Windows 8.1 rendszeren, és azóta sem, így ha jót akarsz, akkor WindowBlinds. Fizetős, de cserébe nem fekteti meg a rendszert, és Glass is lesz
-
kispx
addikt
válasz
Bjørgersson #49131 üzenetére
Aero Glass for Win8 v1.3 - change log
IMPORTANT: This is for Windows 8 ONLY and it does NOT work on Windows 8.1. -
szabonagyur
félisten
válasz
Bjørgersson #49127 üzenetére
Azért ez eléggé ironikus, hogy amikor megjelent az Aero mennyien ellene voltak, most mennyi embernek hiányzik.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #49127 üzenetére
Itt már volt róla szó: A Windows 8.x hetesítése - Ingyenes megoldások
-
VGYke
addikt
válasz
Bjørgersson #48642 üzenetére
-
gr.bence
aktív tag
válasz
Bjørgersson #48478 üzenetére
még nem tért vissza ezzel a frissítéssel a start menü....majd talán a következővel jön.
-
Pala
veterán
válasz
Bjørgersson #48132 üzenetére
Én csak arra akarlak buzdítani benneteket, hogy érdemes lehet újrahúzni nektek is. Persze tudom, nem kevés idő újból belakni a rendszert.
-
Raga
senior tag
válasz
Bjørgersson #48128 üzenetére
Nekem is lassabb lett nyugi meg ahogy olvasom a fórumokat másoknak is!
Reinstall lesz basszus pedig nagyon nincs hozzá kedvem! -
pzstm
titán
válasz
Bjørgersson #47048 üzenetére
-
kispx
addikt
válasz
Bjørgersson #46913 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged