- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
Buddhacece #50280 üzenetére
Hát ha Win7 alatt kompatibilitás gondok voltak 8.1 alatt sem javult a helyzet főleg, hogy drivered semmihez sem lenne. Tudom a gép amire használod biztos jó, de maradj az XP-nél inkább és majd új gépre vegyél 8.1-et
-
szabonagyur
félisten
válasz
Buddhacece #50276 üzenetére
Akkor még egyszer leírom neked, ezen a gépen nem fog menni a Win8.1 mivel nem támogatja a megfelelő utasításkészletet a proci. És mivel Celeronról még gyengébb is jóval mint egy P4. A Northwood procik írtó gyengék, inkább próbálj bele venni egy 2.4-es P4-et, hatalmas különbség lesz.
ja és a videókártyád sem menne 8.1 alatt. Win7 volt rajta eddig? Azt rakd vissza, de szerintem lehet az sem lenne túl jó, max a proci cserével.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Buddhacece #50267 üzenetére
Most nézegetem a rendszer követelményes leírásokat, elvileg a 32bitesnek mennie kéne. Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy mi lehet a probléma nálad. Próbáld ki a 8.1-es telepítési segédet talán meg tudja állapítani a bajt.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Azon a gépen felejtsd el a 8.1-et, talán a 8 ha elindul de szerintem az sem. Jóval erősebb 2 magos gépen nem indul el úgy, hogy hivatalosan minden követelménynek megfelel, valószínűleg a chipset nem tetszik neki. Az a 2,6-os proci úgy kevés ahogy van, a memória is kevés lesz meg lassú. Szerintem elégedj meg azzal ha a Win7 használható rajta. Anno használtam ilyesmi gépet csak az 2,8-as P4 volt Win7-el meg ATI 9600XT-vel és siralmas volt még azon is.
-
rgeorge
addikt
válasz
XP alól indítod a telepítőt?
-
zoltan6
addikt
válasz
ez tévedés,még a win 8,win 8.1 gépigénye is eltér.
Windows 8 rendszerkövetelmények
"Ha a Windows 8.1 rendszert szeretné futtatni számítógépén, az alábbiakra lesz szüksége:Processzor: 1 gigahertzes (GHz) vagy gyorsabb, PAE-, NX és SSE2-támogatással (további információ)
RAM: 1 gigabájt (GB) (32 bites) vagy 2 GB (64 bites)
Merevlemez-terület: 16 GB (32 bites rendszerhez) vagy 20 GB (64 bites rendszerhez)
Videokártya: a Microsoft DirectX 9-es verzióját támogató grafikus eszköz WDDM-illesztőprogrammal"
A processzornál nagyon lényeges a PAE,NX,SSE2 támogatás 8.1-nél.tehát régebbi procikkal már nem megy sajnos. -
Bjørgersson
félisten
válasz
Hasonló, de nem ugyanaz, nézz utána.
(#50268) Damage401: A memória tökmindegy, attól meg hogy virágbolti, még nem fog más hardvereket támogatni vagy nem támogatni.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Buddhacece #50263 üzenetére
Támogatja egyáltalán a rendszer a processzorodat?
-
rgeorge
addikt
válasz
Buddhacece #50242 üzenetére
Frissíteni próbálod az XP-t (abból indítod a telepítőt)? XP-t nem lehet 8.1-re frissíteni.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Buddhacece #50242 üzenetére
Milyen gépre pontosan és melyik w8-t 32/64 bit, továbbá upgrade a lemez vagy rendes telepítő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Spórolós topik
- Renault, Dacia topik
- Kompakt vízhűtés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest