- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
Csak a betűket akarod nagyobbra venni? Mert nekem emlékszem a TV-mén nagyítani kellett, mert homályos volt az össze írás. A fejléc és a tálca tűéles, de az írások homályosak voltak, ezt kellett korrigálnom (ugye nekem a TV a második monitor). Vagy a pontos hibát (ha hiba egyáltalán) leírnád nekem?
Az intel vga drivere nincs fent
Abban így nem tudok segíteni, a laptop meg melóhelyen van, holnap tudnom megnézni.
-
JanR
addikt
Próbáld meg azt, hogy csak a külső monitort állítod csak be, hogy csak azon legyen a kép és úgy állítsd be. Utána elvileg megjegyzi a beállításokat, még akkor is ha 2 monitort használsz, legalább is win7-nél még így van, bár betűméretet én még nem piszkáltam. Az nvidia kezelőfelületén nincs ilyen opció amúgy?
-
szabonagyur
félisten
Szia
1. Induláskor előjön az az ablak ami a telepítés végén jön elő, tehát be kell állítani a fiókot, update stb. Indulás után lehet, hogy kicsivel több ideig tart neki indulni mint más gépeknek, mivel ugye ez oylan rendszer amin driver minden fent van így azt is be kell állítania, de lehet nem lesz több idő sem.
2. Ha a 7537 kicsiben is hasonlít a 3537-re akkor a BIOS-ban csak AHCI mód van, nekem gyárilag az van szóval állítani sem kell, nem is tudsz benne semmit, szóval telepítéskor a Win8 jól települ majd, valamint SSD-re állás is menni fog.IDE-AHCI váltás minden oprendszert megviseli azért alapból.
-
Zotya84
őstag
1. Semmi extra: bekapcsolod, feltelepül, kérdez pár beállítást, amire fogsz tudni válaszolni, majd befejezi a telepítést (driver, szoftverek, stb.) és használod.
2. MIIIIVVAAAANNNN? Nem kell semmit állítgatnod. Évek óta minden gép AHCI-val érkezik. Egyébként az átállításos téma alapvetően minden gépre igaz: az alap MS AHCI driver szolgáltatás nem kapcsol be, ha IDE módban telepítesz. Ezt kell bekapcsolni átállításkor registry-mókolással. Gondolom 8, 8.1 se kapcsolja be, ha IDE módban telepítesz. De miért is tennéd? Hisz 1. pont megoldja.BTW IDE módú telepítésnek és utána AHCI-állítgatásnak Vista óta nincs értelme. Azóa a rendszer fel tud települni úgy is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged