- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz
premete #66166 üzenetére
Ezek szerint nem, de én nem is kérdeztem semmit a lockolásról, mivel nekem ilyen lehetőségem nincs is, nem is érdekel, ahogy leírtam nekem csak ezek vannak
azt hittem ezt az én problémámra írtad:
"Ha lockolom, utána kéri, ez így felel meg nekem." ebből gondoltam, hogy az alvás és a lockolás ugyanaz, de ezek szerint ez az én problémámat egyáltalán nem érinti. -
-
válasz
premete #65870 üzenetére
Adatforgalom szempontjából sokkal gadaságosabb, ha innen szedsz le egy friss telepítőt, minden hónapban adnak ki új verziót.
Sajnos ehhez van licenszem (kaptam egy cégeset otthonra), a 365-ért meg plusz perkálni kéne folyamatosan. Amúgy megvan az összeesküvés-elméletem, hogy ezekkel a mammut frissítésekkel a 365 - és egyúttal a kassza irányába akarja terelni a népet a M$.
Szerencsére az OS még nem ment el ilyen irányba, kb Vista óta 10GB körül foglal egy csupasz rendszer és ritka a havi 300MB-nál nehezebb frissítőcsomag.
-
válasz
premete #65862 üzenetére
Azért a havi 8GB még úgy is meredek, hogyha egymás mellett vannak 64 és 32 bites gépeid
. Amikor GB-limitem volt, akkor a melóhelyen frissítőcsomagokat töltöttem le pl innen és minden gépre rátettem.
Az office macerásabb, mert egyrészt nincs hozzá ilyen összeszedett csomag, másrészt amit letölt magának, azzal teletömi a windows/installer mappát - kb egyetlen tiszta megoldás van, frissített M$-telepítővel havonta újrahúzni (otthon integrált nem jó). Na ehhez még nekem sincs türelmem, pedig sokat vacakolok a géppel
. Az Openoffice-al még nem sikerült megbarátkozni, sajna nem minden office bővítményt tud kezelni, ami előfordul a családban.
-
genndy
addikt
válasz
premete #65730 üzenetére
Nem, ez csak sima lemezképet csinál, amiből gond esetén telepítéskor vissza lehet állítani az akkori állapotot. A pendriveos működősnek a neve Win-To-Go (viszont nem tudom melyik verzióban van benne).
(az eredeti kérdés is csak sima visszaállításra vonatkozott, arra tökéletes) -
Syl
nagyúr
válasz
premete #65685 üzenetére
Bármikor, bárhol kinyitom a laptopot és ott folytatom a munkát ahogy félbehagytam. Mi a fenének kapcsolnám ki? Hogy ha szükségem van rá, akkor induljon egy boot, majd indítsam el a programokat, nyissam meg a dokumentumokat?
Ahogy a tévét sem húzza ki az ember a falból, ha nem nézi, szerintem a laptopot sem kell kikapcsolni, ha nem használom. Mondjuk én Macbook Air-t használok, nem tudom a win-es laptopok mennyire bírják a gyűrődést. -
válasz
premete #65127 üzenetére
KB3035583-nak hívják a problémás frissítést. Opplá, asszem a párom eeePC-jére véletlen felment
Más: működik / működésre lehet valahogy bírni az install.wim-darabolást? Telepíteni szeretnék egy, a frissítéseket tartalmazó iso-t (magam csinálom - mielőtt aktivátoros, torrentes vackokról beszélnénk), UEFI/GPT rendszerbe. Több helyen olvastam már, hogy a /split image kapcsoló nem ad használható win8.1 telepítőt, van esetleg más megoldás?
-
-
kromatika
veterán
válasz
premete #59027 üzenetére
"az embedded stabilabb, pedig az csak attól tutibb, hogy a gép nem megy fel torrent oldalakra xxx filmeket plusz az árukapcsolt vírusokat, malware-eket letölteni"Éppen ez volt a kérdés,és szerintem senki nem azt a választ várja hogy amit meg vettél.
Szóval akkor az embedded otthonra jobb mint a pro,és az enterprise.Köszönöm.
-
válasz
premete #58738 üzenetére
Ja értem, tehát személyeskedni azt tudsz, de ezt a primitív dolgot megoldani már nem. Maradjunk annyiban, hogy ha az a lapos itt lenne, már rég látszódna az NTFS-re formázott Pen is, arról Legacy-ban meg UEFI-ben indítható lenne az install és már rég fent is lenne az OS.
"Nem azért, mert nem lenne hely, mint ahogy "megszakértetted"."
Korábban válaszoltam rá. -
válasz
premete #58734 üzenetére
"Vagy szerinted NTFS esetén kevesebb a hely a boot választó képernyőn?"
Természetesen ott nem, csak korábban így fogalmaztál: "...de egyiken sem szerepelt az uefi eszközök között a pendrive, csak a legacy eszközök között..." Ebből meg nem volt egyértelmű, hogy BIOS-on belüli listára érted, avagy a lapos boot menüjére...
Amúgy úgy hozod létre manuálisan a telepítőpen-t, ahogy linkeltem? Mert ha nem, akkor talán megérne egy próbát(ha úgy sem megy, akkor BIOS beállítás kérdése a dolog, pl (ha van), akkor a CSM modult tiltani kell stb stb) -
samgar
őstag
válasz
premete #58702 üzenetére
Igen de ez egy notebook, ráadásul beleírták a levélbe, hogy állapot: újszerű. Mert vigyázok rá abszolút.
És csak egy problémája van: nem indul el sleep módból. (Szoftveres hiba kizárva, többször telepítettem újra, több OS-el is, minden esetben lefagy alvó üzemmód után és kékhalál) -
-
general
addikt
válasz
premete #57935 üzenetére
első hozzászólásból... hogy te mekkora király vagy!
ember, attól még, hogy integrált a telepítő, nem lesz illegális! és igen, nem értettem, ezért kérdeztem! zsír, nagyszerű, hogy te a világon mindenhez értesz!
próbáltam útmutatás szerint csinálni a dolgokat, és nem te voltál, aki segített, ne fröcsögj itt vazze.
a FAT32 egyszer sem volt említve, visszaolvashattok, itt az utolsó képen láttam, próbáltam már belállítani először is, de automatikusan visszaáll NTFS-re, gondolom mert érzékelte a nagy fájlméretet.
na mindegy, kicsit megfáradtam, de azért nem adom fel, veszem a fáradságot ezt megtanulni, hamár nem született velem.
te meg inkább hallgass. csak a cinizmus jött tőled, más nem, arra meg senki nem kíváncsi. persze trollkodni mindig könnyebb, mint segíteni.
köszönöm azoknak, akik segítettek!
-
general
addikt
válasz
premete #57911 üzenetére
persze, hogy ragaszkodtam hozzá, én adtam meg a GPT opciót, könyörgöm, amikor kellett!
az a kérdés, miért nincs GPT-ben, ha egyszer azt adtam meg, amikor választani kellett! hm?
erre írom, kérdezem most feljebb az új infót, hiogy esetleg ezért?(egyébként te semmit nem segítettél eddig, csak arról írtál, hogy miért nem olvasok utána, meg miért nem tudom, meg hülyeségeket mondok... igazán pozitív hozzáállás
hidd el, utánaolvastam, amit tudtam, de nem fogom 1 nap alatt vágni a témát, ezért kérdezem, mert itt lehet, ezt értsd már meg)
-
szabonagyur
félisten
-
general
addikt
válasz
premete #57858 üzenetére
hát te aztán sokat segítettél, mondhatom!
olvass utána.... azért kérdezek itt, mert az utánolvasásban nem találtam infót. inkább ne szóltál volna.
nem az a baj, hogy nem tudom, milyen partíciót csináljak, hanem hogy egyáltalán nincs opcióm létrehozni, és nem tudom, miért.valaki más esetleg, aki segít is?
fentebb már kérdeztem a GPT/MBR-ről, GPT-ben van a hdd, friss win 8.1, friss vinyó, még partícionálva sem volt, a rendszernek sikerült létrehoznom a partíciót telepítéskor, majd amikor felment a win, utána lemezkezelőből létrehoztam és leformáztam az egyik partíciót (kb 4 óra volt, kemény..:-) ), és most szeretném létrehozni, formázni a harmadikat, de nem engedi. eddig ilyen problémám nem volt, rengetegszer telepítettem, formáztam már, ezúttal mi más? hogyan tudok egy vinyón nem lefoglalt helyen partíciót létrehozni?
-
szabonagyur
félisten
-
szabonagyur
félisten
válasz
premete #57417 üzenetére
Pont múltkor néztük kollégával, hogy havonta simán meg van a fél GB plusz még ha felrakom a Visio-t akkor aztán még több. Szép és jó, hogy javítják a hibákat, de ne új program legyen már fél évente kb.
Na igen ez a helyfoglalás is fura, ugyanazokat a programokat használom a 2010-ben és 20130-ban is, utóbbi kb dupla helyet foglal.
@(#57418) GoodSpeed: nekem valahogy kevés a beépített levelező funkciója.
-
quailstorm
félisten
-
szabonagyur
félisten
válasz
premete #56658 üzenetére
Nekem csak a gyári nem is tudom hány cellás. Az is eleinte kiír 12 órát is de aztán lentebb megy 7-re 7,5-re, de ha normálisa netezek, skype minden akkor 6-6,5 összejön (Dell3537) Ha nem lenne SSD+HDD lehet több is lenne, nem tudom elég ennyi szerintem, több mint a régi gépemnek volt
-
szabonagyur
félisten
válasz
premete #56651 üzenetére
Fel, de az U1 óta nem kell az sem mivel a rendszer része a OneNote, másrészt ingyenesen elérhető lett.
De ahogy írtam megy mostmár, és a modern app fut.Más téma, de tőled kérdem mivel eléggé jártas vagy benne. Létezik, hogy Win8 alatt a rendszer fogja vissza a procit akksi üzemmódban?
-
Mottie
őstag
válasz
premete #56458 üzenetére
Win 8.1 egyébként gyorsabb, de az SSD-HDD különbség az egész más.
Te nyerted meg a kiválasztott 512 GB-s SSDmet? O.omSata SSD friss rendszer (win 7) - 27 mp bootidő
mSata SSD friss rendszer (win 8.1) - 19 mp5400 rpm HDD friss rendszer (win 7) - 80-100 mp
5400 rpm HDD friss rendszer (win 8.1) - 35-45 mpAz más kérdés, hogy egy év után most igencsak haldoklik ez utóbbi rendszer, ennek keressük az okát éppen (avast eltávolítás lesz a következő lépés).
Szerk:
SloWater: szvsz megszokás kérdése a dolog, nekem bejön a 8.1, szeretem hogy gyakorlatilag 1.5 mp alatt bármit meg lehet nyitni a Start segítségével, ha tudod a 3 betűt amit be kell ütni hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged