- Magisk
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
válasz
genndy #67549 üzenetére
Végül sajnos nem sikerült ezzel, mert a teljes lemezt visszapartícionálja visszaállításkor, és ezzel le is zúzta a frissen telepített OSX-et, ami mellé akartam helyreállítani a 8.1-et. Szóval hasonló esetben másnak inkább a Paragon Hard Disk Manager valamely verzióját ajánlom (nekem a HDM 15 Backup & Recovery Compact-al sikerült).
-
randras
veterán
válasz
genndy #67549 üzenetére
Köszönöm, elkészült a mentés, de a helyreállítási meghajtó készítésével meggyűlik a bajom, mert a helyreállítási meghajtó másolása... checkbox inaktív. Elvégeztem a(z elvileg) szükséges dolgokat: install.wim-et mountoltam dism-el, átmásoltam a winRE.wim-et a megfelelő meghajtóba, és reagentc-vel regeltem, mégsem találta. Most nyomtam egy restartot, és a bemásolt winRE.wim eltűnt.
Sima telepítő USB nem jó helyreállításhoz?
-
sanyek2
senior tag
válasz
genndy #67235 üzenetére
Végre egy szakember! Köszönöm!
Szóval1, Van ilyen mappa, de csak a desktop.ini fájl van benne.
2, Sajna nincs ráutaló. Steam, driver, és egérszoftver van csak.
3, Sehol nincs kivetnivaló. Az alapértelmezett programok beállítása alatt a fájlkezelőre kattintva alul, a Program alapértelmezésének megadása alatt is csak 3 explorer. burnselection-, erasedisc-, és zipselection van.
Sehol máshol semmi nyom. Végiggörgettem a fájltársításokat is.Egyetlen olyan program van, amit mindkettő gépen használok, és és viszonylag nem régóta, és az a Potplayer. Viszont korábbi oprendszeremen is fent volt, mégsem csinált semmit. Csak a szűz win-nél ütötte fel a fejét ez, de egymás után 3x is. Nem hiszem hogy a videólejátszó csinálja.
Mindegy, azért uninstallálom, amíg gondolkodszSzerk: Nem, nem az volt a ludas.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
genndy #66964 üzenetére
Szerintem ez a megoldás már nem megy, az Aero Peek-es felugrásig oké, de ha ott kurzort nyomok, akkor visszaugrik az előző ablakra, nem navigál a feladatkezelőben. Valamint ctrl+a nem zárja be a feladatot, amikor ki van választva, annak valami más kombinációja lesz (pl egy sima delete bezárja
)
-
GEPESZ66
veterán
-
törölt tag
-
stampedli
tag
válasz
genndy #63050 üzenetére
Nem Acer hang, egészen tuti, hogy az ADSL Autoconnect progi hangja, de végülis maradhat, megmutattam Anyukámnak, h működik a rendszer, és megdumáltuk, h amikor füttyent, lehet kezdeni az internet.
(Amúgy ha vki tudja esetleg, h hol lehet eldugva ez a hang, és el is árulja, azt megköszönöm, mert azért kíváncsi vagyok, de így megoldottuk).Más: Próbáltam ezen a gépen az ad hoc hálózat létrehozást (persze a 8.1-ben ezt is kiherélték
), de sehogy se sikerült. Telóra (Lenovo A536, Droid 4.4.2) szeretném átküldeni a netet, de itthon van a saját laposom is (Dell Vostro 3460, szintén Win 8.1), így mindkettővel játszottam. Próbáltam parancssorból ez alapján, ill. Connectify-jal (az ingyenes használhatatlan), Virtual Router-rel, és My Public Wifi-vel is, de max addig jutottam, h a teló, v lapos csatlakozott, de nem látta a netet. Laposnál korlátozott a kapcsolat.
Azt hittem az ADSL Autoconnect (a füttyögős) kavar be, ezért kipróbáltam úgy is, h a Vostro-ba dugtam a kanócot, és parancssoroztam, de akkor se működött telón. A driverek frissek, nincs több ötletem. Valakinek sikerült már hasonló feltételekkel ADSL-t megosztani? Mi lehet a hiba? Hardver inkompatibilitás lehetséges? -
válasz
genndy #62894 üzenetére
Na akkor nem ertettem jol az elobb.
Kozben kitoroltem a mentest ami beragadt, azota meg nem volt ilyen. Koszi a tippet!
Virtualis cuccnak ti mit hasznaltok? Valahogy el kene inditani azt a kresz gyakorlo programot amirol irtam tegnap, ha maskent nem akkor virtualis xp-n.
-
Shokkolo
addikt
válasz
genndy #62436 üzenetére
a BIOSban is el kellene akkor állítódnia.
De ott tökéletesen stimmel az óra.Illetve ha ez állna a háttérben akkor elvileg menet közben nem lenne szabad átállítódnia.
(értsd: bebootol jó // leszinkronizáltatom a time.windows.com -al... netegetek, játszok, filmezek (akármi) ránézek mondjuk másfél óra múlva, megint sz*r). -
tom_tol
addikt
-
worxland
addikt
válasz
genndy #61256 üzenetére
Persze, mivel a partíció-kezelés logikája még HDD-re készült. Amúgy is az emberek 99%-a nem akar ilyen össze-vissza átméretezésekbe, átpakolásokba belekezdeni, ergo az MS-nek nem érdemes fejleszteni, a partíció-menedzser progik írói meg ebből élnek meg. A partíciós tábla sem olyan nagy, hogy mindenféle töredezett partíciók értékeit (ettől eddig, utána attól addig és utána még emettől emeddig tart az első partíció, és most akkor jöjjön a második partíció darabjainak listája) el tudná tárolni.
-
sz.j
nagyúr
válasz
genndy #59243 üzenetére
Először is köszi a választ
Bár azt nem értem, hogy milyen lemezt vagy pendrivet kellene a gyárilag előretelepített win8.1 helyreállításához betenni mert semmit nem adtak a notihoz
Vagy ezt (valamilyen bootlemezt) külön csinálni kellene hozzá?# 59245 szabonagyur
Bocsi a tudatlanságomért, de akkor honnan lehet megtudni a win 8.1 key-ét? -
sz.j
nagyúr
válasz
genndy #59234 üzenetére
És a Win8.1 beépített mentésével hogy lehet újraéleszteni a gépet ha az oprendszer annyira sérült, hogy el sem indul a gép?
Sőt....
Bár nem tartozik szorosan a topik témájához, de ha már szóba került a mentés/visszaállítás hagy kérdezzem meg, hogy azoknál a notiknál amiken gyárilag van telepítve a Win8.1 azoknál mit lehet tenni ha nem indul a gép?Előre is köszi a választ.
-
-
bypass|HUN
aktív tag
válasz
genndy #57572 üzenetére
Nem hinném, a vga szép lassan kihűlt..játék 60 fokról asztal 47 fokra.
Pontosan ezért nem is értem a dolgot. Van egy win 8.1, rajta az alap driverek mint vga logitech ez+az...
3 játék (diablo3, bf3, bf4), egy aida64 meg egy q torrent. Még amit lehúzok az is más hdd-re megy, mert a win meg a 3 játék van a "C"-n, ami egy samu evo840 128gigás ssd, így maradt 12gb szabad hely. Ment a játék, semmi gond, egyszer csak hopp...nincs ram. Az egyik pc fórumon találtam egy fickót akinek ugyan ez volt a gondja, még képet is rakott fel, de ott a hsz 2013.07-ben volt. Azt írta, hogy valami valós adat nélküli ram foglalás vagy mi a szösze van.
Egy informatikus barátom szerint (csak tippeli) ezt valami vírus okozza...? Na de mi, és hogyan távolítsam el...???
A proci közben meg néha "bealszik" (0-4% terheltség), miközben a profilhoz tartozó elhasznált ram kb 80mb...de a rendelkezésre álló ram a 4gb-ból csak 127mb. Advanced system care nem talált semmit, viszont az is mutatja a 96-99% ram használatot.
Szóval tanácstalan vagyok...eddig a legjobb ötlet: rakd újra bammeg...Üdv: bypass
-
colossal89
tag
válasz
genndy #57366 üzenetére
Köszönöm az infót,
jó tudni ezt is, hogy nem finnyás a rendszer más háttértárolóra való átköltöztetéskor. Én sem terveztem végig zongorázni és bonyolítania dolgot, csak leírtam hogyan vezet el a rendszer a képfájlból való újra telepítésig. Én is csak be bootoltatom a win8.1-t aztán újra húzom, ha probléma van.
-
colossal89
tag
válasz
genndy #57364 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a választ! Igen ez az amit win7-ben is használtam szuper.
Ha rendszer össze omlana, akkor ebből a képfile-ból az én értelmezésem szerint itt win8.1-ben a következő képen lehet megtenni, azért írom le, hogy ha tévedek javítsatok ki, mert még nem használtam a visszaállítást win8.1.ben:
1. Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Helyreállítás
2. legalul van hogy """Ha nem működik megfelelően a gép, a gépházban felújíthatja.""" click....
3. Bejön a gépház, legalul van hogy """speciális rendszerindítás""" itt írja hogy ha újra indítom és bootolok Win8.1-et pen drive vagy DVD ről akkor kép file ből újra lehet tenni amit előzőleg már megcsináltam az egyik partícióra.A 3. pont vége, hogy bootoljam be a win8.1 et, és úgy tegyem újra képfájl segítségével, már ugyan az mint win7 nél. Jól írtam e mindent?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest