- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Hirdetés
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
A start képernyőn nem szerepel az alkalmazások között az Explorer, pedig létezik C: \ Program Files \ Internet Explorer mappa, benne 25 MB-nyi Explorerre, amit tudok használni. Van erre valami megoldás?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #68924 üzenetére
Senki többet harmadszor?
-
Bjørgersson
félisten
Letöröltem a Flash Playert, viszont a System32 és a SysWOW64 mappában maradt 1-1 Flash mappa, valamint még itt-ott egy-két fájl. Törölhetem ezeket?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #67972 üzenetére
Senki többet harmadszor?
-
Bjørgersson
félisten
Tudnátok írni egy listát a kerülendő frissítésekről? Gondolok elsősorban természetesen a Windows 10-es marhaságokra, aztán a nyomkövetős, naplózós, Microsoftnak infózós hülyeségekre.
Köszönöm előre is!
-
Bjørgersson
félisten
Ok, én meg egyik hibával sem találkoztam még.
-
Bjørgersson
félisten
Van egy könyvtáram, amiben van még 48 könyvtár, amikben pedig van összesen 348 mappa. Ezt a 348 mappát meg tudom valahogy nézni egy ablakban, hogy ne kelljen egyesével végignézni a 48 könyvtárat?
-
Bjørgersson
félisten
Hogyan, hol lehet átállítani a rendszer alapértelmezett betűtípusait?
-
Bjørgersson
félisten
Van valami trükk, hogy a tálcán lévő keverő helyett, mellett billentyűkombinációkkal is tudjam állítani a hangerőt? Olyasmire gondolok, hogy pl.;
Ctrl+Shift+1 = 25%
Ctrl+Shift+2 = 34%
Ctrl+Shift+3 = 50%
Ctrl+Shift+4 = 66%
Ctrl+Shift+5 = 88%Szóval így, teccikérteni?
Vagy mondjuk beállítanám valahogy ezt az öt állomást, s a Ctrl+Shift+plusz/minusz kombinációkkal ugrálnék közüttük.
Lehet ilyet?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
szabonagyur #61299 üzenetére
Nekem annál a Visionös szarnál akadt be, úgyhogy nyomtam egy resetet, majd holnap szenvedek vele.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
quailstorm #60847 üzenetére
Hagyjad már, évek óta NTFS-ről telepítek.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
viperabácsi #60399 üzenetére
Téma összefoglaló
-
Bjørgersson
félisten
Hogy a retkes kürva életbe kell megcsinálni, hogy ez a szemétláda ne kérjen mindig rendszergazdai engedélyt a C meghajtón?
-
Bjørgersson
félisten
Erre a programra tudnátok javasolni egy-két 8.1 alatt is működő alternatívát? Még az XP idején találtam, nem emlékszem hogy, nem is tudom hogyan kellene keresnem.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
szabonagyur #59126 üzenetére
Az eltávolításra nyomtam, azt hittem az csak a kezdőképernyőről törli őket, de mint kiderült, nem.
Köszi mindkettőtöknek, majd megnézem az Áruházban.
-
Bjørgersson
félisten
Véletlenül eltávolítottam néhány Modern UI-s alkalmazást, amikor a kezdőképernyővel gépészkedtem, vissza tudom őket valahogy varázsolni?
-
Bjørgersson
félisten
Köszönöm, én is valami registrys turkálásra gondoltam, csak ennyire már nem értek a lovakhoz.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
szabonagyur #58449 üzenetére
Overall gondoltam az egész oprendszerre, eleve nem is használok Winampot. Milyen driverre gondolsz? Nincs hozzá külön semmilyen program, a rendszer felismerte magának, aztán csókolom.
-
Bjørgersson
félisten
Van a billentyűzetemen, egy lejátszás/szünet, hangerő-, hangerő+, némító gomb. Az lenne a kérdésem, hogy a hangerő-, hangerő+ gombokat át lehet-e valahogy állítani előző/következő számra?
-
Bjørgersson
félisten
Napközben valamiért újraindult magától a gép, ki tudom deríteni valahogy, hogy mi okozta? Áramszünet nem volt, nem nyúlt hozzá senki, Windows Update sem telepített frissítést, hogy az indította volna újra.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Eulogyxx14 #53539 üzenetére
Sajnos? Örülj neki!
-
Bjørgersson
félisten
Létezik asztali OneDrive alkalmazás, mint pl. Skype-ból?
-
Bjørgersson
félisten
Az normális, hogy a Windows Update magától átvariálja a beállításokat és magától telepít minden frissítést? 3/3 telepítésnél jelentkezett eddig ez a jelenség.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
szabonagyur #52697 üzenetére
Hiába keresek vissza, ha azokkal sem fog úgy kinézni. Mert az aztán nem hülye tanács, hogy használjak Windows 7-et, ha annak jobban tetszik a felülete.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
szabonagyur #52693 üzenetére
Szerintem meg azért biztosan vannak a 8.1-nek olyan funkciói, amik most nem jutnak eszembe és használom őket, vagy még nem tudok róluk, de a későbbiekben szükségem lesz rá, a 7-ben viszont nem megtalálható.
Earl 007 mindjárt leírja miért is érdemes 8.1-et használni 7 helyett.
(#52694) King Unique: Ennek köze sincs a 7-hez. Én meg azt nem értem, hogy miért kell mindig mások kérdésein ennyit problémázni és belemagyarázni minden hülyeséget. Annyit kérdeztem, hogy létezik-e 1:1 Windows 7 felület 8.1-re, mivel az jobban tetszik. Nem azt írtam, hogy undorodok az egész 8.1-től.
(#52695) EarL 007: A start menüt már megoldottam Start8-cal, azzal nincsen gond.
Köszi a linket, de ez sem az igazi, inkább maradok a gyári kinézetnél.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
worxland #52684 üzenetére
Ez a Classic Shell nagyon igénytelennek tűnik, az Aero Glasstól eddig kétszer halt meg a rendszer (szerencsére csak virtuális gépen próbáltam ki), a minialkalmazások meg nem érdekelnek. Engem maga a kezelőfelület érdekel, tálca, ablakkeretek, gombok, stb. Mindenesetre köszönöm
(#52685) kemotox: Huaehuaheuahaeueaha. Kabbe!
-
Bjørgersson
félisten
Létezik 1:1 Windows 7 felület 8.1-re? Keresgettem Google-ben, de semmi értelmes dolgot találtam, na meg a találatok 75%-a pont a fordítottját adja.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #52539 üzenetére
Tudtok még ilyen trükköt az Automatikus oszlopszélesség minden oszlopnál-ra? Tehát mondjuk ahova bemásolom a .reg fájlt, ami végrehajtja ezt a műveletet, az adott mappában és az összes almappában elvégzi ugyanezt.
-
Bjørgersson
félisten
Speccyt nem szereti / ismeri senki? Én azt használom.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
szabonagyur #51950 üzenetére
Vegyek neked egy ilyet?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
szabonagyur #51947 üzenetére
Dehogynem, szar Windows 8.1, szar csempék, szar Microsoft, szar minden!
-
Bjørgersson
félisten
Asztali Skype alkalmazásban be lehet valahogy állítani, hogy az értesítési területen ne legyen ikonja és kiikszelve jelentkezzen ki, zárja is be?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Buddhacece #50267 üzenetére
Hasonló, de nem ugyanaz, nézz utána.
(#50268) Damage401: A memória tökmindegy, attól meg hogy virágbolti, még nem fog más hardvereket támogatni vagy nem támogatni.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Buddhacece #50263 üzenetére
Támogatja egyáltalán a rendszer a processzorodat?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
kornyiktamas #50244 üzenetére
"Azt nem tudom, hogy trükközéssel ki lehet-e esetleg játszani."
-
Bjørgersson
félisten
válasz
kornyiktamas #50240 üzenetére
Windows 8-ban már csak egyszínű háttérrel lehet használni a buborékokat, a villámnézetben jelenik meg hibásan. Azt nem tudom, hogy trükközéssel ki lehet-e esetleg játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen videókártyát?
- Nők, nőügyek (18+)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest