- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
netpeti98
addikt
-
King Unique
titán
válasz
Dilikutya #67199 üzenetére
Akkor passzolom. Én csak úgy biztos nem törölnék bele. Nálam az MSO 2013 havi frissítések szoktak sok tárhelyet enni és rejtélyes +- GB.okat okozni. Ezért álltam át O365-re, ami nem csinál ilyet és a havi Win8.1 frissítések sem vesznek le annyit.
Tárhely felszabadításnál esetleg, ha van a gépben elég RAM, akkor a lepozófájlnak be lehet állítni egy fix, kisebb méretet, valamint a felesleges visszaállítási pontokat törölni. -
-
Balazska15
senior tag
válasz
Dilikutya #64211 üzenetére
Most mit írjak erre??
Természetesen megvettem, de nem vált be ezért elkönyveltem veszteségnek? Nekem nem tetszett, az én gépemre bőven megfelel a win7 is, amit már ismerek és számomra egyszerűbb a használata.
És a telepítésnél tapasztal hibajelenségre rákeresve pedig azt az infót kaptam, hogy a gépen lévő BIOS nem támogatja a 7-et. Régebbi bios pedig nem található hozzá az Asus oldalán, máshonnan pedig nem szerettem volna letölteni. Szóval szerintem ez egy létező jelenség, de ha tudsz rá megoldást akkor szívesen fogadom!
-
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Dilikutya #64037 üzenetére
Idő az más kérdés, ha folyamatosan megy is a seed(tehát tölt is fel nem csak fut) akkor 1-2 óra alatt akár 1gb-ot is megeszik. Feladatkezelőben a folyamatoknál ezt nem mutatja, ha az erőforrásoknál nézed a felhasznált/szabad memóriát ott látszik ha kilövöd a programot...
(#64038) RetepNyaraB: ott a gond, a legfrissebb is eszi nálam, de 8.1-re nem engedte nekem a 2.2.1-et feltenni, annál még nem volt ilyen gáz...
-
2thletme2day
őstag
-
2thletme2day
őstag
válasz
Dilikutya #63993 üzenetére
Ez a neve a programnak. Intel grafikus Illesztőprogram. (gondolom az IGP drivere). Leszedtem, mert első alkalommal amikor karbantartás alatt behalt a rendszer az volt a megoldás arra, hogy bebootoljon, hogy leszedtem az Intel grafikus illesztőprogram nevű programot (csökkentett módban persze). A win betöltő kép után nem adott képet a gép. Leszedtem az illesztőprogramot és utána minden jó volt...
-
csabi94
őstag
válasz
Dilikutya #63962 üzenetére
Nem, az a másik hozzászólásra reagálás volt. Fat32-re a pendrive-ot akarnám formázni, amiről telepítve lesz a rendszer (ha hajlandó indulni valami a gépen). Most formázza a laptop vinyóját a másik gép, NTFS-re.
(#63959) Zotya84: Köszi, ha továbbra sem megy, felhasználom a hsz-edet!
Szerintem még jelentkezek itt! És köszönöm srácok, egész meglepődtem, hogy mennyi segítőkész ember van ebben a topikban, máshol napok múlva válaszolnak.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Dilikutya #63798 üzenetére
Erre tud valaki valamit mondani? Este jött fel az ablak, a certmgr.msc-t futtatva látom, hogy mai érvényességi időtől van ez a tanúsítvány.
Főleg az zavar, hogy a Tanúsítványexportáló fogalmam sincs, hogy jött fel. Sőt eszem ágában sincs semmit titkosítani, a rendszert leszámítva Windows 8 előtti NTFS partícióim vannak. Kicsit parázok, remélem nem annak a fizetős fájltitkosítós vírusnak a jele.
Bár nézem a Microsoft-nál, ez a tanúsítvány alapból létezik normális esetben is. -
bepken
veterán
válasz
Dilikutya #39557 üzenetére
közben megnéztem...amolyan biztonságkedvéért.... - csak pontosítani már luxus ugye
- ...szóval nálam is ugyanaz a történet, mint Nálad. magyar msdn telepítő és hozzá dreamspark kulcs, melyből értelemszerűen nálunk is csak angol létezik.
úgyhogy nyugodtan vágj bele, menni fog gond nélkül!
mellesleg, most hogy írod, az a "lentebb valaki" lehetséges, hogy éppen én voltam...szóval bocsibocsi
biztos még korán volt az előző hozzászólásomnál
-
cigam
titán
válasz
Dilikutya #32000 üzenetére
Meglepődnél mi minden lehet megnyitva anélkül, hogy látnád. MS office-t nem használok, de rengeteg alkalommal tapasztaltam már hogy a progi képes úgy beragadni, hogy elveszti az összes látható ablakát, látszólag bezárult. Viszont a feladatkezelőben vigan fut tovább a processz(pl. chrome)
Fájlrendszer ellenörzés volt?
Ha másnéven másolatot készítesz tóla azt meg tudod nyitni? -
xxSanchez
őstag
válasz
Dilikutya #29907 üzenetére
Modern UI-ról nem tudod az asztalra küldeni egy kattintással. Paraméterezés pedig nem gond mivel, ha a Modern UI-n jobb klikket nyomsz az alkalmazásra majd a "Fájl mappájának megnyitása" gombra nyomsz akkor a parancsikont adja be. Így is megpróbálhatod, itt vannak a parancsikonok: C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs
-
Acheron
őstag
válasz
Dilikutya #28701 üzenetére
Szia!
Ebbe elsőre is belegondoltam, de nem ismerem a win lelkivilágát, nálam belefért volna, hogy aktiválom az upgrade verziót, majd az új gépre telepítve (mert ugye a lemezről a teljes verzió is települ) a régi aktivációs kód ismeretében újra aktiválom. Elismerem, ez is csak spekuláció volt a részemről, de nekem addig, míg a MS oldalán nem olvasom ennek ellenkezőjét az is az, hogy nem lehet ilyet csinálni. De értem és elfogadom az érvelés etikai oldalát - aki anno OEM op. rendszert vett, tudta (remélhetőleg), hogy milyen feltételekkel veszi (én tudtam). Így nem nagy meglepetés ez
Sorry, nem akartam a kérdésemmel vihart kavarni, főleg mert magam is abszolút a jogtiszta szoftverek pártján állok, másrészt mint írtam is, a kérdés részemről tárgytalan lett - mindenképp vennem kell egy másik OS -t.
Üdv és Peace -
Psychonaut
veterán
válasz
Dilikutya #28701 üzenetére
Bizonyos Windows 8 licenszek eladhatóak a PUL értelmében, legalábbis én csak így tudom értelmezni a következőket:
"You may transfer the software to another computer that belongs to you. You may also transfer the software (together with the license) to a computer owned by someone else if a) you are the first licensed user of the software and b) the new user agrees to the terms of this agreement. To make that transfer, you must transfer the original media, the certificate of authenticity, the product key and the proof of purchase directly to that other person, without retaining any copies of the software." - Forrás
-
Psychonaut
veterán
válasz
Dilikutya #28635 üzenetére
Nekem ugyanúgy kellett aktiválni, mint a 7-et, a műveleti központból. Bár valószínűleg ha telepítés során felismerte volna a hálókártyát, és ezáltal tudott volna csatlakozni az internetre, magától megcsinálta volna. Nem tudom, választ adtam-e ezzel a kérdésedre.
QwErTy42: not for resale
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Linux kezdőknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged