Hirdetés
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- iOS alkalmazások
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gxcman
tag
válasz
HZoli87 #70932 üzenetére
Igen YouTube akkor beletörődök.
Mondjuk nem értem mi ebbe a jó a Microsoftnak..mit sajnálja a 4 ill. 8k videókat, attól aki nem akarja még a Win10-t használni...
Köszi a választ.
És mikor megakad a videó olyan mintha elfogyna a net felvillan a töltés jelző kör...na mind1.
[ Szerkesztve ]
-
ferike36
tag
válasz
HZoli87 #45102 üzenetére
Hát ez fantörpikus, két kattintás volt a 8.1-be, hogy az asztal jöjjön be alapból, amúgy meg a 8.1 már eleve nagy javítás a 8-ashoz képest, és tökéletes lett, minek a 8.1-hez javítás, jó így ahogy van! Inkább a rejtett menüket tüntetnék el a francba, nem kell se csempte, se rejtett menü, csak a szintíszta a új oprendszer, na akkor lenne tökéletes!
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz
HZoli87 #45102 üzenetére
És ez most opcionális lesz, mármint asztalra bootolás, fejléces modern appok, v végleg átszabják
Nem értem mért olyan életbevágóan fontos ez az asztalra bootolás egyeseknél, mikor a 8.1-ben már alapban külön beállítható, vmint csak 1 gombnyomás / kattintás a 2 felület közti váltás, + külsős progikkal...modern appok is az eredeti Modern UI-s fomájukban, megjelenésükben igazán tetszetősek, azokat is "átdesktoposítani", mintha csak egy böngészőt nyitna meg az ember szerintem kicsit gagyi hatást kelt, hiába lesz használhatóbb egyeseknek...
Most aki már megszokta, megszerette az új modern felületet és sima 8-cal se volt különösebb baja (pl. én), azt most megint megkeverik, csak azért, hogy a piszlicsáré dolgokon nyavalygó, újításokat elfogadni képtelen (vsz hozzá nem értő) pórnép akaratának eleget tegyenek, kész röhej, de tényleg...
-
szabonagyur
félisten
válasz
HZoli87 #44735 üzenetére
Csak privát vélemény: Azért ez még nem túl nagy hír, hogy a Metro appokat ki lehet tűzni a tálcára. Ez szerintem még mindig a hibajavítások vagy hiányzó logikus funkciók kiegészítése. Eddig akárhány irányvonalat kezdett el az MS csak végigvitte. Hiába volt nem túl nyerő a Vista, azért a Win7 lényegét tekintve ua. csak pár évvel későbbi, átrajzolt kiadása. 1-2 optimalizációval.
Nálunk céges környezetben, kb. ~3000 gépnél elkezdték a rendszergazdák a Win8/8.1 tesztelését, céges környezetbe való bevezetését. Ha pedig egy ilyen helyen elfogadják akkor az MS-nek nem lesz panaszra oka, hiszen a cégekből él elsősorban.
-
törölt tag
válasz
HZoli87 #32776 üzenetére
én azt nem is néztem, hogy Windows\SoftwareDistribution\Download nem erről van szó
(#32777) Sub-ZeRo: Ez így volt Vistánál is amikor a SoftwareDistribution-ből töröltünk. A már sikeresen feltelpült frissítések természetesen sértetlenek maradtak. De ott és akkor nem is a hely spórolás volt a lényeg
Hanem ott és akkor az egész mappát kellett logostól letöltésestől MS utasítás szerint.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
HZoli87 #32769 üzenetére
Anno Vistánál én is manuálisan törölgettem a C:\Windows\SoftwareDistribution\Download mappát, ameddig rá nem jöttem erre: Windows Vista Service Pack 1 & 2 telepítése Nforce4-es alaplapra
természetesen törlés után törlődött a frissítési előzmények is. Maguk a feltepelpült frissítések természetesen nem, csak a szükségtelen régi verziók.
-
JSaN
addikt
válasz
HZoli87 #28100 üzenetére
Na ujra vagyok az uj win8-rol, 1-2 megjegyzes:
Masodik telepitesre lett jo. Ugyanis vinyo valtas miatt raktam es az elozot csak lehuztam, igy az uj winben semmit nem tudtam aktivalni. Kellett par perc mire le esett, szal elozo vinyot formaznom kellett amin a win8 volt. Utana re instal es midnen tokeletessen ment es aktivaltam mindenfele buhera nelkul. (pedig upgrade verziom van)A Windows Media Center:
Meg erosittem HZoli87 irasat, akinek van januar 31ig be aktivalt MC kulcsa. Annak a kodja mukodni fog uj akar tiszta telepitesu win8-n is. Ep hasznalom, mar keresi a TV adasokat. Igy erdemes elokeresni es lementeni, vagy leirni mondjuk a win8 kodja melle.
Koszonom mindenki segitseget. -
Psychonaut
veterán
-
HXY
addikt
válasz
HZoli87 #21995 üzenetére
A géphez adott Win 7-et nem kell interneten aktiválni, a recovery lemezről végtelenszer újratelepíthető, a telepítés alatt gyárilag integrált serial pedig megegyezik az összes azonos márkájú géppel.
Windows 8-nál már változik a helyzet, mert azt már minden esetben telefonon, vagy interneten keresztül aktiválni kell.
-
kenyesan
csendes tag
-
jediweb
aktív tag
válasz
HZoli87 #21094 üzenetére
Már vannak, de a magyar oldalon külön a letöltést kell választani és bejön az angol nyelvű és ott már van win8 választási lehetőség bár én úgy látom mintha minden ua. lenne az Easytune6 az már van win8 - hoz kvázi jó is bár ez is egy idő után elszáll u.u mint win7 alatt ott sőt első induláskor kicsi volt , kilőve , ismét indít úgy már látható volt ez win8-ra már jó .. de bugos ..
Egyébként nálad mi is a gond hogy nem megy mi nem megy?[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
-
-
-
Bilux
veterán
válasz
HZoli87 #20892 üzenetére
Én a bluetooth-os egér miatt szoptam. Nem találod ki Microsoft 5000 egernetyű...
Ha párosítottam ment, ha újraindítottam a gépet nem, holott fent volt a driver elvileg online is volt - ő szerinte-, de a nyilacskám halott volt. Így jobban beleástam magam kiderítettem hogy valami toshiba bluetotthom van a laptopiban ahhoz volt egy 2010-es driver felraktam azóta megy tökéletesen újraindítás után is. (win7 alatt nem volt ilyen probléma alapból amit felrakott driver működött szépen)
Namármost win8 alatt ilyen bakit csinálni... már azon gondolkoztam, hogy win7 alol kiszedem a bluetooth drivert. (Két álmatlan éjszakám volt miatta. Plusz a szombati napom elment egerek utáni nézelődéssel ami nem kékfogas, csak a ami megfelet volna 15.000Ft voltígy nem vettem.)
A lényeg, hogy sajnos driver problémád lesz tutira.Ja és mondja valaki, hogy nem lehet kiakasztani szegény win8-cat láttam a modern kékhalált még egy szomorú smiley is volt benne
Kár, hogy nem fotóztam le.[ Szerkesztve ]
-
-
HZoli87
veterán
válasz
HZoli87 #17587 üzenetére
Lekopogom, valószínű megoldódott a problémám. Miután már nem sikerült megnyitni a külső meghajtót (Windows 8 és XP alól próbálva), és a CHDSK sem fért hozzá, egyszerűen leformáztam. Energiagazdálkodást visszaállítottam az alapértelmezettre és a Hard Disk Sentinelben is kikapcsoltam, hogy 5 másodpercenként jelet küldjön neki, ezzel meggátolva a leállását. Lassan 1 órája megy hibamentesen, előtte 10 percig sem és jelentkezett a hiba.
-
HZoli87
veterán
-
vlevi
nagyúr
válasz
HZoli87 #17422 üzenetére
"Egyébként kell DirectX-et frissíteni? MPC-HC nem jelezte, hogy elavult lenne."
Be is b***na, ha egy egynapos rendszeren elavult lenneNem is tudom, melyik progi volt az a nagyokos, ami még RP Win8 alatt azt írta ki, hogy ő ezen nem fut, mert legalább windows mittudoménmi kell neki, ez meg elavult, frissítsek. Mire, banyek? Ez (akkor, nyáron) még meg sem jelent
"Logitech elmehet a b.... semmit nem támogat a jelenlegi hardvereim közül"
Pl? Mi az? Setpoint meg ilyenek vacakol?
Nekem csak két logi cuccom van, egy G25 kormány, és egy Wireless Desktop Mk250. A kormánnyal voltak gondjaim, még a CP win8-al, de már az RP-vel megjavult. Pedig nem a Logi adott ki drivert, onnan még mindíg a 2010-es kiadás a legfrissebb...
A billentyűzet pedig annyira egyszerű, mint egy faék, ahhoz nincs driver.[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz
HZoli87 #17288 üzenetére
Asztalra egyszerűbb
megnyitod a vezérlőpultot, a böngészősávban ugye ott lesz hogy "vezérlőpult" ezt fogod és rádobod az asztala, ezzel létrehozva hozzá egy automatikus parancsikont, ugyanígy a rendszernél is
shut down gomb: azt passzolom
szerk: közben amit írtak az még jobb megoldás (jobb klikkes)
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz
HZoli87 #4038 üzenetére
a gyartonak nem kell megoldani semmit, masik viruskergeto telepitese eseten automatikusan kikapcsolasra kerul a defender, annak erdekeben, hogy a ket hasonlo celt szolgalo szoftver ne akadjon ossze.
probakeppen feltettem az mse-t, telepites (next --> next --> finish) utan a kovetkezo a helyzet:
eltavolitas utan pedig automatikusan visszakapcsol a defender.
[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
válasz
HZoli87 #1648 üzenetére
Okés megézem azt is, ez az Imageburn elég fura ( eddig szinte csak Nero-t használtam és ha majd elindul eztán is azt fogom, lehet ), még nem jöttem rá, hogy hol jelzi pl. hogy a kiválasztott fájlok ráférnek-e a lemezre?..
Mindenesetre most épp írja a lemezt, aztán majd meglátom, hogy az asztali dvd olvassa-e? -
pzstm
titán
M2 stádiumban van az Office "15". Win8 RTM után "nem sokkal" szeretnék ha megjelenne.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!