-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
-
szabonagyur
félisten
válasz
Ice&Lime #58063 üzenetére
Amíg nincs nálad addig nem fog kiderülni. 8.1-nél a processzor vagy chipet hamarább gátló tényező lehet, mint a driver hiánya.
Intelnél a C2D széria sem minden procival, de kb onnantól támogatott, de a C2Q széria sok darabja nem. Ebből kiindulva 10 éves gépen nem fog menni.
(#58066) Borisz76: a chipet hibát az Upgrade assistant sem dobja ki...
-
Tournament
aktív tag
válasz
Ice&Lime #53096 üzenetére
C:\Windows\Branding ebbe a mappába van basebrd.dll / shellbrd.dll ebbe pedig az ikonok készlete van ha jól emlékszem rég modositotam Windows-t "w7 rég volt" ott mindent átirtam anno és kicseréltem ateljes rendszerbe tőbb 100 fájlon
.
Resource hacker vagy bármilyen Resource tuner progival megnyitod a fájlt és a képeket kitudod cserélni a fájlba -
daimonion
senior tag
válasz
Ice&Lime #52976 üzenetére
Osszesen 20 db (618 MB) frissites kerult integralasra, a rendszergazdak altal hasznalt technologiaval!
Nem tudom de ha van egy EREDETI MSDN iso képed majd teljesen legális módszerrel
- Windows Assessment and Deployment Kit (Windows ADK) for Windows 8.1 Update ezzel integrálod frissítéseket magadnak. Itt a leírás hozzá ..Akkor ugyanazt a végeredményt kapod mint amit Kori is csinál...Vagy maradsz annál a megoldásnál, hogy feltelepíted a win 8.1 update 1-et majd leszeded az update röl a frissitéseket és egy csomó idöt elpazarolsz...ÉN lusta vagyok és a magamnak integrált cuccot használom ugyanúgy elfogadja a kulcsomat mert EREDETI MSDN isoba integráltam..De nem akarok erőszakoskodni
-
törölt tag
válasz
Ice&Lime #52969 üzenetére
házilag lehet barkácsolni ilyen telepítőt, amibe az addigi frissítéseket (leszámítva a defenderét) belelapátolod. nem reklám célból: egyik áldott jótét-lélek fórumtársunk csinál ilyen telepítőket. westlake
Windows 7 esetén az SP1-en felül nincs ilyen gyűjtőcsomag, ahogy 8/8.1 esetén sincs. az Update 1-2 meg csak részben gyűjtőcsomagok. -
Воланд
titán
válasz
Ice&Lime #52812 üzenetére
win8-al is meg lehet csinalni, de itt van arra kulon leiras is.
"driverekkel"
aha. ennek nincs ertelme. bar sok vizet nem zavar.
-
Воланд
titán
-
quailstorm
félisten
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Ice&Lime #52777 üzenetére
Ezzel szerintem biztosan. Teljesen újraformázza a tárolót.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Ice&Lime #50921 üzenetére
Win8-nak nem lesz csak egy particiója, nem lesz neki külön 300Mb-os. Én mindig úgy telepítettem, hogy Win7 előbb fel, az megcsinálta a 100Mb meg a rendszer particiót, a maradékot meg mndjuk 40Gb létrehozta a Win7 telepítő, meg is lehet formázni akár. utána Win8 telepítő be majd a létrehozott 40Gb-ra telepítettem és ennyi.
-
kispx
addikt
válasz
Ice&Lime #50497 üzenetére
Először az UPX-el egy decompress és utána a Resource hacker?
Bár jobban belegondolva nem feltétlen fog sikerülni az amit szeretnél. Az RH csak az exebe belefordított erőforrásokat tudja manipulálni. Az ablak színe valószínűleg nem ilyen lesz. És a szöveget is csak akkor fogod tudni vele módosítani, ha a szöveg egy StringTable-ben tárolódik.
-
netpeti98
addikt
válasz
Ice&Lime #50492 üzenetére
Ha jól emlékszem annak idején a Resource Hackerrel lehetett ilyet csinálni.
-
válasz
Ice&Lime #50228 üzenetére
Volume licencing létezik, vagyis X licence-t lehet egyszerre venni az MS-től. De néhány gépnél a legolcsóbb OEM vásárlása, minden egyes géphez külön.
Mennyi licence-re van szükség?
Célszerű amúgy felvenni a kapcsolatot az MS-sel, és velük letérgyalni. Ha tényleg csak pár gépről van szó, akkor valszeg a legolcsóbb az OEM licence, mindegyikre.
-
-
szallasi007
őstag
-
FіkuszKukіsz
őstag
-
-
pzstm
titán
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Ice&Lime #35501 üzenetére
(win8.1) most meg a HWinfo nevű programmal akartam megnézni a sensor ablakot megnyitva az értékeket és szintén kaptam akék képernyőt ugyan azzal a hibaüzenettel. aztán win betöltése után a fényerőt nem vette le automatikusan ahogy én beállítottam, hanem feltette magasabbra, nekem kellett visszavennem, pedig máskor nem kellett.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Ice&Lime #35500 üzenetére
bluescreenview-vel utánanéztem hátha talál vaalmit. aztán látom még az event viewerbe is tett egy:
Error Bugcheck-etThe computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000001a (0x0000000000001233, 0x00000000000b5122, 0x0000000000000001, 0x0000000000000000). A dump was saved in: C:\Windows\MEMORY.DMP. Report Id: 082213-14921-01.
log name: system, source: bugcheck, event ID: 1001, level: error
bluescreenviewerrel megnéztem:
kép bal oldala
kép jobb oldala
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest