-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
gyurkikrisz #66338 üzenetére
Ne csodálkozz, ha lassú, most tolják ki milliószám a ~3 GB-os w10-eket.
-
premete
veterán
válasz
olivera88 #66143 üzenetére
Illegális kulcsokhoz nem adnak letöltési linket.
Ha nem hiszed el, hívd fel a Microsoftot az ingyenes zöld számon, és elmesélik.
Ha veszel a Blahán egy kissé véres laptopot, negyedáron, szerinted a rendőr elfogadja, hogy" miért lenne lopott én vettem"?
Ezzel az erővel vehetsz valamelyik torrentoldalon VIP kódot, adnak kulcsot, akkor az is legális? -
premete
veterán
válasz
ImpersonatoR #66088 üzenetére
-
premete
veterán
válasz
t72killer #65872 üzenetére
Nekem is csak a céges exchange szerver miatt volt fenn, hogy saját gépről is megnézzem az emaileket, de megoldom másképp, nem kell ms office.
Persze minden frissítést mobilneten akar leszedni, amikor otthon vagyok a 100 mbites neten (nyáron ez mondjuk ritka), akkor semmit sem talál. -
premete
veterán
válasz
t72killer #65859 üzenetére
Ebből a szempontból jobb a windows 10, az semmilyen frissítést sem tud leszedni nálam.
Azért elgondolkodtató, hogy a 12 GB mobilnet előfizetésemből kb. 8 GB-ot a windows és office frissítések tesznek ki, azt hiszem, utolsó eset volt, hogy az office 2013-at feltettem, lesz inkább openoffice. -
premete
veterán
válasz
MasterMark #65658 üzenetére
Akkor nálam nagyon sok marad, 8-ból 6.xxx, 16-ból 14.xxx, Firefox+Skype+outlook fut alapból.
-
premete
veterán
válasz
bunygyi #65128 üzenetére
Frissítéssel jön a Get Windows X (gwx.exe), jelezné, hogy a windows X (10) letölthető; bár nem tudom, hogy valaki erről egyébként ne értesülne, sőt arra már ne lenne fenn neki.
Jó esetben csak egy marketingeszköz, rosszabb esetben ki tudja, milyen adatokat olvas ki.
Óvatos duhajként én nem tenném fel (egyszer nagy nehezen kiirtottam a systemből). -
premete
veterán
válasz
bunygyi #65125 üzenetére
Ne hiányozzon, az egy teljesen felesleges, második start ikon, de lehet, még rosszabb.
Malwarebytes displayed an error message on bootup:
Malicious Website Protection 198.105.254.210 invalid.cab port=49292
protection-log-2015-04-07.xml log has entry:
<record subtype="Malicious Website Protection" last_modified_tag="243827dd-e1e3-4ba4-803a-bad6c45392d8" systemname="MACOSXWIN" username="SYSTEM" type="Detection" source="Protection" datetime="2015-04-07T07:09:11.746810-06:00" LoggingEventType="0" severity="debug" port="49959" malwaretype="IP" ip="198.105.254.210" domain="invalid.cab" direction="Outbound" process="C:\Windows\System32\GWX\GWXConfigManager.exe"/>
C:\Windows\System32\GWX\GWXConfigManager.exe triggered this error.
GWX is apparently related to Microsoft KB8035583
-
premete
veterán
Mire kell az értesítés, nem tudod megjegyezni, hogy július 29.-től lesz?
Nekem odapofátlankodott a taskbárra, alig tudtam megszabadulni tőle, harmadik nekifutásra, mert hiába tüntettem el az ikont, majd a frissítést, még a windows mappába mindig ott bújkált a gwx mappában. -
premete
veterán
válasz
Rendeske #63706 üzenetére
Nekem a kulcstartómon lóg egy pendrive-on ez és pár másik cucc, arról bootolok, ami kell.
AcronisAntimalwareScanCD.iso
AcronisMedia.iso
AcronisTrueImage2015_en-US.iso
ADD12_en_US.iso
android-x86-4.4-RC2.iso
avg_arl_cdi_all_120_141126a8645.iso
bitdefender-rescue-cd.iso
DELL_Win7_ULTIMATE_64bit_SP1.iso
elementary OS Freya 64bit HU.iso
en_windows_8.1_pro_vl_with_update_x86_dvd_6050918.iso
hu_windows_8.1_with_update_x64_dvd_4048260.iso
hu_windows_8.1_with_update_x86_dvd_6051602.iso
PHDM14Proadvanced.iso
sparkylinux-3.6-x86_64-lxde.iso
w81en.iso -
premete
veterán
válasz
King Unique #63657 üzenetére
Nekem nem lassult, ugyanolyan, mint előtte.
-
premete
veterán
válasz
szabonagyur #59138 üzenetére
Jó, hát az sem világos, hogy miért nem legacy módban telepíti, akkor menne simán.
Annyi szerintem azért elvárható lenne mindenkitől, ha már windows telepítésre adja a fejét, utánaolvasni, hogy mi a f@sz a GPT, MBR, UEFI, Legacy. A warez oldalak nem fognak install supportot adni. -
premete
veterán
válasz
szabonagyur #59136 üzenetére
A legegyszerűbb szerintem letölteni egy PHDM 14 Pro advanced.iso -t, azt rátenni egy pendrive-ra, vagy a windowsos mellett is elférhet, arról boolni, és on-the-fly konvertálja az mbr-t gpt-vé, vagy fordítva, adatvesztés nélkül.
-
premete
veterán
válasz
quailstorm #59053 üzenetére
Ne magadból indulj ki, van aki a saját gépére azért teszi fel a teljesen hivatalos enterprise változatot, mert alkalomadtán az otthoni gépéről is fellép a céges szerverekre dolgozni.
-
premete
veterán
válasz
szabonagyur #59030 üzenetére
Nekem is a cég fizette.
-
premete
veterán
válasz
szabonagyur #59028 üzenetére
-
premete
veterán
válasz
szabonagyur #59025 üzenetére
Gondolom az egyik magyar torrentoldalról évente ~600.000 esetben letöltött windows loader sem a bejglihez kell.
@gb4400: amit megvettél..... volt a kérdés, számlád van róla? Géphez alapból adott nem játszik, az én laptopom is csak windows 8.1 pro-val + windows 7 professionallal létezik, oem mindkettő, ezt nem számolom vásárlásnak.
@szabonagyur: sokan azt hiszik, hogy az embedded stabilabb, pedig az csak attól tutibb, hogy a gép nem megy fel torrent oldalakra xxx filmeket plusz az árukapcsolt vírusokat, malware-eket letölteni. -
premete
veterán
válasz
szabonagyur #59023 üzenetére
amit megvettél...
Akkor itt ezerből kb. 1 embernek lenne windows a gépén. -
premete
veterán
Persze, ha le tudod írni pontosan, hogy miről van szó.
Úgy sejtem, ilyenkor Karácsony előestéjén sen gondolod komolyan, hogy egy operációs rendszer nélküli gépre rászáll a Szentlélek egy ablak képében és rajta lesz a windows 8.
Hogy éppen windows 8 volt rajta, vagy yosemite, vagy ubuntu, az teljesen mindegy a kérdés szemszögéből; persze operációs rendszerek nem szoktak csak úgy eltűnni, elég nehéz letörölni ezeket, és a kérdés feltevéséből arra következtetek, hogy nem tudjátok, hogy rajta van-e az operációs rendszer, azaz valahogyan visszahozható, vagy nincs, a gép hardveresen rossz, vagy nem, de ez találgatás: a legbiztosabb, ha elviszed valakihez, aki legalább ezeket a kérdéseket meg tudja válaszolni.
Az sem mindegy, hogy a szomszéd garázsdiszkontban összarakott gép, Warez Pisti all-in-one windows telepítőjével, vagy egy jobbféle notebook, gyári recovery és oem particiókkal. -
premete
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #58752 üzenetére
Ezt már néztem, köszönöm, de túl bonyolult; megcsináltam az összeset a winsetupusb-vel fat32-be, 1 nagy pendrive-ra, az megy legacy/uefiben minden gépen, a 2 túlméreteset pedig kírtam egyenként 1-1 8 GB-os stickre ntfs-ben, a maradék helyre még ráment az acronis TI és Disk Director, valamint egy linux live distro.
-
premete
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #58740 üzenetére
Nem ez volt a kérdés, már leírtam párszor: Multi boot pendrive, ntfs-re formázva, ami minden uefi-képes PC-n/ notebookon működik, legacy és uefi módban is, menüból választhatóan, hogy w7,w8, linux telepítő/recovery/syslinux/grub4dos menjen.
Olyan módszer, ami a te gépeden működik, egy isoval, irreleváns. -
premete
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #58733 üzenetére
Gondolom nem windowsban vagy szakértő, ez a különbség, ha fat32-re van formázva a telepítési média: ott van az uefi alatt a pendrive
Ha ntfs-re van formázva, akkor nincs ott:
Nem azért, mert nem lenne hely, mint ahogy "megszakértetted".
FYI a WinSetupFromUSB-1-4-ről volt szó, egyszerre több telepítő/live rendszer felrakásáról, egy pendrive-ra, és másik gépeken is használható formában.
-
-
premete
veterán
válasz
kivlov #58719 üzenetére
Ritka esetben működhet, de nem általános, hogy NTFS-re formázott usb-stickről UEFI módban lehessen bootolni; én kb. 5 különböző notebookon próbáltam, de egyiken sem szerepelt az uefi eszközök között a pendrive, csak a legacy eszközök között. Próbáld ki te is pár notebookon, hogy látszik-e uefi usb stick, ntfs-re formázva, mert ugye a pendrive-nak éppen az lenne a lényege, hogy bármelyik eszközbe dugva működjön.
Pedig milyen jó lenne, nekem is van egy gyári Dell windows 7 isom, egy windows 8.1, és mindkettő 6 GB körüli a rengeteg nyelv miatt, és ezeket nem tudom a wintousb-s telepítő pendrive-omra tenni, ahol egyszerre rajta van már a windows 7 enterprise, a windows 8.1 up 1 enterprise, a windows 8.1 professional, pár linux live dvd, valamit acronis TI és Diskdirector isok, fat32-ben, így viszont a 4 GB-osnál nagyobb fájlokat nem engedi feltenni.
Az sem volt jó megoldás, hogy kiszedtem a túlméretes isokból a nyelveket, mert mindig az kellett, amit kivettem. -
premete
veterán
válasz
Tournament #58682 üzenetére
Az a baj, hogy azt sem érted, miről van szó, és belevaú.
-
premete
veterán
-
premete
veterán
Tudja valaki, hogy a windows update-et lehet-e teljesen törölni a rendszerből, illetve megakadályozni, hogy elinduljon feleslegesen?
Már kikapcsoltam, hogy sose keressen frissítést, mégis rendszeresen megjelenik a task manager listában a windows module installer, és 20-96% CPU használattal pörgeti fullon a ventillátort, és nem áll le, csak ha kilövöm. -
premete
veterán
válasz
general #57938 üzenetére
Attól tartok, hogy senki sem fog segíteni warez telepítésben.
Már ha esetleg akarna is, a fájlméretek kötöttek.
Ha már lop valaki, akkor oldja is meg magának, ne kérjen hozzá segítséget, egyik Microsoft lemezkép sem nagyobb, ergo a nagyobb nem onnan van, így kérj segítséget attól a warez oldaltól, ahonnan letöltötted.
Ha nem tévedek, a Prohardver minden warez tevékenységet "jutalmaz"; esetedben tudod bizonyítani a 4 GB-osnál nagyobb telepítési média eredetiségét? -
premete
veterán
válasz
szabonagyur #57931 üzenetére
Jó hogy rájössz, én az első hsz.-ből leszűrtem, hogy fogalma sincs a dolgokról, és warez telepítésben utazik..
-
premete
veterán
válasz
general #57912 üzenetére
Csináld, ahogy írtam, telepítő UEFI módban induljon, formázza meg cuccot GPT módban, és a maradék nagy helyet oszd el, ahogy akarod.
Én úgy szoktam, hogy bebootolok egy pendiveról, amin van particionáló program, azzal megcsinálom az összes particiót, majd a windows telepítőnek kijelölök egy ~50 gigás particiót, és arra megy fel.
Persze, igazi magyarosch mentalitás, hogy mindig más hibás: néztem az előbb a Meccset, a magyar válogatott csatárát bevitték a vége felé, aki üresen kapta a labdát, a kapuval szemben, 3 méterre a gólvonalon álló kapustól, és belerúgta. Erre a riiporter azt mondta, hogy nem számított rá... Hát mi a f@szomra számított a csatár labdával a kapussal szemben, nem Karpov ellen kellett nimzoindiai védelmet megoldani.
Bezzeg a 90. percben, 0:4-nél letalpalta az ellenfél játékosát, teljesen feleslegesen a saját térfélen, és mehetett zuhanyozni 2 perccel korábban. ROTFL -
premete
veterán
válasz
#19617792 #57907 üzenetére
Én világítottam rá, szerintem felesleges olyan kérdéssel foglalkozni, ahol a user sem tudja, mi micsoda, utánaolvasást pedig sértésnek veszi.
Egyszerúen csak uefi módban kellett volna indítani a telepítést, és a windows létrehozza az összes szükséges particiót, a többit pedig megformázza igény szerinti méretekre. -
premete
veterán
válasz
szabonagyur #57901 üzenetére
Csak rátaláltál, mi hiányzik az asztalosnak.
-
premete
veterán
válasz
szabonagyur #57890 üzenetére
Alapszabály, hogy a usernek azt sem hisszük el, amit kérdez; miből gondolod, hogy gpt-ben van, amikor nincs ott az uefi partició?
-
premete
veterán
válasz
szabonagyur #57886 üzenetére
GPT-ben más, de neki mbr-ben van szvsz.
Illetve a cluster méret sem mindegy, hogy 512, vagy 4096. -
premete
veterán
válasz
szabonagyur #57883 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Resident Evil Requiem - Amit a játékról tudni érdemes
- Megújult a PROHARDVER!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged