- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
xxSanchez #55949 üzenetére
hozzátenném: admin mód szükséges hozzá. illetve érdemes lehet még egy chkdsk /f-t is futtatni köv. bootkor.
egyébként a Windows 8.1 picit faramuci, amíg U1 nem került fel, addig abszolút nem volt vele problémám (feltettem ugyan egy Start8-at, de az részletkérdés). U1 után kellett egy SSD firmware frissítés, mert random korruptálódtak a rendszerfájlok. mondjuk őskövület SSD-m van. -
skyline997
csendes tag
válasz
xxSanchez #55774 üzenetére
A probléma megoldódott, egyszerűen csak várni kellett kb másfél-két órát mire elkészült...
Most egyenlőre jó így, de más lehetőség nem lett volna? Csak az áruházon keresztül tudom frissiteni a win8-at 8.1-re?
Nem lehet mondjuk letölteni egy win 8.1-et és ahhoz használni a 8-hoz kapott kódot?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
xxSanchez #54640 üzenetére
Köszi mindenkinek! Én az említett dolgokat nem használom, így nem éri meg a felár. A Win7-nél volt valami beállítási parancs, most nem jut eszembe, ( gpedit.msc) ami csak a Pro-nál jött elő, igaz azt csak egyszer használtam.
-
TheProb
veterán
válasz
xxSanchez #52646 üzenetére
Próbáltam képet lőni, de ha futott a rammap a játékok alatt akkor persze hogy nem jött elő a hiba... Most megint felugrott az ablak... Játék közben megállt a kép 30 mp-re, majd pittyent a hibaüzenet is.. ezután hiába zártam be az ablakot utána már szaggatott csak... Sajnos csak a hibaüzenet után tudtam képeket lőni rammap-ról, így nem tudom mennyire ad valós képet. Elég idegesítő és ami a vicc, múltkor syberia 2 alatt jött elő, amiek aztán tényleg nem kell atomerőmű.. Valami driver gond lehet?
Itt vannak a képet:
-
kemotox
addikt
válasz
xxSanchez #52652 üzenetére
Közben sikerült valahogy majdnem visszacsinálnom. Már csak az időjárás csempénél írja magyarul a dolgokat.
Store-ban van vegyesen angol meg magyar is.
Nem váltott amúgy teljesen magyarra, csak az időjárás csempén, meg az Apps képernyőn írt magyarul néhány dolgot. Utóbbi már megoldódott. -
-
King Unique
titán
válasz
xxSanchez #51789 üzenetére
Mármint egy rendszeren belül korlátlen számmal le lehet kapni az iso-t
Csak nyilván felhasználás és hozzá történő kulcspárosítás limitált. Illetve ez csak alapból lementi a megadott helyre, v frissíteni is akar vele, amit meg kell szakítani, ha nem akarod, mert vmi ilyesmiről olvastam korábban?
-
800.henrik
senior tag
válasz
xxSanchez #50291 üzenetére
Nem, bemásolom a "Nem indul és mi a baja a gépemnek" topicból:
Van egy ilyen gépem:
Asrock G41C-GS
Intel Core 2 Duo E6400
Geil 2x1GB DDR2 800Mhz
VGA nincs, az IGP-t használom...
A ramok 800mhz-sek, de 800mhz-n az IGP-vel csíkos a kép, és a Windows induláskor lefagy. 666mhz-en, 2.10V-on mennek a ramok, de így is sokszor lefagy a gép, ha újraindítom, nincs kép, cmos reset kell nekiA memtest, prime95 nem ír hibát, win újratelepítés volt... Mi a baja, miért nem mennek a ramok 800mhz-n? 1-2 hete kezdte, előtte ment 800mhz-n, 1.8V-on..
-
Goblin12
őstag
válasz
xxSanchez #48346 üzenetére
De akkor miért ne használjam egyből a kulcsomat? :S Nem értem miért kell ez a külön kőr. És mind1, hogy a listából melyik Key?
Teljesen össze zavart: Win8 Pro Key-el nem lehet Win8.1 Pro-t aktiválni, akkor ha leszedek egy Win8.1 Pro.iso-t használok egy generic key-t és utána megadom a sajátomat akkor nem fog működni, legalábbis az eddig leírtak alapján ez jön le. Ha leszedek egy Win8 Pro.iso-t ezt telepítem egy generic key-el utána megadom a sajátomat, akkor már egyből megadhatnám a sajátomat nem? Nem igazán látom át.
Inygenes az Update Win8-ról Win 8.1-re ott van az MS oldalán így már teljesen nem értek semmit.
-
Goblin12
őstag
válasz
xxSanchez #48344 üzenetére
Üdv,
De az a vicces, hogy a 8.1-et feltelepítette a windows magától. :S És mi ez a "Generic Key" ? :S
Szerk:
Ha jól értem ott a listából válasszak egy akármilyen kulcsot azzal rakjam fel (aktiválás skipp ) és mikro feltepeült, a gépházban adjam meg az én eredeti kulcsomat?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
xxSanchez #48271 üzenetére
Ez hasznos infó lehet annak, aki szintén ESET-et használ
Kergető le, update fel, kergető fel módon elkerülhetik a problémát. Össze is lehetne szedni ki milyen AV mellett mit tapasztalt.
Folytatom a tiédet: nálam Outpost SS + Webroot + MBAM 2.0 prémium mellett nem volt probléma, simán felment az update
-
Zotya84
őstag
válasz
xxSanchez #48088 üzenetére
Dehogynem. Kód nélkül kell telepíteni a megfelelő verziót, és utána leaktiválni a sajátoddal. Én is így csináltam. Csak kell csinálni egy telepítőt, ami nem kér kódot, hanem verziót ajánl fel helyette.
Egyébként igen, egyetértek, ez kib@szás...
GoodSpeed: Nem, nem kellenek a frissítések, csak és kizárólag az az egy, ami engedélyezi az upgrade-t, és azután konkrétan olyan 8-10 frissítés marad, mert mint korábban írtam, 8.1.1-re upgrade-eli magát.
-
King Unique
titán
válasz
xxSanchez #47891 üzenetére
Hát még nem próbáltam élesben, de vsz nem leszek tőle hasra esve...
Szerintem azért nem olyan bonyolult ennek a 8-nak a kezelése egyáltalán, mint amilyennek be lett állítva, bár sajna az "átlag user" tudása szinte 0 és főleg azoknak kell ez a szamárvezető... Önmagában még nem baj ez persze, csak ott a gond, h csomó logikus funkciót, beállítást ezzel kicsit megint megkavarnak, túlhatároznak és komolyabb funkciók, amiket egy gyakorló user szívesen venne, meg kevésbé vannak...de hát előbbi tábor a nagyobb sajna és hozzájuk kell alkalmazkodni gyártónak és másik tábornak is... -
szabonagyur
félisten
válasz
xxSanchez #47891 üzenetére
Angolul sem tetszett az újítás, magyarul sem :/
Az szerintetek szándákos újítás, hogy ha valamelyik sarokba húzom fél nap mire előjönnek a kis felugró ablakok? Eddig mindig gyors volt de most meg..
Memória minimum lehet már csak 1GB, de használat közben ugyanúgy kell neki a több, mivel ugyanannyit eszik.
Amúgy azt lehet tudni, hogy miért vették ki már a 8.1ből is, hogy ha a wifi hálókat nézem a 8 esetében is ha ráhúztam az egeret akkor kiírta, hogy .g vagy .n vagy bármilyen a háló típusa, most meg semmit. -
King Unique
titán
válasz
xxSanchez #47882 üzenetére
Bár én meg előbb linkelttel küszködök, de ezek szerint most is "adtak, vettek is el" szindróma van...elöljáróban vsz jól jönnek egyeseknek (sokaknak) a fejlesztések, de ugyanezzel bizonyos helyeken sajna kicsit vissza is butítják a rendszert, ha lehet ilyet mondani...
-
törölt tag
válasz
xxSanchez #47840 üzenetére
Most én az ebből a hsz-ből valókat töltögetem lefele:
de még várok vele, hátha a WU-n megjelenik.
-
front3r
őstag
-
micafighter
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged