- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
King Unique
titán
válasz
baboss #63642 üzenetére
Elvileg, ha leszeded, akkor frissítéseket is eltávolítja. Legalábbis telepítettek között utána nem voltak ott.
Telepítésnél a normál és a 365 verzió is a 32 biteset ajánlja fel alapértelmezettként. Azt nem tudom pontosan, hogy ennek van-e vmi kifejezett előnye, stabilabb-e, vagy csak azért, mert az minden rendszerre jó (32 & 64 bit)?? Én, mivel évek óta 64 bites OS-t használok, igyekszem programokból is annak megfelelőt feltenni, ha van rá mód. Office-ból is 64 biteseket használok újabban, problémám eddig nem származott belőle. -
Dumi86
senior tag
válasz
baboss #63614 üzenetére
Szia. A hiba magában a frissitésben van,mivel hibás
Ez a megoldás van rá (jelenleg).
1. Uninstall KB3045999
2. It will ask you to restart windows, but DON'T RESTART
3. Install KB3022345
4. Restart Windows
5. Install KB3045999
6. Restart WindowsÉn is most kerestem rá erre. nálam így felrakja. gondolom azért ms javítja ezt a dolgot.
-
DarkChild
senior tag
válasz
baboss #63366 üzenetére
A BIOS-ba belépésnél én is hasonlót tapasztaltam egy Lenovo notin. Aztán némi Gúglizás után kiderült, hogy csak úgy lehet belépni a BIOS-ba, ha a Windowsból kilépésnél a "Restartot" választom. Ha "Shut downnal" állítottam le a gépet, akkor bekapcsolásnál egyszerűen nem lehetett belépni, mert azonnal bejött az oprendszer.
-
-
-
Greenebola
senior tag
válasz
baboss #62945 üzenetére
Hello!
Nekem is Lenovo G560 laposom van, múlt héten jött meg egy Delock keret, egy SSD és a gyári vinyó van a masinába.
Próbáltam az SSD-t, HDD-t a keretben és a vinyó helyén, nálam mindkét helyen felment a Windows 8.1 PRO és sebességben sincs eltérés, Illetve a keretben jobbnak láttam az SSD-t mert így nem melegszik annyira mintha a gyári helyen lenne.
USBről telepítve a Windows 7 USB/DVD Download Tool programmal. -
artiny
őstag
válasz
baboss #61813 üzenetére
Probaltam nagyon sok fajta beallitast. Alap beallitas az volt hogy UEFI : hard drive elsonek volt.
A boot optionban mar nem emlekszek hogy irta pontossan,de az elso az az SSD volt,2. HDD.
Azt az egyet nem probaltam ki,hogy az SSD letiltom es csak a HDD maradjon (ez most jutott eszembe hogy kiprobalhattam volna) -
Permet Elek
senior tag
-
szabonagyur
félisten
válasz
baboss #59340 üzenetére
Ott sem szerintem. Ha úgy állítod be, hogy mondjuk legyen átjárása az egérnek akkor ugye ha másik monitorra húzod az egeret akkor kilép a VM-ből.
Ha nincs átjárás akkor ugye bele kell kattintani a VM-be szóval akkor meg csak ott van egér.
Ami neked kell az esetleg Linux oldalon, de lehet ott is csak szerver oldalon valósítható meg.
-
kispx
addikt
válasz
baboss #57160 üzenetére
A hibernálás kikapcsolása: (szerk.: szerintem a a fast bootot is ki kell kapcsolni)
rendszergazdai parancssorba írd be: powercfg.exe /hibernate offswap kikapcsolása:
vezérlőpult -> system -> advanced system settings -> performance; settings -> advanced fül -> change -> checkbox elől szedd ki a pipát és tiltsd le a lapozófájlt. (de inkább fix méretű, de kisebb méretűre állítsd be, pl.: 1 GB) -
King Unique
titán
válasz
baboss #56820 üzenetére
Én nem próbáltam ki az adott leírást, de nálam is dettó ez a helyzet 8 és a frissített 8.1 alatt is, visszaállítási pontok törlődtek...
Nálam is multi-bbot rendszer van a loptopon, ezek szerint az okozza, bár van rendes rendszertöltő menü és hibernálás, Fast Startup is ki van kapcsolva... Win7 alatt érdekes módon megmaradnak. -
szabonagyur
félisten
válasz
baboss #56826 üzenetére
Ezt írtam elsőre is, hogy 2 rendszer zavarhat be emlékszel? Nem lehet, hogy pont azért törlik egymásét mivel nem tudnak egymásról? Mármint ha lenne rendszer választó menü akkor lehet nem törölnék le egymásét.
Anno talán volt arról is szó, hogy a hibernálást sem lehet használni rendesen 2 rendszer esetében.
-
szabonagyur
félisten
válasz
baboss #56675 üzenetére
Neten olvastam, hogy 2 rendszernél lehet ilyen a dolog, hogy egyik a másikat felülbírálja. Lehet nem kell dual boot sem hozzá, elég ha hozzáférhetnek a másik lemezéhez. Jobbat nem tudok.
(#56676) Dhampir: milyen játékot próbálsz meg? 3GB felett legyen mindenképpen a memória használata.
-
válasz
baboss #55008 üzenetére
Szia,
Nekem átnevezés, majd tudtam is törölni, addig nem (az egy HD Sentinel könyvtár volt amit már nem használtam, de nem tudtam törölni, se elrejteni, stb, de így tudtam törölni) egy próbát neked is megér !
/vagy Ubuntu alatt simán lehet törölni pl./ lemezről indítod és nem tesz semmi kárt a Win rendszerbe...L
-
quailstorm
félisten
válasz
baboss #54730 üzenetére
használod is az érintett appot?
autorun, feladatütemező, msconfig ahol lehet keresni, de leginkább full uninstall
-
szabonagyur
félisten
válasz
baboss #50634 üzenetére
Hello
Az én véleményem, hogy miket kéne, 1. kép: mindent, kivéve az első meg elvben az utolsó sem létszükséglet
2. kép: mindet érdemes, kivéve: gpu-z, ram-disk, webstorage,
3. kép: Smart connect csakIgazából a többit is fel lehet rakni szinte nyugodtan, pl gpu-z nem árt csak ugye ez ROG stílusú lenne.
Smart connecten BIOS-ban ki szoktam lőni mivel felesleges dolog, nekem volt, hogy nem aludt a gép. Ez lesz az egyik ismeretlen eszközöd szerintem. -
AtHoS
nagyúr
válasz
baboss #41664 üzenetére
Ezen van a lényeg: "Igaz, ezzel a módszerrel csak egy bizonyos mértékig lehet zsugorítani"
Beépített megoldással nem tudsz egy adott méret alá menni (értsd: nem engedi bizonyos méret alá állítani). 3rd party programokkal viszont kisebbre is lehet "zsugorítani"
Egyébként nálad hogyan néz ki a "kis ablak jobb oldalt", mert nálam a zsugorítást kiválasztva bejön egy ablak, ahol lehet állítani méretet, de ezen kívül nincs kis ablak jobb oldalon
-
BenJoe80
senior tag
válasz
baboss #41641 üzenetére
Hallod, végül is nem mertem EaseusPM-el létrehozni a partíciót, hanem inkább az általad leírt módon, Windowon belül zsugorítottam a C:\-t. Igaz, ezzel a módszerrel csak egy bizonyos mértékig lehet zsugorítani, de így is lett egy 340GB-os extra partícióm. Bár sajnálok másik 300GB-ot csak a C:\-re; elég lenne arra 80GB is, de hát ez van.
Mindenesetre nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged