- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Nem tudom honnan van ez a hsz, de kész röhej, mert eleve, ha a durvább Police-t kapja be, ami egész rendszert zárolja, azt csak Kaspersky live CD-vel, v HitmanPro Boot pendrive-al vakarja le, esetleg MBAM-al, anélkül nem fog menni, mert nem tud rendszerbe belépni...
Van a gyengébb, böngészőt zároló változata, de az eleve nem is komoly vírus igazán, AV se talál utána semmi nyomot.
Keresésnél is csomó mindent alapból fel sem ismer, azért egy MBAM-ot lefuttatva utána szokott ezt-azt találni.
Vitatkozni valóban nem érdemes, de eleve csomó védelmi modul hiányzik belőle,ami a modern vírusírtókban megvan, exploit védelme sincs, HIPS szintúgy, bankoláskor se véd, webszűrése is elég gyatra stb...hackerek közkedvelt célpontja.A felhozott példáknál meg ki tudja milyenek a körülmények, oprendszer frissítve van-e rendesen stb. Avastból melyik verzió, mi hogyan van benne beállítva. Comodo pedig szinte a legerősebb védelem, annál, ha főleg be van kapcsolja a HIPS, az mindent megfog. MSE-ben az sincs...
Sokan ingyenességre érvelnek, de a fentebb elhangzottak alapján, a sok free, illetve fizetősök promói miatt ez sem érv már. Maga dönti el mki mit használ, de azért egy eleve xar terméket nem kell magasztalni.
Én úgy vagyok vele, mivel fontos a rendszer és adatok épsége, banki adatok védelme, inkább rakok fel egy normális védelmet, amiért jóformán még fizetnem sem kell és valahogy nyugodtabban alszom.(#50785) szabonagyur : az meg megint egy külön eset, főleg, amikor a warez oldalon külön odaírják, h nyugodtan csak kapcsolja ki...
(#50788) kisbrekes100: mondhatni jó, de a vírusírtós topikba is nézz be.
-
King Unique
titán
Azért mégse ennyire kerek a dolog, mert MSE=Defender védelme köztudottan elég gyenge, szinte 0-hoz közelít...ezt szerintem nem kell ecsetelni, minden teszten vagy utolsó helyen végez, v megbukik...
Nem tudom nálad milyen a védelmi rendszer, van-e kiegészítő tűzfal, v egyéb, pl. MBAM, böngészőbe AdBlock stb., mert akkor elég lehet, ha nincs, akkor meg nagyon, de nagyon tudatosan netezel, csak sajna nem mki ilyen, főleg nem az átlag user, lehet ő se...
Környezetemben elég sok mindenkinél szedett be ezt-azt, 7 és 8 alatt is, nemrég pont egyik ismerősömnél W8-on, szal azért mégse akkora királyság ez...
Ráadásul ott van számtalan sokkal jobb free alternatíva, fizetősök fél-1 éves promói, akkor mért használjam ezt a vackot, rendszeren belüli fájlműveleteket is visszafogja rendesen, ahhoz képest, h beépített...A rettegett police vírus is sokx MSE alatt kopogtatott.
(#50780) ollie : akkor az speciális eset, vsz nagyon tudatos gép-internet használat...de eleve sokaknál pont az ellenkezője igaz.
-
szabonagyur
félisten
De amúgy az MS a hibás, hogy ennyire enged a felhasználói nyomásnak. Enyhült nagyon ez a vezetés sajnos.. :/ Anno az Office ribbon menü megjelenésekor tudták tartani a frontot, hogy maradjon az és népszerű is lett a program, most meg.. Jöhet mindenki a szöveggel, hogy nem fogja használni de itt a topikban is nem egy példa volt már rá, hogy valaki annak ellenére használja, hogy nem tetszik neki de hát gyors...
-
törölt tag
attól még nem változik a tény, hogy a Windows 8 jelen formájában kesze-kuszaság. fele beállítás itt, másik fele ott. és az sem változik, hogy igény van/lenne arra, hogy ne legyen megkötve a kezünk.
az meg nem lehet véletlen, hogy maga MS is beismerte (a folyamatos desktoposító updatekkel), hogy ez a felület nem hagyományos PC-hez kedvező
nézz körbe a Linuxok tájékán. volt egyszer Gnome2, KDE, XFCE, stb hagyományos desktop felület (startmenü, hawly shiiieeet), mindenki happy volt, mert VOLT (és van) választási lehetőség, ha egyik nem jön be és ha a KDE-t nézzük, utolsó pixelig bökdösheted a felületet. Windowsban is lehetséges, toolokkal. nem attól lesz felhasználóbarát egy rendszer, hogy buta, mint a tök...
aztán vala jött Gnome3, ami erősen egy tablet/mobil UI-ra hajaz. user tábor úgy felhördült, hogy máig visszhangzik. eleve nem volt egy jól átgondolt felület (Ubuntu Unityje ehhez képest csoda), de ami szomorúbb, hogy nem lehetett konfigurálni.
nem rögeszme, csak ha valami nem teljesen pozitív irányba változik, hadd jegyezze már meg
maga a Metro dizájnelv nekem is bejön, mobilon/tableten. WP8.1 futkos a Lumia 520-amon és imádom, ott tényleg flottul működik, kényelmes, hatékony. -
kispx
addikt
Tehát akkor hogyan is kellett a wifi beállításait megváltoztatni parancssor nélkül?
Én például az egyetemen nem tudtam a wifit használni, mert ugye a régi grafikus beállításait kiszedték. A mac-es ismerősöm meg egy jót röhögött, hogy itt milyen egyszerűen lehet wifit kezelni.
-
King Unique
titán
+1
Tényleg "idegesítő" már ez a start menü mizéria...rak magának szépen mki ingyé' pótlót, egyébként a start képernyőn elhelyezett program ikonok teljesen jól használhatóak. Bal klikkes startgomb menüből ráadásul több minden érhető el, mint a hagyományos start menüből.(#48494) EarL 007: "feleslegesen foglalja el a teljes képernyőt amíg egy alkalmazást megnyitok" - ezt se értettem sose, mért akkora probléma egyeseknek...
Ugyan van, h több kis ablakot használ néha az ember, de alapvetően, egy adott pillanatban egy dolgot csinál, az, hogy közbe látja a másik ablakot, v 1 katt (Charms Bar) / bill. kombinációra (Alt+Tab) átvált azonnal a másikra, talán nem olyan égető gond. Ráadásul ez csak Metros appoknál van így, amiket elvileg senki nem akar használni, mki "utál", totál felesleges, v nem...
Sima desktopról indított keresésnél meg nem foglalja el teljes képernyőt.
De majd Win9-ban már nem csak tálcára lehet rögzíteni appokat, hanem Desktop felületen is futtani, aztán ott majd mki kedve szerint szabhatja, méretezheti, tologathatja... -
AtHoS
nagyúr
Ha kikapcsolhatóvá tennék azon igen meglepődnék. Nagyon nem arról híres az MS, hogy a felhasználók választására hagyna "ekkora volumenű" dolgokat. Pedig szvsz. az ilyen kialakítással nagyon sok felhasználó kegyeit megnyernék.
Szerk.
Lám EarL 007 is épp a személyre szabhatatlanságot emelte ki -
törölt tag
majd ha megoldják, hogy végre ne crasheljenek az RT appok RPC errorral (ami elvileg ritka, mégis előfordul), akkor talán lesz értelme a felületnek, mert akkor tudom használni nemcsak teljes képernyős start menüként. addig csak feleslegesen foglalja el a teljes képernyőt amíg egy alkalmazást megnyitok, vagy kibogarászok, vagy fáljra keresek.
inkább az a vicc, hogy a Windowsok felülete ősidők óta nem túl részletesen konfigurálható...
például miért nem lehetne már leszokni arról, hogy vörös a close gomb?7-en még jól nézett ki - elrejtette a glass effect -, 8-on akármilyen témát állítok be, mindnél ótvarul rikít.
-
szabonagyur
félisten
Valamint nem most jött ez a dolog, hogy csempe van, már több száz megoldás van annak akinek kell. Start menüben is mindig gépeltem a program nevét ami kellett, csempénél is. Ugyanúgy megy a sírás mint amikor az Office 2007-nél megjelent a ribbon dolog és, hogy azt sem tudták sokan elfogadni...
-
ferike36
tag
...nem a csempés appról van szó..és a lenovo g580-hoz 8.1 elan driver nincs, a 8-asé megy fel igen, de nincs opciók a görgetés és egyéb beállításra, így halott ügy...és nem a rendszert szidom, de van sok dolog amiben más mint a 7 volt, és egy átlag felhasználó macerásnak érzi, mindíg jelszót meg felhasználót kér meg gmailes fiókot mindenhez, hiszen ez a rendszer lényege, ezen keresztül szinkonizál minden mindennel, de az átlag ember ezekből nem kér, ő csak az előnyeit akarja használni, azaz hogy a 7-nél gyorsabb meg jobb, a sok akadályt meg csempét meg sok mást nem kéri, de amúgy már kezdek megbarátkozni vele..viszont a win 7 nekem még mindíg jobban bejön..
-
Clemi
veterán
Köszi, ott megtaláltam és most kivettem a pipát a frissítések keresése elől. Ha jól emlékszem eddig benne volt a pipa, de csak értesíteni kellett volna neki, hogy van frissítés, de hogy azt a több 100 megát minden engedély nélkül letöltse és még telepítse is.... na ez érdekes önállóság.
-
-
Lehet, bár 2 kijelzőm van, amin nem tudtam tesztelni annak idején (virtuális gépben). Ezért kérdezem, hogy érdemes-e, illetve hol tudok gozzájutni telepítő DVD-hez, vagy ISO-hoz? Pendrive nem játszik, sajnos csak 2 gigás van és ez miatt nem is nagyon szeretnék vásárolni.
-
micafighter
nagyúr
A kolega által említett böngészős eset talán az egyik legjobb példa. Igaz, mostanában ezt nem figyeltem, de Win 7 és Win 8-on is az volt a módi, hogy egy idő után elkezd feltornázódni Chrome, IE, FF böngészők memória fogyasztása. Nagyon idegesítő dolog, mert hiába csukod be az összes tab-ot, sokszor nem adja vissza a böngésző a memóriát, amig le nem állítod a folyamatot. A 32-bites böngészőnél pedig van egy ilyen "természetes korlát", aminél feljebb nem tud menni.
Egy másik jó példa az Office alkalmazások. Microsoft a honlapján az x86-osat ajánlja, mert hogy az kompatibilisebb.. Volt egy szép hosszú iromány is hozzá, hogy mi miért, amiből az ember kb nem ért semmit, de a lényeg szerintem az, hogy Microsoft nem ajánlja az x64 Office-ot, vagyis az x86-ot ajánlja helyette
Kivétel, hogy ha pl extranagy méretű fájlokat akarsz kezelni, tehát például 4 GB feletti excel fájlokat.
-
Mr.Skyline
senior tag
Öszintén mondom, hogy mostanában nem vagyok már túl aktív sem szoftveres témákban sem hardware-esben.
De mindenkitől azt hallom, hogy ingyenes a win 8 ill 8.1. Ezek szerint ez egy téves állítás.Saját gondolkozásom azt diktálja, hogy annak ingyenes aki már rendelkezik egy megvásárolt Win7-el...
-
törölt tag
kivéve akkor, ha éppen szar egy update, mint pl ez: [link] a frissítéseket mindig elővigyázatosan kell kezelni.
ipari környezetben, élesben futó komoly feladatokat ellátó rendszereken régi IT gyakorlat, hogy nem telepítünk frissítéseket nyakló nélkül. avagy, ha működik, ne piszkáld. -
moldvan
csendes tag
Azert formaztuk, hatha akkor pendriverol mehet fel a rendszer, de kek kepernyos hibauzit dobott. Innentol kezdve a szerviznek adtam es nemtom a tovabbiakat. Nem is ertek hozza annyira oszinten szolva. De valszeg nem hulye emberek ulnek felette es megsem tudnak megoldast egyelore a dologra, tehat az h elerheto a bios sajnos egyelore pont annyira eleg, hogy semennyire. Holnap megyek a gepert, atviszem egy masik szervizbe, ha valamit megtudok majd jelzem.
A lenyeg annyi, hogy frissitettem es jol beszoptam. De par kulfoldi forumon mar irtak paran ugyanezt...
-
moldvan
csendes tag
Ssd-nel mar van "fast bios mode".. Ilyenkor annyira gyorsan tolt be h keptelenseg belepni... Hiaba puffolod a megszokott gombokat.
Ezt a lent irt ujraindulasos periodus miatt be is szoptam.
Ssd format utan csak sima blue screen hibat dobott... A szervizben azt irtak h vegul valahogy bementek a biosba, de onnan egyelore nincs megoldas tovabbra sem..
-
törölt tag
-
TRob1
veterán
ui2: Jah, és még nem is találkoztam a történelem során új win kijövetelével hibák, sírások, szitkozódások nélkül.
(#38993) King Unique:
2 év alatt azért csak megoldják még a legfanyalgóbbak részére is a hibák javítását, amivel érdemessé teszik nekik is az ingyenes frissítést. ha meg még akkor is köti vki az ebet a karóhoz, az magára vessen.És igen, muszáj lesz, különben semmit nem kap már hozzá 2 év múltán.
-
Hunork
veterán
Szia!
Igen, gondolkozok eme megoldáson is!
Csak hogy ne legyen túl jó hetem, ma éjjel ismét be kell mennem melóba, így gyakorlatilag 3 héten keresztül minden nap dolgozok, még hétvégén, és most elsején is, plusz a suli...De majd tényleg nem hisztizek és nekiesek, amint lesz egy tiszta szabadnapom! És nem várok decemberig, mert már engem idegesít a sok nyavalygás.
Tehát hamarosan jelentést teszek!
-
tomp
félisten
Mert a 8-on a legújabb driverrel gondok voltak. Olykor mono-ban szólt a hang illetve "doboz" hang volt. A 2011-es viszont tökéletes volt. 8.1-en is az. Azaz ha tökéletes akkor miért frissítsem?
8.1-en a bluetooth és az usb 3.0 drivert kellett frissítenem. Mind a kettő működött frissítés nélkül is, de a windows update szólt, hogy ajánlott. -
bepken
veterán
de legalább kiadta magából....olykor hagyni kell ezt is
(#38913) bb.bocs! parancsolj: Szolgáltatások hozzáadása a Windows 8.1 Pro rendszerhez
-
Hunork
veterán
Értelek, és majd ha lesz időm, lesz tiszta telepítés, bár szerintem maradok a sima W8-nál, az legalább tökéletes volt nálam, persze 1-2 hiba előfordult, de nem bosszantóak.
Ami változatlanul fáj nekem, főleg annyi cikk, tesztelés, és erre szánt idő után (W8), hogy egy amúgy verzióváltás után ezt meg kell lépni. Nagyon bosszant. Amúgy hálából a mai estéért, mindezek tetejébe még az Nvidia is rátett egy lapáttal, az eddig nálam nem jelentkező, illesztőprogram leállt, majd helyreállt...stb üzenetet kaptam kétszer is.
Nyilvánvaló, hogy muszáj lesz tiszta telepítést csinálni, csak annyit vártam volna el, ha már eredeti rendszert használ az ember, hogy ezt elkerüljük, ha lehetséges. És ahogy elnézem, több a reinstall, mint a sima frissítés, mármint ami működik is tökéletesen. Nagy kár ezért...pushalias : tényleg hagyjuk abba, utólag szerkeszteted bele az elnézést, de a primitív jelzőre ugrok, mert ha én nem használom személyre, elvárom, hogy más se tegye. Úgyhogy béke veled, ne beszélgessünk.
-
Hunork
veterán
Hahó!
Hát azért ez érdekes. Én naponta követem a fontos topikokat, mint ezt is. És nem csak egyedi eset, már elnézést. Korábban mi is értekeztünk erről. Hogy miért nem annyi az annyi, annak talán az is az oka, hogy sokan eleve nem is frissítettek. Igazuk van. Mint a 8 megjelenésekor sem volt minden rendben, most sem, de itt azért elvárható lett volna némi odafigyelés, hiszen egy meglévő, egy éves rendszerről beszélünk.
És ha valaki, én aztán igazán belemélyedtem a W8-ba. Lásd alább...pushalias
1. Hát nem kéne személyeskedni. Én vettem a fáradságot sok mindenre, mint ahogy majd a tiszta telepítéshez is veszem, de eleddig nem volt erre időm.
Szerintem nem nagy elvárás az, ha egy 1 éves rendszer frissítése után minden program, minden hardver ugyanúgy működik, ahogy előtte. AZ lenne a röhej, ha egy ilyen frissítés után a "jó tanács" csak annyi lenne: format C:
Ez vonatkozik a fenti kollégára is...2. Nem őrjöngtem, nem szokásom, bár lehet, hevesebb vérmérsékletű vagyok, de az őrjöngés fogalom kicsit távol áll tőlem, arról nem tehetek, ha egyesek úgy érzik, valamilyen indíttatásból fel vannak jogosítva arra, hogy másokkal lenézően bánjanak. Ezt sosem tűrtem.
3. Itteni ténykedéseim. Nem egy cikket írtam itt a PH-n, sőt a Betateam oldalán számos W8 tippet, tanácsot, tapasztalatot tettem közzé. Nem fogok természetesen itt ezen vitatkozni, bőven elég nekem a PÜ mappám, ahol száznál több személyes probléma-megoldásban vettem részt, amit megköszöntek. Azért tettem ezt meg azt itt, már elnézést.
Ennek tükrében nem hinném, hogy venned kéne a bátorságot, hogy degradáló véleménnyel írj olyanokat, hogy "nekem mi való".4. Az meg már inkább stilisztikai kérdés, hogy a korábbi hsz-ben a teljesen nyilvánvaló kifejezés inkább gúnyos volt, mint komoly...
Fentiek tükrében a lényeg, mely itt a topikban kiderült:
- a Microsoft tökéletes, minden ember lufit ereget és konfettit szór
- az a jó, ha egy sima frissítés miatt újra kell telepíteni a rendszert
- ami után még ekkor sem biztos, hogy minden úgy fog működni, mint előtte. (erre volt pár hsz, már bocsánat...)
- ha valakinek gondja van, és problémája, akkor az a legjobb, ha legyalul egy előtte amúgy teljesen rendben lévő gépet.
- nem emlékszem, hogy W7 alatt mikor kellett egy frissítés után, akár SP, akár nem, újratelepíteni a rendszert, nyilván ez egy új marketing fogás...UI: és hát szerintem személyes jogom, hogy bár lelkes híve vagyok a W8-nak, azért felemeljem a hangomat, ha ez vagy az nem tetszik. Szabad akarat. Ez a jó benne.
Jó éjszakát! -
-
< CyberBob >
őstag
Tudom, hogy csak viccnek szántad, de had kötözködjek.
A fizetős verzió alapvetően a támogatásban (pl.: telefonos segítség) és pár céges funkcióban különbözik. A tűzfal / fájlvédelem vagy a vírusirtó adatbázisa / frissítési gyakorisága teljesen megegyezik az ingyenes verzióval.
Magánvélemény következik! Az évek alatt próbáltam sok fizetős védelmet (pl.: Nod32, Kaspersky, Norton), de vagy nagy volt az erőforrásigényük vagy simán nem vette észre amit a szintén ingyenes Malwarebytes igen. Én sokkal jobban bízok az ingyenes alkalmazásokban pláne ha nem csak utoléri, de sok esetben jobb is mint a fizetős társai. -
Hunork
veterán
Hmmm...hát akkor lepetézek...épp azért mert minden eredeti a gépen, játékok, rendszer, office...stb, és az alaplap cuccai is mind W8-as programok. Akkor totál nem értem már...de egy tiszta telepítéshez most sem erőm, sem időm, főleg a rengeteg Steam/Origin játék miatt...
Azért köszönöm a válaszod! -
Állítólag a legacy driver + kártya kombóval nincs kibékülve a 8.1, de a 8-nak semmi baja tőle.
Fuck ms. Hogy mindig kell valamit heggeszteni a rendszeren...Még azt is ami működik.
Az ie-vel meg a youtube nem ment. Igaz, cask a főoldal, ha egy yt linket nyitottam meg, pöpecül ment, nem volt gáz. Úgy képzeld el, hogy kb 1 percig semmire sem reagált az ie, de utána megjavult.
(#37894) AtHoS: A memória kezelésre annyit, hogy egy f&s az egész. Hiába húzod le az appot, még zabálja a ramot, meg a procit is. Tudom, 4 gigám van, nem érdekel, hogy mennyit eszik, de könyörgöm 4 app után több mint 30%-al több ramom fogy, mint régebben. Az appok kikcsapolása meg a sírás határa, hogy 2 mp kell tartani lent és akkor "kapcsol" ki. Hát nagyon gáz. Ez a 8-ban sokkal jobb volt. Szerintem.
-
AthlonXP
őstag
Kipróbáltam az ott leírtakat, de sajnos nem működik a dolog, továbbra sem.
Azonnal visszakapcsolja magát a gép. Ez korábban nem fordult elő, csak most a 8.1-el jött elő a hiba.
Elég idegesítő, mivel mindig alvó módba szoktam kapcsolni a gépet, hogy rövidebb ideig tartson a bekapcsolás, de ez most már felejtős, ahogy látom... -
King Unique
titán
Értem én, hidd el
Csak ez anno kicsit az elején lett elcseszve...win 8 consumer previewhez hasonló logout bejegyzés kellett volna ennek is, + az is bekavart, h először nem 8.1, hanem Blue néven lett beharangozva, aminél felmerült win9 lehetőség is, szal ez is okozott kavarodást...
De most már kijavítva, úgyhogy nem ügy már. -
King Unique
titán
Azért meg egyesek nem ismerik a keresőt és továbbra is ide szórják a 8.1 kérdéseiket is, hiába van neki külön topik, attól függetlenül, h valóban kapcsolódik részben ide is.
Ne nekem reklamálj, hanem modiknál, de lenti (nekem fenti) hsz alapján, ők is így gondolták.
Ennyi erővel minek pl. sok vírusírtónak külön topic, mikor van egységes is, mégse azt használja mki, v onnan átirányítják az előbbiek vmelyikébe... -
StLui
veterán
Most megnéztem, nem is piros a 8.1, ez meg igen (nem tudom mit jelent, talán a piros kiemelt téma? ) és kettő is van, egy cikkre is 300hsz-sal, és gondolom a "rendes" , az is mindössze 1500hsz, itt meg lassan 40e.
Mindegy, majd meglátjuk melyik marad "életben", most megjelölöm a 8.1-est is magamnak. -
pzstm
titán
OSX verzióknak is külön topic van nem? amúgy sokkal többről van szó mint egy SP. Jó pár új feature, átdolgozott felület több helyen, s a verziószámugráson kívül (9200>>>9600) a kernel Szám is nőtt picit 6.2-ről 6.3-ra.
Amikor kikérték a véleményem az Office topikok egybevonásával kapcsolatban felvetettem, hogy lassan, hogy közeledünk a 8.1 hvatalos megjelenéshez elgondolkodhatunk azon, hogy a 8/8.1 topikokat összerakjuk eggyé.
Remélem nem sértődik meg a tulaj ha bemásolom a szó szerinti válaszát:
"Nem tudom, jó ötlet ez? A 8.1 azért több mint egy SP."Szóval nekem végülis mindegy, de a 8-as topikban volt pár 8.1-es kérdés már ahogy nézegetem, bár egy idő után nem fogom látogatni szerintem
(csak a 8.1-et)
-
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged