- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
"..a Windows 10 is folyamatosan frissített telepítővel lesz elérhető ezen probléma miatt."
Annyira folyamatosan, mint a 8.1-es, vagy éppen a 7-es telepítő? Olyan nehéz lenne a M$-nak kiadni kétévente egyszer egy frissített telepítőt?Biztos vagyok benne, hogy a Windows 10-nél is eljutunk majd a 100 frissítésig.
-
poirot
őstag
Bocs, hogy válaszolok, részben nekem is szól.
Nem az ingyen windows a baj, hanem ez az erőszakosság, ahogy rám akarják tukmálni a win10-et, olyan módon, hogy csak úgy tünik el az ikon, ha regisztrálsz egy e-mail fiókot. Azért gondolom, Te is érzed ezt a "keserédes ízt". Saját gépemen egy olyan reklám, amit csak úgy tudok "lelőni", ha foglalkozok vele a fenti módon.
(Bele sem merek gondolni, hogy frissítések alkalmával esetleg nem csak adnak, hanem visznek is...)
Természetesen továbbra is várom a tippeket, az ikon regisztrálás nélküli eltüntetéséről.
-
hito
nagyúr
-
szabonagyur
félisten
Úgy sejtettem, hogy ilyen hiba lesz, hogy vagy N verzió vagy ilyen industry bigyó... Bár múltkor már megkaptam az oltást érte, hogy ez is ugyanúgy jó mint a rendes Core meg Pro csak nincs tele hülyeséggel...
De végre nem nekem kellett kimondani, hogy ha már valaki letölt valamit torrentről akkor normálisan tegye... -
noxon
őstag
Nem ilyen dolgokra gondoltam, minden külső alkalmazás ki van szedve, hogy ne induljon bootoláskor.. hanem a windows szarságaira amik ilyen rednszer alkalmazások és kb 2 percig tölti be őket amikor már megjelent a tálca és így addig lassú a rendszer és használhatatlan... pl a skydrive.exe, communications service (livecom.exe) taskostex.exe , settingsynchost.exet ) ezek nem kellenének betöltéskor, értékes másodperceket vesznek el...
-
Sev!er
aktív tag
Szia! Először megpróbáltam felrakni a gyártó holnapján lévő Intel VGA drivert. Amikor telepítettem azt írta, hogy amit akarok telepíteni az régebbi mint a jelenlegi (amit a win alapból felrakott). Most jó lesz az, ha én így is feltelepítettem, vagy inkább szedjem le a legújabbat az intel honlapjáról? Még valaki azt írta itt, hogy kapcsoljam ki a fast startupot. Ezt is megkéne csinálnom hogy biztosan jó legyen vagy ezt hagyjam? Köszi!
-
cekkk
veterán
Köszönöm!
Egyébként van értelme ennek a MS profil használatnak vagy nincs?
Egy kis tapasztalat, hogy a W8as programok szerintem sokkal rosszabbak mint a sima programok, mondjuk a skype-be sincs semmi beállítási lehetőség , a viberben se. Most törlöm éppen le őket és rakom fel a másik verziót.
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy ha jön valami értesítés pl skype stb és épp nem vagyok a gépnél akkor azt nem jelzi, valami villogással ?Boldog karácsonyt a topik lakóknak
(#42682) cattus
Köszönöm! -
törölt tag
Te jól jártál, mert un. újabb generációs VGA-d és lapod van, amivel igazából nincs is baja a 8.1-nek. Sokan azok közül szívnak, akik a Legacy driveres cuccokat használják. (Radeon HD4000 és korábbi VGA-k). Előre eltervezett elavultatás. Ez az AMD üzletpolitikája. Más gyártóknál is előfordul ez, de nem ennyire markánsan.
-
artiny
őstag
Köszi a válaszod
ezt a skálázást viszont nem találomitt van négy kép ezek kozul valamelyiknél kéne hogy legyen?
http://prohardver.hu/hir/blog_windows_8_1_dpi_skalazas_ativ_book_9_plus.html
-
törölt tag
Kb. mindennel ezt csinálják, a laptopom wifi kártyája (5100 AGN) is hivatalosan W7-ig támogatott, de szerencsére kifogástalanul működnek a W7-es driverek 8 és 8.1-en ha 7-es kompatibilitással telepítem (meg alapból a rendszerrel is mellékelve van egy).
Gondolom nagyon nehéz lehet átírni a 6.1-et 6.2-re illetve 6.3-ra... -
toky93
csendes tag
-
Köszönöm szépen a válaszokat!
HZoli87: Neked is!
Egyébként alaphangon az Intelt használja, a CCleaner is ezt mutatja, ami azért idegesítő (melegedés ide vagy oda), mert a prociból veszi el a kraftot, na nem mintha nem bírná, de akkor is egészségesebb, ha a dedikált kártya az aktív. Megkukkantom a BIOS-t.
-
Vasinger!
nagyúr
Itt beállítottam, hogy automatán csatlakozzon: katt
Nincs semmi szoftver hozzá felrakva, direkt kiszedtem, mikor tettem fel a szoftvert.
pushalias:
Úgy értettem, hogy minden frissítés fent van...
drkbl:
Első linkre, azt a fent linkelt képen már megcsináltam, a második linknél az a IGMP Proxy nincs a routeremben.
--
További 5letek, vagy menjen vissza a W7 és feleslegesen dobtam ki több ezer forintot? Ilyenkor kezdem érezni, hogy a warezolás néha mennyire hasznos tud lenni..
-
Az-X
őstag
Nos... Az Intelen ha bekapcsolom a DXVA-t kockásodik. Ha kikapcsolom nem. Ha az ATI-n bekapcsolom, azzal hibátlanul megy. Mindkettőnek a legfrissebb drivere van fent.
A rendszerem: Windows 8 Pro with Media Center
Amúgy a hiba fő oka a következő volt. Mikor áttelepítettem a rendszert, a filmeket átmásoltam egy USB-s winyóra. A másolás közben adódhatott valami hiba, mert más winyóról lejátsza a filmeket. De az Intel kártyával mindegy honnan játszok le, ha a DXVA-t bekapcsolom akkor kockásodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest