- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
nálam még soha nem volt ilyen ,pedig nem ma kezdtem.
Ezért is furcsállottam.Javaslom hogy csinálj egy kézi karbantartást a win update-nél.
Ja amugy még mindig nem sikerült az automatikus karbantartás problémámat megoldani.lehetséges hogy egy progi blokkolná hogy lefusson?mivel nem akar elindulni a szerencsétlen... -
zoltan6
addikt
úgyan így jártam telepítés leállítására nyomtam a 2 órás 10.-nél tartó frissítésnél,majd újraindításnál szintén kiírta hogy ne kapcsolja ki blabla,reseteltem,rendszervisszaállítás után a programok eltávolításánál próbálom eltávolítani a mai frissítéseket,de még kikapcsolt netnél is folyamatosan visszapakolgatja,van olyan office frissítésem ami már 4 példányban van meg
de a legdurvább az hogy visszaszeretném állítani egy másik időpontra erre most ez fogad:
-
micafighter
nagyúr
Tudom, hogy nem ez a legideálisabb megoldás, de jelenleg nem tudok jobbat: dual boot windows and android. Ha akarna csinálni google, akkor csinálna hivatalos alkalmazást. Valoszinüleg van valami okuk, hogy nem csinálnak, de felesleges itt most találgtásba kezdeni. Most vannak 3rd party appok, majd talán ha szerencsénk lesz, akkor lesz hivatalos is.
-
-
daimonion
senior tag
ÉN mindent alapon használok nem állítottam semmit ÉN a Zene appot arra használom ami..Zenét hallgatok a HDD röl.annyít tettem hogy a HDD ZENE mappámat hozzáadtam azt kész ennyi .Ha netröl akarok zenét akkor a Mini Radio Playert használom ott tudok zenét találni bármilyen stilus szerint
-
King Unique
titán
Úgy néz ki ezzel megoldódott nálam is a skype probléma
, Intel videókari, v driverével lehetett a gond, de legalább javították...
Amit korábban leírt vki, h olvassuk el jobban terméktámogatást, sima 8-asnál csak akkor lesz 2023-ig, ha 8.1 felkerül rá, mert az is "frissítésnek számít", anélkül csak 2 évig lesznek hozzá frissítések
-
TRob1
veterán
-
törölt tag
Próbáld meg újratelepíteni! Nem tudom, hogy megjavul-e, mert ezt már nem vártam meg, visszamentem a sima 8-asra, és itt minden tökéletesen működik.
Az áruház keresője nálam olyanokat is csinált, hogy az első karakter begépelése után rögtön kiugrott az asztalra, még a METRO felületet is bezárta.
-
törölt tag
Ha nálad jól működik az áruház, az azt is jelentheti, hogy nem használsz olyan szoftvereket, amik kilépnek 8.1 alatt. A Firefox hiba nálam is volt, én úgy oldottam meg, hogy leraktam a tálcára, majd vissza. Nekem csak egy sima Intel HD cucc volt. De a hiba a legújabb driverrel is megmaradt.
-
pzstm
titán
olvasd el ezt a cikket és nézd meg a youtube videót. Egész szemléletesen bemutatja, hogy mikor mi történik.
Arról van szó, hogy ha a Windows8-ban megszokott módon csukjuk be az alkalmazást (vagyis a tetejénél megfogjuk és lehúzzuk), akkor valójában csak egy úgynevezett „Tombstoning” (legyen mondjuk dermedt, de várom a magyar megfelelőjére az ötleteket) állapotba kerül, amikor is csak memóriát foglal le, CPU-t nem. Pánikba nem kell esni, ha kell memória, akkor nagyon szépen felszabadítja magától. WP8 tulajoknak ismerős lehet ez, olyasmire gondoljunk mint mikor a Windows gombot megnyomjuk. A feladatkezelőben ilyenkor továbbra is látszik az alkalmazás. Ha be akarjuk zárni akkor nyilván lehet feladatkezelőből kilőni az appot, vagy ha valakit ez zavar, akkor alt-f4 billentyűkombinációval bezárva is „teljesen” bezáródik, valamint ha fentről lehúzzuk, s lent tartjuk két másodpercig, akkor megfordul a kis kép, előjön az alkalmazás csempéjének a képe és akkor húzzuk tovább. Leírva lehet ez annyira nem elképzelhető, ezért csináltam egy rövid szemléltető videót ezzel kapcsolatban. Íme:
-
-
törölt tag
Nem teljesen.
Hibernáláskor a teljes memória lementődik és az állítódik vissza ugyanarra az állapotra mint mikor hibernáltad. A gyorsindítósnál viszont a bejelentkezés után ténylegesen újból indulnak a programok és szolgáltatások.
Csak a rendszer egy kisebb részét hibernálja és állítja vissza, látni is, hogy bootolásnál a winlogo-s rész lesz rövidebb. -
vigyori78
őstag
Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Energiagazdálkodási lehetőségek
itt bal oldalt rányomsz valamire ,mondjuk jelszókérés ébresztéskor
ekkor megjelenik a: Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Energiagazdálkodási lehetőségek\Rendszerbeállítások
itt ha legörgetsz ott a gyors rendszerindítási lehetőség,ha rendes indítást szeretnél szedd ki a pipát.Alvó állapot: energiatakarékos állapot, amelyből a számítógép gyorsan tudja folytatni a teljes áramellátású működést (általában másodperceken belül), ha ismét dolgozni szeretne. A számítógép alvó állapotba állítása olyan, mint a DVD-lejátszás szüneteltetése – a számítógép azonnal leállítja a folyamatban lévő műveleteket, és kész újra elindulni, amennyiben folytatni szeretné a munkát.
Hibernálás: elsődlegesen a hordozható számítógépekhez tervezett energiatakarékos állapot. Míg az alvó állapot a beállításokat a memóriába menti és kis mennyiségű áramot fogyaszt, a hibernálás elmenti a nyitott dokumentumokat és programokat a merevlemezre, majd kikapcsolja a számítógépet. A Windows összes energiatakarékos állapota közül a hibernálás használja a legkevesebb mennyiségű energiát. Laptopon akkor érdemes a hibernálást használni, ha tudja, hogy a gépet hosszabb ideig nem fogja használni, és ez idő alatt nem lesz lehetősége feltölteni az akkumulátort.
Hibrid alvás: elsődlegesen asztali számítógépekhez tervezték. A hibrid alvás az alvó mód és a hibernálás kombinációja: a nyitott dokumentumokat és programokat a memóriába és a merevlemezre menti, majd a számítógépet energiatakarékos állapotba helyezi, hogy gyorsan folytathassa a munkát. Így ha gond van az áramellátással, a Windows a merevlemezről visszaállíthatja a munkát. Amikor be van kapcsolva a hibrid alvás, és a számítógépet alvó módba helyezi, a gép automatikusan hibrid alvás módba vált. Az asztali számítógépeken általában a hibrid alvás mód alapértelmezés szerint engedélyezve van.
-
vigyori78
őstag
Windows 8 gyorsindítás
A gyorsindítás használatakor a számítógép gyorsabban indul el leállítás után. Ehhez a Windows a számítógép kikapcsolásakor egy fájlba menti a rendszer-információkat. Amikor legközelebb bekapcsolja a számítógépet, a Windows nem újraindítja, hanem (a mentett rendszer-információkat használva) folytatja a számítógép futtatását.
-
vlevi
nagyúr
"Nem tudom rávenni, hogy megjelenìtése 16:9 legyen. Van erre vmi orvosság?"
Indítsd újra a Win8-as guest rendszert safe módban. Meg ne kérdezd, hogy kell, mert már nem emlékszem, el van dugva, és F8-ra nem működik. De ha megvan, akkor Safe módban tudod rendesen telepítenia Virtualbox extensionst. A legfrissebb Virtualbox már ismeri a Win8-at is, és felmegy rá rendesen. Még a Direct3d gyorsítás is, pl aero transparency is működik így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- OTP Bank topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Béta iOS-t használók topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged